MENT – Trestolone

184.00 лв.

Производител: Tn-Pharma (Trusted Nutrients), USA
Опаковка и съдържание: 10 ml флакон (75mg/ml)

Активна субстанция и пролекарствена форма: Trestolone Acetate

Предназначение и още информация: За повишаване на мускулна маса и сила и заместителна терапия при хипогонадизъм. Продукт с изключително висок анаболен рейтинг. Трестолон ацетат е най мощният препарат за покачване на мускулна маса и сила.

40 налични

Описание

MENT TN Pharma (Trusted nutrients) e мултидозов флакон от 10 мл с активна субстанция Trestolone Acetate за интрамускулни инжекции.
МЕНТ+ – ТН Фарма съдържа 75 мг Trestolone Acetate в 1 мл

Обща информация за MENT Tn Pharma

MENT на американската фирма Tn-Pharma (Trusted Nutrients) се отличава качествено от останалите анаболни продукти. Флаконът съдържа 75 мг Trestolone Acetate в 1 мл и се равнява на 10 ампули по 75 мг.

Този американски продукт с активно вещество ТРЕСТОЛОН е предназначен за всички, които държат на фармацевтично качество и висок клас анаболни стимулатори и спортни храни.

Действие на МЕНТ

Trestolone Acetate се употребява в професионалния спорт за екстремно покачване на мускулна маса и сила.

MENT обикновено осигурява на потребителя изключителни резултати в относително кратък период от време.

MENT TN се използва успешно както за подобряване на релефа, така и за увеличаване на мускулната маса и сила. MENT не ароматизира.

Не се забелязва високо задържане на вода, така че мускулната маса, придобита по време на цикъл с MENT ще бъде много плътна и дефинирана.

MENT придава огромна твърдост на мускулите. Високото му андрогенно действие намалява вероятността от претрениране и ускорява възстановяването.

Мускулите изглеждат обемни и в същото време дълбоко очертани. Oт него не трябва да се очаква рязко увеличение на телесното тегло, а се наблюдава прираст на така желаната качествена мускулатура.

Прием и дозиране – MENT TN

Повечето атлети инжектират MENT TN два пъти седмично.

Опитът показва, че добри резултати се постигат при дози от 1 мл всеки втори ден. MENT на Tn-Pharma е едно уникално съединение за изключителни резултати за професионални тежкоатлети, бодибилдъри и културисти.

При прием от 200 мг до 300 мг седмично или 2 до 3 милилитра MENT TN, няма рискове за черния дроб. Препоръчва се употреба в цикъл до 8 до 10 седмици.

При по-дълги цикли е добре да се приемат тестостерон стимулиращи препарати в края на цикъла като Прегнил 1500 iu (HCG), Прегнил 5000 IU (HCG) или Провирон (Mesterolone) на Bayer.

Странично действие на препарата

Притесненията за поява на гинекомастия са неоснователни ако използвате само MENT без да комбинирате с други стероиди, затова няма нужда да се примат антиестрогени.

Трябва да се отбележи, че MENT е относително хепатоксичен, затова се препоръчва употребата на протектори за черния дроб като Карзил, Essentiale Forte, a най-добрия вариант е Трансметил.

Допълнителна информация

Тегло 0.2 kg

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „MENT – Trestolone“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

X