Andropen

111.00 лв.

ПроизводителTN Pharma USA
Съдържание: 3750 мг Тестостерон (4 естера)
(375 mg/ml), 10 кубика многодозов флакон

Предназначение: За мускулна маса, сила и обем,
за интрамускулно приложение – мускулни инжекции

Описание

Andropen TN Pharma USA е американско производство анаболен стероид за инжектиране на фармацевтичната компания:

TN Pharma (Trusted Nutrients), който представлява флакон от 10 мл маслен разтвор на пет различни тестостеронови естери с нова, уникална формула за мускулно приложение.

Информация за Andropen TN Pharma

Пет различни тестостеронови препарата (естери) заедно в уникална формула от 3750 мг общо количество във флакона:

 • Testosterone Acetate                       40 mg/ml
 • Testosterone Decanoate                110 mg/ml
 • Testosterone Propionate                 65 mg/ml 
 • Testosterone Phenylpropionate      65 mg/ml
 • Testosterone Cypionate                  95 mg/ml

Андропен 375 на американската фирма TN Pharma (Trusted Nutrients) се отличава качествено от анаболните продукти на другите производители. Флаконът съдържа пет естера тестостерон бленда от 375 мг в 1 мл.

Този американски Тестостеронов комплекс е с висока чистота и е предназначен за всички, които предпочитат безкомпромисно качество и търсят висок клас анаболни стимулатори и спортни храни.

Андропен 375 е бързодействащ препарат и високо ценен в културизма и бодибилдинга, защото същевременно има дълъг живот в кръвта. Сместта от пет тестостерон естери осигурява постоянно високо ниво на тестостерон в кръвта за период от 1 месец.

Andropen TN предлага значителни предимства в сравнение с други тестостеронови препарати. Андропен ТN е уникална комбинация – нова формула със синергичен ефект, който се базира върху оптимизираното действие на съставките във времето.widh 1080 line - Zob.BG

Действие и ефект на Andropen TN Pharma USA

При Андропен TN наличието на естера ацетат позволява на тестостерона да даде бърз физиологичен отговор.

Другите четири естера, които се освобождават по-бавно, продължават физиологичния отговор със сравнително плавна абсорбция с цел по-дълъг живот в кръвта.

Тестостеронът е синтетичен мъжки полов хормон с ясно изразено андрогенно действие, който притежава биологичните и терапевтични свойства на естествения хормон. При жените той се произвежда от яйчниците, но в 10 пъти по-малки физиологични количества.

В допълнение на специфичното действие, което определя половите белези на мъжа, тестостеронът също притежава високи анаболни качества, които се проявяват в увеличаване на протеиновия синтез.

Под действието на тестостерона се увеличава телесното тегло и намалява отделянето на уреа.

 • Тестостеронът променя вида и броя на мускулните влакна;
 • Защитава организма от катаболните процеси;
 • Увеличава еритропоезата (образуването на червени кръвни телца или еритроцити в организма);
 • Повишава издръжливостта поради по-доброто окисляване на кръвта.

Атлетите обикновено използват Андропен, за да покачат мускулната маса и размер, като същевременно увеличават силата. За разлика от други съединения за тестостерон като Cypionate и Enanthate, Andropen 375 не се свързва със задържане на вода в организма и показва значително по-малко странични ефекти.

Тази особеност го превръща в желан продукт за културисти, които страдат от гинекомастия, но търсят мощния анаболен ефект от инжектируем тестостерон.

Намаленото задържане на вода прeвръща Andropen TN в желан стероид за културисти и атлети, заинтересувани от качване на качествена мускулна маса.widh 1080 line - Zob.BG

Дозировка на Андропен TN Pharma – Америка

Може да приемате Andropen 375 TN от 375мг до 1000мг седмично т.е. от 1 мл до 3 мл Въпреки че Andropen TN остава активен до един месец, инжекциите трябва да бъдат поставяни поне веднъж седмично, за да останат нивата на тестостерон устойчиви.

Атлети споделят за резултатите си с Андропен ТиЕн Фарма като успешни без диета или специфични режими, просто защото действа и работи страхотно.

Сексуалната мощ и либидото е засилено по време на приема му, както и самочувствието на приемащите Andropen 375. Това се дължи на хормоните, които се стимулират с инжектирането му, тъй като тестостеронът ви по време на приема е силно забързан и изключително повишен.

Имате повече сила, повече желание и енергия за всичко както и за тренировки и спорт.

Тези, които употребяват за първи път Andropen TN, могат да очаква да наддадат около 10 килограма в рамките на няколко месеца като използват само един път седмичо. По-напредналите атлети очевидно ще имат нужда от по-високи дози, за да придобият желания ефект.widh 1080 line - Zob.BG

Странични ефекти от Andropen ТН Фарма

Андропен 375 е сравнително безопасен стероид освен във високи дози, при които някои атлети могат да изпитат странични ефекти поради повишеното ниво на естроген.

Превишаването на предписаната дозировка, която за всеки спортуващ е строго индивидуална, може да доведе до следните отклонения:

 • раздразнителност
 • агресивност
 • задържане на соли
 • акне или дори вирилизация.

С дози, превишаващи 1000мг на седмица, е задължително да използват антиестрогени като Кломифен (Serpafar) или Proviron (Mesterolone).

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Andropen“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

X