Andropen

111.00 лв.

ПроизводителTN Pharma USA
Съдържание: 3750 мг Тестостерон (4 естера)
(375 mg/ml), 10 кубика многодозов флакон

Предназначение: За мускулна маса, сила и обем,
за интрамускулно приложение – мускулни инжекции

Описание

Andropen TN Pharma USA е американско производство анаболен стероид за инжектиране на фармацевтичната компания:

TN Pharma (Trusted Nutrients), който представлява флакон от 10 мл маслен разтвор на пет различни тестостеронови естери с нова, уникална формула за мускулно приложение.

Информация за Andropen TN Pharma

Пет различни тестостеронови препарата (естери) заедно в уникална формула от 3750 мг общо количество във флакона:

 • Testosterone Acetate                       40 mg/ml
 • Testosterone Decanoate                110 mg/ml
 • Testosterone Propionate                 65 mg/ml 
 • Testosterone Phenylpropionate      65 mg/ml
 • Testosterone Cypionate                  95 mg/ml

Андропен 375 на американската фирма TN Pharma (Trusted Nutrients) се отличава качествено от анаболните продукти на другите производители. Флаконът съдържа пет естера тестостерон бленда от 375 мг в 1 мл.

Този американски Тестостеронов комплекс е с висока чистота и е предназначен за всички, които предпочитат безкомпромисно качество и търсят висок клас анаболни стимулатори и спортни храни.

Андропен 375 е бързодействащ препарат и високо ценен в културизма и бодибилдинга, защото същевременно има дълъг живот в кръвта. Сместта от пет тестостерон естери осигурява постоянно високо ниво на тестостерон в кръвта за период от 1 месец.

Andropen TN предлага значителни предимства в сравнение с други тестостеронови препарати. Андропен ТN е уникална комбинация – нова формула със синергичен ефект, който се базира върху оптимизираното действие на съставките във времето.widh 1080 line - Zob.BG

Действие и ефект на Andropen TN Pharma USA

При Андропен TN наличието на естера ацетат позволява на тестостерона да даде бърз физиологичен отговор.

Другите четири естера, които се освобождават по-бавно, продължават физиологичния отговор със сравнително плавна абсорбция с цел по-дълъг живот в кръвта.

Тестостеронът е синтетичен мъжки полов хормон с ясно изразено андрогенно действие, който притежава биологичните и терапевтични свойства на естествения хормон. При жените той се произвежда от яйчниците, но в 10 пъти по-малки физиологични количества.

В допълнение на специфичното действие, което определя половите белези на мъжа, тестостеронът също притежава високи анаболни качества, които се проявяват в увеличаване на протеиновия синтез.

Под действието на тестостерона се увеличава телесното тегло и намалява отделянето на уреа.

 • Тестостеронът променя вида и броя на мускулните влакна;
 • Защитава организма от катаболните процеси;
 • Увеличава еритропоезата (образуването на червени кръвни телца или еритроцити в организма);
 • Повишава издръжливостта поради по-доброто окисляване на кръвта.

Атлетите обикновено използват Андропен, за да покачат мускулната маса и размер, като същевременно увеличават силата. За разлика от други съединения за тестостерон като Cypionate и Enanthate, Andropen 375 не се свързва със задържане на вода в организма и показва значително по-малко странични ефекти.

Тази особеност го превръща в желан продукт за културисти, които страдат от гинекомастия, но търсят мощния анаболен ефект от инжектируем тестостерон.

Намаленото задържане на вода прeвръща Andropen TN в желан стероид за културисти и атлети, заинтересувани от качване на качествена мускулна маса.widh 1080 line - Zob.BG

Дозировка на Андропен TN Pharma – Америка

Може да приемате Andropen 375 TN от 375мг до 1000мг седмично т.е. от 1 мл до 3 мл Въпреки че Andropen TN остава активен до един месец, инжекциите трябва да бъдат поставяни поне веднъж седмично, за да останат нивата на тестостерон устойчиви.

Атлети споделят за резултатите си с Андропен ТиЕн Фарма като успешни без диета или специфични режими, просто защото действа и работи страхотно.

Сексуалната мощ и либидото е засилено по време на приема му, както и самочувствието на приемащите Andropen 375. Това се дължи на хормоните, които се стимулират с инжектирането му, тъй като тестостеронът ви по време на приема е силно забързан и изключително повишен.

Имате повече сила, повече желание и енергия за всичко както и за тренировки и спорт.

Тези, които употребяват за първи път Andropen TN, могат да очаква да наддадат около 10 килограма в рамките на няколко месеца като използват само един път седмичо. По-напредналите атлети очевидно ще имат нужда от по-високи дози, за да придобият желания ефект.widh 1080 line - Zob.BG

Странични ефекти от Andropen ТН Фарма

Андропен 375 е сравнително безопасен стероид освен във високи дози, при които някои атлети могат да изпитат странични ефекти поради повишеното ниво на естроген.

Превишаването на предписаната дозировка, която за всеки спортуващ е строго индивидуална, може да доведе до следните отклонения:

 • раздразнителност
 • агресивност
 • задържане на соли
 • акне или дори вирилизация.

С дози, превишаващи 1000мг на седмица, е задължително да използват антиестрогени като Кломифен (Serpafar) или Proviron (Mesterolone).

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Andropen“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

X