Primobolan TN

(6 клиентски отзива)

174.00 лв.

Активна съставка на продукта: Метенолон ацетат (Примоболан)
Производител: TN Pharma USA (Trusted Nutriends)
Произход: Съединени Американски Щати

Съдържание: 50 таблетки по 25 мг Primobolan за орален прием

Описание

Primobolan TN Pharma (метенолон ацетат) на таблетки е американски Примоболан на фармацевтичния производител TN Pharma (Trusted nutrients) – това е продукт за професионални спортисти с безкомпромисно качество!

Примоболан се използва за мускулен релеф и сила. Това лекарство не ароматизира, не задържа вода и не е опасен за черния дроб и кръвното налягане.

Примоболан няма странични ефекти и може да се употребява включително и от жени!

Обща информация за Primobolan TN Pharma

Примоболан ТН ФАРМА на таблетки – TN Pharma е предпочитан спортен стимулатор от професионални спортисти и бодибилдъри.

Мненията за този Примоболан са, че е предназначен за всички, които предпочитат безапелационно качество и търсят висок клас анаболни стероиди и спортни медикаменти/храни.

ПРИМАБОЛАН, в скоби МЕТЕНОЛОН на българския пазар от фармацевтичния производител TN Pharma – Примоболан на хапчета достига от TN Pharma USA с най-доброто качество за пазара не само в България.

Политиката на фирмата TN Pharma e да доставя възможно най-добрите медикаменти в света и тази фирма е може би номер едно или най-малкото ТОП 3 в света!widh 1080 line - Zob.BG

Действие на Primobolan Таблетки

Мускулното развитие (наддаване) с таблетките метенолон (Примоболан – Primobolan TN) е постепенно, бавно и сигурно. Примоболан подпомага изгарянето на мазнини и оформянето на мускулен релеф, също и качествен обем.

Не задържа излишна вода в организма и не повишава кръвното налягане. Високо анаболен продукт и същевременно много ниско андрогенен.

Това е отличен избор в предсъстезателна подготовка – Primobolan TN не ароматизира и не е хепатоксичен, т.е. не застрашава черния дроб.

Поради този факт, се счита за много подходящ и при жените спортистки. Напредналите атлети приемат Примоболан за регулиране на катаболния обмен през стероидните паузи (докато правят почивка от стероиди).widh 1080 line - Zob.BG

Действието на таблетките Primobolan TN са с живот в организма до 10-12 часа и затова е необходимо да се приемат всеки ден на един или най-добре на два приема, докато инжекционната версия е с депо ефект (удължено освобождаване) и има по-висока дълготрайност.

Но като ефект и действие и двата вида – ацетат и енантат са с еднакви ефекти.widh 1080 line - Zob.BG

Дозиране и стероидни схеми с таблетки Primobolan TN

Препоръчителния ежедневен прием е от 1 до 3 таблетки Примоболан TN. Метенолон ацетат се комбинира ефективно с всички стероиди в зависимост от целта. Всички, които имат търпение могат да комбинират Примоболан TN с Дека (Nandrolone).

Отлична е комбинацията Примоболан със Сустанон 300 и Дианабол (Methandienone).

По наши и други отзиви най-добра е комбинацията е между Примоболан TN и Winstrol oil TN. Примоболан не се превръща в естроген.

В предсъстезателен цикъл се комбинира със Стромба (Stanozolol), и/или Тренболон (Trenbolone acetate). В основен стероиден цикъл за атлети е добра комбинацията с Тестовис (Testosterone propionate), Dianabol (Methandienone) или Анадрол 50 TN (Oxymetholone).widh 1080 line - Zob.BG

Резултати от приема на Primobolan TN

От стероиден цикъл за маса с Метенолон (Primobolan Таблетки) TN Pharma може да се очаква като резултат, покачване на чистата мускулна маса (без водна задръжка и натрупване на мазнини) и добро повишаване на силата.

При цикъл за релеф с Примоболан може да се очаква като резултат, запазване на придобитата мускулна маса и по-добро и бързо изгаряне на мазнини.

В много случаи, от прием му, в съчетание с добре балансирана диета и тренировъчен режим, като резултат, се наблюдава успоредно с намаляването на подкожните мазнини и покачване на мускулната маса.

С примоболан може да се очакват само добри резултати и минимални до никакви странични ефекти.widh 1080 line - Zob.BG

Странични ефекти от Primobolan TN

Когато не се злоупотребява с твърде високи дози и много продължителен прием, може да се каже, че странични ефекти и нежелани реакции при употреба на Примоболан няма да се забележат, дори са напълно изключени!

Защото това е най-чистият анаболен стероид произведен досега. Резултатите с него не са мигновени както например с Анадрол, Тестостерон пропионат и други препарати, но ефекта остава след приема и това е едно от най-ценните му естества!

За начинаещи и тези които са чувствителни към страничните ефекти на анаболните стероиди, Primobolan Таблетки TN Pharma е идеалното решение.

Стероида не предизвиква ароматизация и няма как да се появят нежелани реакции свързани с етрогена, като: задържане на вода и подпухнал вид, развитие и поява на гинекомастия и натрупване на излишни мазнини.

Въпреки че Methenolon acethate няма да прояви естрогенни странични ефекти, той е андрогенно анаболен стероид и като такъв е възможна поява на андрогенни странични ефекти.

При много чувствителните индивиди, като:

 • повишена секреция на себум (мазна кожа)
 • повишени пристъпи на акне (свързани с увеличена секреция на себум)
 • повишен риск от оплешивяване, при лица, които притежават генетичните изисквания за състоянието.

При жените, страничните ефекти свързани с вирилизацията, може да са: развитие на мъжки вторични полови белези (задълбочаване на гласа и повишено окосмяване), уголемяване на клитора и нарушения в менструалния цикъл.

Но това е при употреба с дози над 5 пъти от допустимото. В нормални дози или дори над нормалното, всякакви странични ефекти с този препарат са изключени!

С разумна употреба, прием и продължителност, Примоболан ТН Фарма няма да прояви нито един от гореспоменатите странични ефекти.

Допълнителна информация

Тегло 0.5 kg
Количество

50 таблетки по 25 милиграма

6 отзива за Primobolan TN

 1. jana

  Пия го от две седмици и ефекта е супер. Жена съм и няма странични ефекти.

 2. николай

  ЕКСТРА Е!!!! Това ми е любим продукт.

 3. Мишо

  Аз тук дадох отзив
  https://steroidi.zob.bg/viewtopic.php?f=2&t=2

 4. Николай

  Продукта Примоболан хапчета е наистина добър и на жена ми взех СИБУТРАМИН+
  май TN PHarma наиститна е номер едно в света.

 5. ismail

  Те го пишат чеи номер едно но има и подобри марки например биотеч, естофарма, аксилап. МНОГО СА МАРКИТЕ!!!!! Но който е запознат той може да каже само мнания затова непорачвайте от тука.

 6. Петьо

  ANAVAR TN Pharma – Невероятен е! Преди половин година ползвах неген и PRL. Истината е, че тази фирма е една от най-качествените, до които съм се доближавал в скромния ми опит от 15 години в спорта.
  https://zob.bg/produkt-kategoriya/%d0%bf%d1%80%d0%be%d0%b8%d0%b7%d0%b2%d0%be%d0%b4%d0%b8%d1%82%d0%b5%d0%bb%d0%b8/tn-pharma-%d0%ba%d0%b0%d1%82%d0%b0%d0%bb%d0%be%d0%b3/

Добавяне на отзив

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

X