Genotropin 12 mg® – 2023

(13 клиентски отзива)

613.00 лв.

Производител: Pfizer Inc. (/ˈfaɪzər/)
Произход: Турция (аптечна мрежа)
Съдържание: Писалка с пълнител за употреба
GoQuick 191- amino acid Растжен хормон от Турция (HGH),
12 милиграма (36 международни единици) хормон на растежа (соматотропин) и разтворител готови за употреба.

Предназначение на турският ГЕНОТРОПИН 36 единици:
Забавяне процесите на стареене, като анаболен агент за спортна медицина, липса или недостатъчност на растежен хормон при подрастващи.

Описание

Писалка Genotropin 12 mg® 36IU от 2020 година, Хормон на растежа (Pfizer) оригинал - Zob.BG

Писалка Genotropin 12 mg® 36IU от 2020 г.

Genotropin 12 mg Pfizer e хормонът на растежа! Признат е за най-мощния анаболен топ!
Хормон от Турция – Турски ГЕНОТРОПИН 12 мг Файзер от 2023 година е растежен хормон, който се използва:

 • За забавяне процесите на стареене;
 • От елитни спортисти;
 • Като безопасен допинг (до 0.3мг/ден);
 • За подобряване стандарта на живот и тонуса;
 • От личности със солидни доходи за престиж.

Съдържание скрий

Как изглежда GENOTROPIN GoQuick 12 mg от 2023 г. (Снимки)

Няколко са признаците, по които можете да разпознаете оригиналната писалка на Pfizer Genotropin 12 mg. Едната е срокът на годност и партидният номер за серийно производство, който може да е различен при отделни партиди.

Другата особеност е надписът GENOTROPIN, който на новите писалки от 2023 година е с главни букви.

Снимките на растежния хормон – Генотропин Pfizer са от дата 28.04.2020г.

Най-важната следа и най-основна отличителна черта за доказателство, че генотропинът е оригинален, е:

Да не се изтрива логото 12 мг на писалката!

Ако успеете да изтриете логото „12 мг“ от писалката, със сигурност Генотропинът не е оригинален!widh 1080 line - Zob.BG

Фалшиви писалки и как да разпознаем оригиналния Genotropin 36 IU®

От няколко месеца на европейския и американския пазар се появяват фалшиви писалки с растежен хормон Pfizer Genotropin 12 mg (36 iu) – GENOTROPIN GoQuick 12 mg.

Фалшивите писакли се дистрибутират главно от дилъри, които лепят етикети на празни писалки, които пълнят с вода и прахообразно вещество, което се оприличава на синтетичен човешки соматоторопин.

Теглото на истинската писалка, заедно с кутията измерена с кухненски кантар е 0,073 кг или 73 грама.

Четете как да разпознаете оригинала от фалшивите писалки във Фитнес аптека – тук.

widh 1080 line - Zob.BG

Снимки на Генотропин от 2020 година

Галерия с изображения на Genotropin GoQuick 12 mg® на Pfizer

widh 1080 line - Zob.BG

Какво представлява Genotropin ®

Pfizer Genotropin 36 единици хормон на растежа – GoQuick е легендарен продукт за повишаване на тонуса, по-добра обмяна на храната и преобразуване на тялото в релефно и стройно.

Едно от качествата на ГЕНОТРОПИН 12мг е да преобразува човешката кожа на тялото в тънка като вестник и едновременно здрава кожа (здрава по животински кожа със жилав състав), а друго негово свойство е да подобри орелефяването при коремната област (но това са минимална част от ефектите на Genotropin®).

Този хормон има безброй положителни свойства, познати на състезатели и ентусиасти като:

 • Подмладяване;
 • По-добър обмен на веществата;
 • Повишен здравословен статус;
 • Самочувствие;
 • По-добър сън и естествено възстановяване;
 • Изглаждане и заздравяване на кожата;
 • Подобрение на зрението;
 • Повишаване на силата;

Културистите в България го наричат „Чичо Генчо“ (Genotropin Pfizer), но този препарат не се употребява единствено в бодибилдинга.

Ползва в спортове като атлетика, борба, бокс и мма. Публична тайна е, че световни шампиони по хвърляне на копие ползват ГЕНОТРОПИН.

При напреднали атлети растежният хормон (Соматропин или Соматотропин) помага да се прескочат пределите на физическата му производителност, отколкото само с употребата на стероиди.

Ефектът му се изразява в повишаване на обмяната на веществата в клетките, особено на белтъчния синтез.widh 1080 line - Zob.BG

Състав на Genotropin 12 mg ®

Somatropin или хормон на растежа съдържа 12 mg соматотропен синтетичен растежен хормон (36 международни единици) в писалка с патрон, в който се съдържат прах и разтворител за инжектиране, предвидени за подкожно приложение. Продукта е със снимки от 2020 година.widh 1080 line - Zob.BG

Настройка на деленията при Генотропин (Genotropin 12mg®)

Genotropin 36 единици хормон на растежа е със съдържание 12 мг соматропин, соматотропин в патрона с писалката. Деленията за настройка са през 0.3 мг, както следва – 0.3, 0.6, 0.9, 1.2, 1.5 и т.н. Общото съдържание хормон в писалката е 12 мг соматропин (хормон на растежа).

Пример: При настройка 0.6 мг от 12 мг (12/0.6=20) – резултатът е 20 дози (36iu/20 дози = 1.8 IU),
което според нас е препоръчителната дневна доза – през ден или всеки ден, сутрин на гладно

 • Ползвайте 0,6 мг всеки ден или през ден (Zob.BG ви препоръчва да ползвате тази доза).widh 1080 line - Zob.BG

Използването на писалката Генотропин – Pfizer

Pfizer GENOTROPIN 12mg, 36iu, 2020 - Zob.BG

GENOTROPIN 12mg, 36iu, 2020 – Zob.BG

В бодибилдинга и културизма приложението на Генотропин (хормон на растежа) набира все по-голяма знаменитост.

За ползите му са изписани много редове информация. Генотропинът добива висока известност в световен мащаб и това не е само плод на реклама и пиар от фармацевтичната компания-производител.

Genotropin 12mg, 36IU се използва най-вече от спортисти или хора, които искат да си подобрят здравето.

Генотропин 12мг – 36 единици (писалка) е за напреднали спортисти и професионални състезатели, но и също за хора, които желаят да продължат живота си максимално дълго.

widh 1080 line - Zob.BG

Как се използва писалката Genotropin Файзер:

 • Файзер Генотропин – хормон на растежа се слага или сутрин, веднага след събуждане от сън, или вечер преди лягане.
 • Препоръчително е да бъде сутрин, тъй като през нощта се произвежда по естествен път СОМАТОТРОПИН.
 • Задължително е да не се приема абсолютно никаква храна един час преди или след подкожната инжекция.
 • Комбинира се с Тестостерон пропионат, Т3 (Трийодтиронин, Лиотиронин), но това не е задължително.

Genotropin работи и без да бъде комбиниран с други препарати.

Тестостеронът се слага в схема два пъти седмично по 100 мг (за мъже) или 1 до 2 пъти по 50 мг (за жени). Т3 (Трийодтиронин) се приема по една таблетка от 25 микрограма дневно.widh 1080 line - Zob.BG

Pfizer Genotropin 36 iu e номер едно

Показания на Genotropin Pfizer от 2020 година

Употребата на растежен хормон е символ на първостепенност в социално ниво при здрави хора и спортисти на олимпийско стъпало.

Други причини за употреба на Pfizer GoQuick включват смущения в растежа при деца, които се дължат на недостатъчно отделяне на хормон на растежа и смущения в развитието, свързани със синдрома на Turner или хронична бъбречна недостатъчност, синдром на Prader-Willi – при ниски деца, родени малки за гестационната си възраст и при заместителна терапия за възрастни с изявена недостатъчност на хормон на растежа.

Всъщност след 40 годишна възраст, човешкият индивид секретира значително по-малки нива соматотропен хормон (Растежен хормон) и е почти задължително за всички, които имат възможност и могат да си го позволят. Нивата на растежен хормон са най-високи от пубертета до 23-25 годишна възраст при хората.

Дозировка и приложение на Genotropin 36 iu

Дозировката и схемата на приложение с Genotropin 36 iu е препоръчително да бъдат индивидуализирани. Средностатистически препоръчваната дневна доза е от 0,025-0,035 мг/кг телесно тегло или 0,7-1,0 мг/кв.м телесна повърхност. Zob.BG препоръчва средна доза от 0.9 mg/дневно.

Комбиниране на Genotropin  – хормон на растежа

Растежният хормон задължително се комбинира с Тестостерон, Винстрол или Примоболан! Ефектът от Genotropin Pfizer GoQuick без комбинация е в пъти по-слаб и неефективен в спорта. Затова е препоръчително да бъде слаган в композиция, например с тестостерон пропионат, Winstrol (инжекционен Станозолол/Винстрол) или Primobolan.

Честа комбинация за разбиращите и напреднали с опит билдери е включването на гел-кепсули или гел за мазане по тялото – Тестостерон.

Другият препарат, с който се комбинира Genotropin, e тестостерон енантат по 200 мг седмично, ако е за профилактични цели. При напреднали спортисти и за професионални цели дозата е по-висока.

Академична справка за Соматотропин

Genotropin_Pfizer-ZobBG_old

Старата писалка на Pfizer – Genotropin 12mg

Соматотропин или наречен още растежен хормон, е пептиден хормон. Името му идва от гръцки език (сома – тяло и тропи – растеж). Той е отговорен за растежа на костите, както и за белтъчната и въглехидратна обмяна в тялото. Отделя се от предния дял на хипофизата (аденохипофиза).

Ефектът му се изразява в повишаване на обмяната на веществата в клетките и особено на белтъчната синтеза. При отделяне на по-малки количества (хипосекреция) от този хормон при деца, растежът им изостава и се развива нанизъм (Хипофизарен нанизъм).

Хиперфункцията при деца води до заболяването гигантизъм – индивидите са с много висок ръст (230- 250 cm). Когато увеличението на хормоналната секреция се появи за първи път след приключване на периода на растежа, се развива заболяване, наречено акромегалия.

Акромегалията се изразява в задебеляване на късите кости на тялото, нарастване на някои от органите (език, черен дроб) и смущения в зрението.
widh 1080 line - Zob.BG

Приложението на растежният хормон в бодибилдърските среди е масово явление през последните 20 години, а отскоро и в България.

Публична тайна е, че личности с високи финансови възможности си слагат Соматропин – Соматотропин (турски Genotropin 36 IU), тъй като няколко единици дневно (4 iu = 1.3 mg) преобръщат процеса на стареене и подмладяват – кожата се стяга и бръчките изчезват, а косата възвръща цвета си. Ефектите от свойствата на Растежния хормон се забелязват след първите няколко дни.

widh 1080 line - Zob.BG

Приложение на Генотропин при детски заболеваемости

Детската болест, която представлява недостиг на този хормон – липса или недостатъчна секреция на растежен хормон (соматотропин), е много рядко нарушение, което се появява при 60 деца на един милион население в общата световна популация.

Ако болестта се прояви в късна възраст, когато растежът на костите е приключил, се появява болестта акромегалия. При нея нарастват костите на черепа и крайниците. Езика също расте и става ненормално голям. При отделяне на по-малки количества (хипосекреция) от този хормон растежът на децата изостава.

Синдромът на Търнър засяга само момичета – това е нарушение в половите хромозоми. Заболяват около 20 на един милион население.

При хронична бъбречна недостатъчност бъбреците екскретират урина с определена извънмерна концентрация, което означава, че те отделят излишната вода и отпадни продукти от метаболизма, а задържат солите и другите компоненти, необходими на организма за правилното функциониране.widh 1080 line - Zob.BG

Странични ефекти от Genotropin ®

Растежният хормон Генотропин (Соматотропин) няма странични ефекти, когато се прилага с прецизност и дозиране, спрямо нуждите на потребителя (пациента). Единственият недостатък е неговата висока цена, не само за българския стандарт.

Един курс за месец излиза около 500 лв – за нормално ползване от неспортуващи и за антиейджинг ефект (забавяне процесите на стареене и за тонус), а ако се прилага с цел състезателна подготовка от професионални спортисти – тогава цената може да надхвърли 2000 лв.

Добре е да се има предвид, че страничните ефекти на този медикамент (Genotropin 12mg® – Somatotropin), могат да са изключително неприятни. Един от тях е, че генотипът се променя, възможно е сериозно окосмяване, много повече от тестостероноподобните анаболни андрогенни стероиди.

Черепът, пенисът и някои вътрешни органи се трансформират, което за едни е недостатък, а други намират резултата като положителен. Дозата тук също е едно от най-важните неща за приема на Genotropin.

Ако желаете консултация или имате въпрос, относно този продукт, попитайте ни.
Но всъщност при нормални дози, които не надхвърлят 0.9мг/ден, тогава няма нужда за опасения.widh 1080 line - Zob.BG

Желани ефекти от Genotropin – хормон на растежа

Ефектите, които се наблюдават могат да бъдат забелязани и усетени веднага, още след първите няколко дни, но ако целите сериозни трансформации като например изчистване на мазнини (отслабване), изпъване на кожата и връщане на нормалния цвят на косата ако сте побелял/а, тогава е необходимо хормона да се поставя достатъчно дълго време – това значи минимум от 2-5 месеца.widh 1080 line - Zob.BG

Растеж на височина с Genotropin

Ако сте чували за някой, който е удължил ръста си от соматотропин (Хормона на растежа) и си задавате въпроса дали можете да увеличите и вашия ръст – отговора е категорично НЕ! С известни подробности, които са няколко. Първата е, че растежният хормон трябва да се слага в много по-високи дози, а това крие известни рискове.

По-дълъг период на прием – повече от 16 месеца. При хора над 30 годишна възраст е по-малко вероятно да увеличат ръста си с приема на растежен хормон, отколкото при тези под 30-годишна възраст. И отново е индивидуално и специфично.
widh 1080 line - Zob.BG

Структура на Генотропин – Genotropin (Somatotropin)

Соматотропин (веществото в Genotropin) - структура на хормона

Соматотропин (веществото в Genotropin)

Веществото в Genotropin е соматотропин – полипептиден синтетичен хормон, изграден от 191 аминокиселини (191-amino acid).

Пет гена за растежен хормон, разположени в съседни участъци на хромозома 17, имат висока степен на хомология и очевидно са възникнали в резултат на дублиране на гена на предците.

Две от тях дават две основни изоформи на хормон на растежа, едната от които се синтезира главно в хипофизната жлеза, а другата в клетките на плацентарния синцитиотрофобласт.

Алтернативното сплайсиране увеличава броя на изоформите и предполага възможността за тяхната специализация при действие върху различни тъкани. В кръвта присъстват няколко изоформи, основната от които съдържа 191 аминокиселини и има молекулно тегло 22124 g / mol.widh 1080 line - Zob.BG

Действието на растежния хормон (Genotropin) върху мозъка

Genotropin и ментално здраве - психологични ефекти на соматотропин

Genotropin и ментално здраве – психологични ефекти на соматотропин

Соматотропинът има модулиращ ефект върху някои функции на централната нервна система, като е не само ендокринен хормон, но и невропептид, тоест медиаторен протеин, който участва в регулацията на централната нервна система.

Според някои твърдения хормонът на растежа може да премине кръвно-мозъчната бариера. Доказано е, че хормонът на растежа се произвежда и вътре в мозъка, в хипокампуса.

Нивото му в хипокампуса се увеличава при жените с повишаване нивата на естроген в кръвта, при жените и мъжете то се увеличава при остър стрес и намалява с увеличаване на нивата на IGF-1(който също се произвежда в мозъка).

Рецепторите за хормон на растежа се намират в различни части на мозъка и в гръбначния мозък. Доказано е, че „пулсиращият“ ритъм на секрецията на растежен хормон се регулира от специален пептид, GHRP, рецепторите за който присъстват в хипоталамуса и хипокампуса. Като цяло се предполага, че хормонът на растежа участва в учебни процеси (потвърдени от експерименти върху гризачи) и регулирането на хомеостазата, включително приема на храна.

Genotropin GoQuick 12 mg оказва силно влияние върху психическото и когнитивното здраве. Той е важен хормон, който повишава нивата на ендорфини и допамин в тялото. Ендорфините имат антидепресантни свойства, докато допаминът е хормон, който те кара да се чувстваш добре.

И двата хормона помагат за облекчаване на стреса и безпокойството. По този начин понижаването на нивата на HGH може да доведе до умаление на психичното здраве, което ще бъде предпоставка за чувствто на промени в настроението, тревожност или депресия.widh 1080 line - Zob.BG

Рецептор на хормона на растежа (Genotropin 36 IU) и механизъм на действие

Рецептор на хормона на растежа е трансмембранен протеин, принадлежащ към суперсемейството на рецепторите с активност на тирозин киназата.

Според повечето изследователи, когато взаимодействат с една хормонална молекула, две рецепторни молекули (димеризация) се комбинират, след което рецепторът се активира, а вътреклетъчният му домен фосфорилира със самия рецептор и основния белтък-мишена, Janus киназа (JAK-2).

Допълнителното предаване на сигнала е по няколко начина – чрез протеини STAT, което активира транскрипцията на няколко гени чрез IRS протеин (инсулинов рецептор субстрат) и по този начин се извършват въздействия върху глюкозния транспорт в клетки и други JAK-2.

А може също да стане директното активиране на други рецептори, например – рецептор на епидермалния растежен фактор, което очевидно обяснява митогенния ефект на хормона на растежа (Genotropin 36 IU), Genotropin GoQuick 12 mg.

Без значение дали четете информацията за любопитство или по академични пътеки – хормонът на растежа остава най-хубавият.
widh 1080 line - Zob.BG

Употреба на GENOTROPIN GoQuick 12 mg с кокаин хидрохлорид (кокс, кока)

Кокаинът (benzoylmethyl ecgonine) е с активна съставка бензоилметилекгонин, който е наркотик под формата на бял, кристалообразен прах. Кокаинът се извлича от растението Erythroxylon Coca (кока), което расте основно в района на Андите в Южна Америка.

Взаимодействието на кокаин със соматотропин или соматропин – Genotropin GoQuick 36 единици не е препоръчително, както и с алкохол.

Алкохолът и кокаина комбинирани с растежен хормон могат да предизвикат неблагоприятни реакции върху психичната система.

При нормални дози – до 0.6 мг не е проблем да се приемат алкохолни напитки, но при по-високи дози от употреба на Pfizer Genotropin GoQuick са възможни негативни реакции от хормона.widh 1080 line - Zob.BG

Взаимодействие на растежен хормон (Genotropin) с други хормони

За проявата на анаболния ефект на соматотропин върху синтеза на протеини и линеен растеж на организма е необходимо наличието на инсулин – при липса на инсулин или с намаленото му ниво соматотропинът няма толкова изразен анаболен ефект.

Но това от своя страна крие рискове, тъй като инсулинът е много опасен за поставяне отвън при здрави хора и затова ние не препоръчваме комбинирането на растежен хормон с инсулин от неопитни състезатели или непрофесионални любители.

По отношение на синтеза на протеини, соматотропинът и инсулинът не действат антагонистично, както при въглехидратния метаболизъм, а синергично.

Очевидно именно липсата или недостатъчността на усилващия ефект на инсулина върху чувствителността на клетките към анаболния ефект на хормона на растежа е причина за лошия линеен растеж и изоставане във физическото развитие на деца с диабет тип I.

Особено забележимо е, когато дозата инсулин е недостатъчна (недостатъчна компенсация на диабета) – синдром на Мориак .

За проявата на анаболните и изгарянето на мазнините ефекти на хормона на растежа върху клетките също е необходимо да има полови хормони и хормони на щитовидната жлеза, например Лиотиронин (T3, TiROMEL).

Това обяснява забавянето на линеен растеж и изоставането във физическото развитие на деца и юноши с хипогонадизъм (недостатъчност на половите хормони) и хипотиреоидизъм (недостатъчност на щитовидната жлеза).

Глюкокортикоидите, по-специално кортизолът, имат антагонистичен ефект върху ефекта на растежния хормон върху синтеза на протеини, изгарянето на мазнини и линеен растеж.

widh 1080 line - Zob.BGПродавам Генотропин – обяви

Може би всички от вас са срещали „Обяви за Генотропин„, които са от дилъри на Genotropin в OLX, BAZAR или други сайтове за проститутки и най-вероятно генотропинът е донесен до България амбулантно (пренесен с автобус в тайник без хладилна чанта), неговите свойства са с около 60% или 70% по-слаби! Еквивалентно – без съдържание на растежен хормон.

Реално вие ползвате вместо 36 международни единици едва 6 или 8 IU.

На тези обяви може да бъде сложена цена под 400.00 лв, а ако писалката е реплика, тогава може да се намери и за под 350.00 лв.

А когато Генотропинът, който купите от дилъра (фалшивият генотропин), неговото съдържание би могло да бъде и различно вещество от соматотропин, примерно кортикостероид или гонадотропин 100IU.

widh 1080 line - Zob.BGОбобщение за приема на Genotropin (соматотропин)

Цялата тази информация е да ви даде ясна представа за това, че приемането на хормони като Genotropin и други не е играчка и всеки носи собствен риск от възможността за проява на странични ефекти и увреждане на здравето.

Консултирането с опитни състезатели или треньори не винаги е най-правилния вариант, преди да прибегнете до употребата му. Затова ние препоръчваме да търсите консултация от спортни лекари, които са доказани като авторитет и да направите необходимите изследвания.

Също би трябвало преди да употребявате този вид препарати да познавате перфектно тялото си и да бъдете внимателни, винаги и за всичко.

Допълнителна информация

Тегло 0.073 kg
Представяне

Механична писалка за прецизно инжектиране

Количество

36 единици, 12мг, Соматотропен синтетичен човешки хормон на растежа (HGH)

13 отзива за Genotropin 12 mg® – 2023

 1. vaergblm

  Номер едно за мен!

 2. Mimo

  Четири писалки купих от тук и нямат нищо общо с другите, които ми продадоха в началото на годината. И буквите на кутията и вътре писалката е съвсем различна. Миризмата на водата е също много различна. Ще пиша за резултати, но на пръв поглед всичко ми харесва.

 3. Niki

  Може и да проверяваш, обаче само като им видя снимката на Фитнес аптека и ми става ясно, че това е старата писалка, която дефакто не е актуална!!

 4. милен

  много ми е чудно чак пък толкова ли е хубав този хормон

 5. Михаил

  Много пълна информация. Браво!

 6. mimo

  Продукта е сто процента оригинал! Благодарен съм ви.„…..

 7. xkjmcbot

  Ние винаги ще се стремим да бъдем полезни за всеки потребител на https://zob.bg

 8. piperone

  Ти пък от къде разбра че е оригинал бе?!?!?!?!?!?!?!?!?!+?!?!?!?!?!?!? Палячо да не се изследва на лабораторий?

 9. mimo

  Защото си пуснах изследвания преди да ползвам генотропина и резултатите за соматотропния хормон бяха с индекс 1.00 и след две седмици употреба се увеличиха петкратно – резултата беше 5.03 соматотропен хормон. Правете и вие изследвания и си поддържайте тялото! успех!

 10. Исмайл Ахмед

  Някой копувал ли е генотропин от ширифат в студенцията?

 11. Samuil

  Този хормон е номер едно!

 12. НИКИ ИЛИЕВ

  ТУРСКИЯ Генотропин е просто номер едно. Тойн е само спомага за тялото но и дава допалнително сила!

Добавяне на отзив

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

X