Fragment Bionica 176-191

1,635.00 лв.

Произход: Европа, Швейцария

Съдържание: 10 флакона със субстанция х 2 мг Фрагмент
HGH Бионика 176-191 (HGH Fragment – Swiss)

Производител: Bionica – Швейцария

Предназначение:
За изгаряне на мазнини и като агент, който подпомага и стимулира растежния хормон. Без странични ефекти, продукт с много високо качество!

43 налични

Описание

Fragment Bionica HGH 176-191 е мощен пептид за намаляване на теглото, който е част от молекулата на растежения хормон, отговорен за изгарянето на мазнини. При проучвания на HGH Frag, е доказано, че намалява мазнините в тялото, особено в областта на корема.

Информация за Fragment Bionica HGH 176-191

Nanox Fragment HGH 176-191 е мощен пептид за намаляване на теглото и средство за качествено изгаряне на подкожни мазнини, който е част от молекулата на растежения хормон, отговорен за изгарянето на мазнини.

При проучвания на HGH Fragment, е доказано, че продукта на Bionica – Швейцария намалява мазнините в тялото, особено в областта на корема.

Разтежния хормон (GH), показва с пълна сила свойството си да гори мазнини когато инсулиновото ниво е ниско. Но от друга страна, продукта на Бионика – Швейцария (Fragment Bionica) работи при всички тези, които искат да се отърват от излишните мазнини в проблемните области на тялото.

widh 1080 line - Zob.BGДействие на Fragment Bionica

Освобождаването на инсулин в организма се дължи главно на консумацията на въглехидрати, въпреки че всички видове макроелементи (въглехидрати, мазнини и протеини) предизвика освобождаването на инсулин до известна степен.

Тъй като HGH Fragment-а на Бионика стимулира тялото да гори мазнини и използва складираните мазнини за енергия, ако наскоро сте консумирали калории (храна или напитка) тялото ви просто ще използва тези калории за енергия (дейност, създадена от тялото), вместо да освободи складираната с времето мазнина.

Ако няма храна в организма, за да се създаде само енергия, създадена от тялото, HGH Фрагмент ще използва натрупаните мазнини,и ще забележите намаляване на мазнините в тялото си през следващите седмици.

Фрагмента работи успешно за изгарянето на подкожни натрупвания и нежелани мазнини, които са образувани около корем, ханш и други области на тялото.

widh 1080 line - Zob.BGДопълнителна информация за фрагмента на Бионика

Положителни страни на HGH Fragment – Bionica – Swiss 176-191:

  • Намалява телесните мазнини
  • Доставя на черния дроб секреция на IGF-1
  • Повишава издръжливостта
  • Допринася за растежа на костна тъкан
  • Подмладява (анти-стареене).

Отрицателни страни на HGH Frag 176-191: НЯМА!

widh 1080 line - Zob.BGПрепоръки за употреба на Фрагмент HGH

Препоръчва се приема на HGH Фрагмента 176-191 да е поне 3 месеца, и не повече от 22 седмици (5 месеца и 2 седмици).

Препоръчва се една инжекция на ден от най-малко 250 мкг HGH Frag 176-191.

Дозирането е две единици, разделени на два приема – сутрин и вечер преди сън, на гладно (поне половин час преди и след инжекцията).

Допълнителна информация

Тегло 0.2 kg

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Fragment Bionica 176-191“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

X