Продукти – Zob.BG

Продукти на Zob.BG – каталог. Всички препарати, които имате възможност да поръчате от този сайт са работещи. Всяка ваша поръчка е ангажирана с отговорността ни да бъде изпълнена и да получите това, което сте поръчали.

А ако вие не получите това, което сте очаквали или по някакъв начин имате съмнения за продуктите, които сте ползвал парите ви ще бъдат възстановени! Zob.BG не е просто Интернет магазин за стероиди, а склад с продукти, в който качеството е най-важното и няма място за компромис!

ПРОДУКТИ – КАТАЛОГ С АНАБОЛНИ СТЕРОИДИ, ХОРМОНИ И ЛЕКАРСТВА ЗА СЕКСУАЛНОСТ

Релеф

Продукти за релеф - Zob.BG

Продукти за релеф – Zob.BG

Мускулна маса

Човешка анатомия, мускулна маса - продрукти на Zob.BG

Човешка анатомия, мускулна маса – продрукти на Zob.BG

Сексуални

Стимулатори за сексуална сила (либидо и потентност)

Продукти за сексуална медицина и обучение

Хормон на растежа – продукти със Соматотропин

Соматотропния хормон е едно от най-важните за организма вещества, което много хора си го инжектират отвън след като навършат 50 годишна възраст, тъй като тогава неговата секреция е значително намалена. В спорта HGH или познат също като Растежен хормон е много ефективен в почти всички дисциплини на атлетиката и културизма. Разгледайте фрагменти и соматотропни синтетични съединения в готови продукти.

widh 1080 line - Zob.BG

 

Тестостерон – продукти за инжектиране и орални

Тестостерон е основа на стероидите. Този хормон се произвежда по естествен начин в човешкия организъм. Разгледайте продукти с реално съдържание на субстанцията от тази активна съставка (тестостерон). Zob.BG гарантира за качеството на всеки един продукт!

widh 1080 line - Zob.BG

 

Станозолол – продукти Стромба, Винстрол

Станозолол е най-популярния анаболен стероид. Оралната му версия често я наричат Стромба, а инжекционната – Винстрол. Среща се под формата на таблетки за перорален прием и ампули или многодозови флакони за интрамускулно инжектиране.

widh 1080 line - Zob.BG

Оксандролон – продукти Анавар, Oxanrolone

Оксандролон е активната съставка на продукти, които могат да бъдат срещнати с имена Anavar, Анавар, Оксандролон и други.

widh 1080 line - Zob.BG

 

Метандиенон – продукти с Метандростетнолон

Метандиенон е субстанцията, която присъства в анаболни стероиди с имена като Метан, Метандростенолон и други.

widh 1080 line - Zob.BG

 

Туранабол  (4-Chlorodehydromethyltestosterone)

Туранабола е търговско име на множество продукти, които съдържат активното вещество 4-Chlorodehydromethyltestosterone. Този анаболен стероид като действие е нещо по средата между Анавар и Метандиенон. Туранабол придава плътност на мускулите и едновременно повишава мускулната маса и сила.

widh 1080 line - Zob.BG

Оксиметолон – продукти Анаполон, Anadrol

Анадролът е най-мощният орален медикамент от класа на анаболните стероиди. Това е изключително силен анаболен андрогенен стероиден продукт, който има значително високо ниво на задръжка на вода и за кратък период от време е способен да спомогне за повишаването на теглото и размерите на трениращите. Другите търговски имена на този продукт са Анадрол и Анаполон. Субстанцията на тези продукти е с химично наименование Оксиметолон.

widh 1080 line - Zob.BG

 

Дростанолон – продукти Мастерон, Drostanolone

Мастерон е търговско наименование на анаболни стероиди – продукти с активно вещество Дростанолон. Ефектите на Мастерон се изразяват в повишаване на мускулната маса без водна задръжка и мазнини. Дростанолон не може да ароматизира и също така потиска естрогена, което го прави ароматазен инхибатор.

widh 1080 line - Zob.BG

 

Тренболон – продукти Parabolan (Trenbolone)

Тренболон има три измерения – Тренболон ацетат, тренболон енантат и тренболон хексахидробензилкарбонат. Тренболон ацетат може да бъде срещнат и под двете форми на прием – инжекционно и орално, докато енантат и хексахидробензилкарбонат се срещат единствено за интрамускулен прием с инжектиране.

widh 1080 line - Zob.BG

 

Метенолон – продукти Примоболан

Метенолон ацетат е оралната форма за прием на този много известен анаболен стероид с търговско име, което най-често е Primobolan, Примоболан и други. Продукти с тази активна съставка (субстанции) са приети за безвредни за здравето и същевременно не по-малко ефективни от други силни анаболни андрогенни стероиди.

widh 1080 line - Zob.BG

 

Нандролон деканоат и фенилпропионат (Дека)

Продукти с активно съдържание на нандролонов естер – Дека Дураболин, Нандролон деканоат, нандролон фенилпропионат и Миболерон. Продукти (Deca, Deca-Durabolin) със съедиениението Нандролон деканоат и фенилпропионат (бързата форма на Дека).

widh 1080 line - Zob.BG

Болденон – продукти Boldenone Undecylenate

Продукти с активна съставка Болденон ъндесиленат – ампули и многодозови флакони за мускулни инжекции.

widh 1080 line - Zob.BG

 

Протектори – антиестрогени и андрогени

Продукти с активна съставка гонадотропин, кломифен, кломид, местеролон, провирон и други за терапия след цикъл с анаболни стероиди.

widh 1080 line - Zob.BG

Сибутрамин – продукти за отслабване, Редукта

Продукти със съдържание на Сибутрамин. Препарати за сваляне на килограми, обезводняване, отслабване и релеф. Медикаменти за подтискане на апетита.

widh 1080 line - Zob.BG

Имуномодулатори – продукти имунитет

Продукти за повишение на имунната система – имуномодулатори и препарати за онкоболни, грижа за имунната система и съпротивителни процеси.

widh 1080 line - Zob.BG

Стимулатори за ебане – продукти за секс

Продукти за сексуална сила и еректилни бустери – препарати с активна съставка Силденафил, тадалафил, варденафил и сексуални стимулатори за сексуална мощ. Сексуални стимуланти на Zob.BG – Анаболни стероиди и хормони.

widh 1080 line - Zob.BG

 

X