Oxandrolone T-ON

(4 клиентски отзива)

169.00 лв.

Активна съставка на продукта: Oxandrolone (Оксандролон)

Производител: T-ON Pharmaceutical Ltd.
Съдържание: 100 таблетки по 10 мг Анавар за орален прием

Произход: Швейцария
Орален Анаболен стероид

Описание

Oxandrolone или познат също като АНАВАР Т-ОН е високо анаболен и ниско андрогенен. Причинява значително увеличение на синтеза на протеини и подобрява азотния баланс. Не ароматизира, няма странични ефекти свързани с естрогена, не задържа вода и не предизвиква гинекомастия. Не повишава телесното тегло и стопява подкожни мазнини.

Прием на ANAVAR Оксандролон T-ON

Приема на оксандролон, обикновено е от 30 до 60 мг дневно. Продукта на ТЕОН или както други го назовават ТИОН се отличава по качеството на суровината си и дори 20 мг дневно от състава му работи при всички мъже.

Дозирането при жени е наполовина. Този анаболен стероид често се комбинира със Стромба.

А един от най-великите културисти за всички времена – Франк Зейн го е комбинирал с Примоболан.widh 1080 line - Zob.BG

Ефекти на Oxandrolone

Подобрява релефа и помага за стопяването на подкожните мазнини. Културистите го използват в цикли за изчистване.widh 1080 line - Zob.BG

Резултати от Oxandrolone

Придава чист и твърд вид на мускулатурата, гори мазнини и повишава силата и издържливостта.widh 1080 line - Zob.BG

Допълнителна информация

Орален анаболен стероид, получен от дихидротестостерон.

Разработен е с целта да се раздели анаболния от андрогенния ефект и няма значима естрогенена или прогестеронова ефективност.

Характеризира се с това, че е един от най-леките анаболни стероиди, в сравнение с другите такива препарати.

Пригоден е за насърчаване на растежа, плътността и качеството на мускулната тъкан без значителните странични ефекти, присъщи за повечето анаболни стероиди.

В анализи, милиграм от препарата показва шест пъти по-висока анаболна активност от тестостерона като същевременно има значително по-малка андрогенност.

Този стероид е един от любимите в диетата на културисти и лекоатлети, които се стремят към чиста и качествена мускулна тъкан без мазнини или задържане на вода.

Анавар е синтетичен орален стероид с изцяло анаболни свойства. Химически-органично създаден, производен на дехидротестостерон (DHT) с кислороден атом (R-O-R) чрез заместване на втория въглерод и метилиране на 17-та позиция при алкилиране (химична реакция).

Заради оралния начин на Стероидни цикли и ефекта върху организма на употребяващите го (най-често спортисти) са му създали репутация на най-удобния и безопасен анаболен стероид, с изцяло изключени възможнисти за негативни последствия.

Действие на Анавар

Оксандролонът (Anavar) работи при всички – и мъже и жени. Действието му се изразява със снабдяване в мускулите на плътна материя от азотен баланс и твърдост, включително сила. Видимият резултат е освен споменатите ефекти – релеф. Анаварът придава чист вид на тялото и орелефява зоните. Той има свойството да премахва телесните мазнини и да повишава мощността в тренировките и издържливостта вдигане на тежести и много други спортни дейности. Стабилитета му е свързан с редица положителни качества, които му създават заключително устойчива репутация на най-безопасният анаболен стероид!

Оксандролон, Oxandrolone (Анавар) не повишава теглото, въпреки анаболните си свойства, дори когато се приема в големи дози. Комбнираната му употреба с други анаболни стероиди (най-често със Stromba) се прави с цел мускулна маса. При тази комбинация се получава повече качествена отколкото количествена мускулна маса (без водна задръжка).

Качества и особености

Оксандролон има качества да възстановява кожата и телесната тъкан при изгаряния (установено при академични изследвания).

Неговите свойства се ползват най-много в спортната подготовка на пауълифтъри и културисти. Този препарат има действие подобно на диуретик, тъй като с приема му се усеща изхвърляне на излишна вода от организма.

Тези негови свойства работят върху организма като средство, което може да се употребява за подобряване на външния вид.widh 1080 line - Zob.BG

Странични ефекти на Анавар (Оксандролон)

Този орален анаболен стероид (стимулатор) няма странични ефекти.

Анавар с активна субстанция Оксандролон е най-безопасния орален анаболен стероид, но както всяко лекарство – той също крие известни отговорности при несъобразената му употреба.

Редки изключения с непланувано високи дози предизвиква реакцията му върху организма чрез намаляването на производството на LH (лутенизиращ хормон).

Лутенизиращият хормон подтиква разпукването на зреещия фоликул, т.е. овулацията (единствено при жени). Когато доминантния фоликул достигне зрялост, хипофизата започва да отделя значително количество от лутеинизиращия хормон и това е така наречената фоликулярна фаза – фазата, в която се развива и расте един фоликул – доминантен, съдържащ яйциклетката.

Хормона се произвежда от хипофизата, изследванията се правят с кръв и урина.

 • При жени лутеинизиращият хормон участва в регулация на менструален цикъл и производство на яйциклетки.
 • При мъже лутеинизиращият хормон участва в производство на тестостерон.

Анавар натоварва ли черния дроб

Анавар/Оксандролон е най-слабо токсичният анаболен стимулатор и не натоварва черния дроб – това е безобиден стероид, който може да бъде употребяван в широк спепкър от потребители. Във високи дози е силно анаболен и може да се ползва за получаване на мускулна маса заедно с други препарати.

Допълнителна информация

Тегло 0.1 kg
Количество

100 таблетки по 10 мг

Представяне

Оксандролон/Анавар – таблетки

4 отзива за Oxandrolone T-ON

 1. ogi

  Ouu. Tova e nomer edno!

 2. georgi

  Наистина е номер едно.

 3. Sasho

  Lichno az predpochitam metana!

 4. Красимир

  Наистина този продукт е различен от всички ментета. Аз съм на 34 години и съм ползвал анаболи преди шест години. Резултата беше задоволителен. А какво да кажа за Анавара. Ами то просто няма думи за пояснения. Той е изключителен.

Добавяне на отзив

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

X