TN-Tropin 45 IU

(1 клиентски отзив)

590.00 лв.

Хормон на растежа HGH – Somatropin
Производител: TN Pharma USA

Съдържание: 15.0 мг (45 единици HGH) прах и разтворител.
1 шишенцe с 45 единици хормон на растежа
1 шишенце бактериостатична вода TN Pharma

Описание

TN Tropin (Растежният хормон) – от английски език – growth hormone или GH, познат на български още като хормон на растежа, соматотропин и соматотропен хормон, е анаболен хормон, произвеждан и секретиран от хипофизната жлеза на човешкият организъм.

Информация за TN Tropin – TN Pharma USA

GH – Хормонът на растежа е едноверижен полипептид, който директно и индиректно подпомага растежа, стимулирайки отделянето на растежни фактори от черния дроб — най-вече инсулин-подобен растежен фактор 1 (IGF-1).

Синтетичният растежен хормон TN-Tropin е медикамент, който се приема от широк спектър хора. Главно това лекарство се ползва за подмладяване и подобряване на постиженията в спорта, като: издържливост, сила, по-добро възстановяване и други.

Допълнителна информация за продукта може да прочетете в по-долните редове на тази страница.

SH | Спортни храни (анаболният справончник на България) и други оторизирани и реномирани уеб сайтове препоръчват този продукт като надежден и висококачествен!

Отзивите от клиентите са по-скоро положителни и задоволството е в съотношение 90/10%!

Растежният хормон – TN Tropin на американската компания TN Pharma USA подпомага растежа и задебеляването на костите, мускулите и други тъкани.

Този хормон има мощен анаболен ефект, стимулирайки протеиновия синтез при мускулната тъкан, както и метаболизма на мазнини, мобилизирайки мастните киселини от клетките като източник на енергия.

Може да се ползва от различни хора като средство за мускулна маса и за орелефавяне!widh 1080 line - Zob.BG

От къде се купува TN Tropin TN Pharma

Растежния хормон на TN Pharma сам по себе си е по-особен препарат, заради съхранението му.

При по-високи температури често препарата може да изгуби свойствата си. Много хора твърдят, че хормона е добре да се съхранява в хладно пространство (хладилник, хладилна чанта) само след като се разтвори, но всъщност ако един растежен хормон е стоял повече от два или три месеца (преди да се разтвори), той със сигурност губи от действието си.

Всеки сам избира от къде да се снабди с качествен хормон на растежа. Пазарувайте от места, на които имате доверие или близки хора, които познавате лично.widh 1080 line - Zob.BG

Какво представлява TN Tropin (rDNA origin)

Хормон на растежа (Somatropin) също се предписва на здрави застаряващи хора. Много лекари са на мнение, че употребата му при стари хора помага за забавянето на уврежданията, свързани със стареенето.

Като се има предвид неговите ефекти върху метаболизма, растежния хормон предизвиква ефект върху мускулната маса, сила, енергия, регенерация на клетките и загубата на мазнини.

За предписването му обаче като лекарство за възрастни в САЩ, пациентът трябва да има поставена диагноза на заболяване на хипофизата или анамнеза за недостиг на растежен хормон.

Съгласно федераните закони в САЩ, предписването на хормон на растежа извън целите по предназначение е незаконно.

За такова предназначение се счита употребата на растежен хормон в културизма.widh 1080 line - Zob.BG

Информация за TN Tropin – допълнително

Соматотропин или наречен още растежен хормон – Хормон на растежа (rDNA origin) е пептиден хормон.

Името му идва от гръцки език сома-тяло и тропи-растеж. Той отговаря за растежа на костите, както и за белтъчната и въглехидратна обмяна в тялото. Той се отделя от предния дял на хипофизата (аденохипофиза).

Ефектът му се изразява в повишаване на обмяната на веществата в клетките и особено на белтъчната синтеза. При отделяне на по-малки количества (хипосекреция) от този хормон растежът на децата изостава.

Развиват се джуджета, които са с нормални умствени възможности и със симетрични тела. Хиперфункцията при деца води до заболяването гигантизъм.

Индивидите са с много висок ръст (230- 250 cm). Когато увеличението на хормоналната секреция се появи за първи път след приключване на периода на растежа, се развива заболяване, наречено акромегалия. Най-често е вследствие на тумор на хипофизата.

Изразява се в задебеляване на късите кости на тялото, нарастване на някои от органите (език, черен дроб) и смущения в зрението.

Ако болестта се прояви в късна възраст когато растежът на костите е приключил, се появява болестта акромегалия. При нея нарастват костите на черепа и крайниците езика също расте и става ненормално голям.

Приложението на растежният хормон в бодибилдърските среди е масово явление през последните 20 години, а отскоро и в България.

Публична тайна е, че личности с високи финансови възможности си слагат соматропин, защото няколко единици дневно преобръща процеса на стареене и подмладява кожа, коса с видим ефект още от първите няколко дни.widh 1080 line - Zob.BG

Заключение за хормон на растежа – TN Tropin TN Pharma USA

Соматотропинът на TN Pharma не просто се доближава до качество до световноизвестния GENOTROPIN на Pfizer, но и може да се докаже, че съдържанието му е не по-малко качествено като състав и структура.

Ако вие разглеждате различни уеб сайтове, които предлагат препарати за атлетика и спорт, чудите се от къде да поръчате и имате едно наум, всъщност TN Tropin е един продукт, който ще задоволи изцяло нуждите ви.

Допълнителна информация

Тегло 0.5 kg
Количество

15 мг Соматропин и бактериостатична вода за разтвор, 45 международни единици Хормон на растежа

1 отзив за TN-Tropin 45 IU

  1. slavi

    Много добър!

Добавяне на отзив

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

X