Станозолол, Стромба - таблетки и информация - Zob.BG

Станозолол, Стромба – таблетки и информация

Анаболните стероиди (включително Стромба) са произведени с идеята за лечение на различни болести по времето на Адолф Хитлер през 19 век. Първоначално са предназначени за превенция при недостатъчно производство на тестостерон.

Стромба е създадена за пръв път малко след 1960 г. и от тогава до сега се употребява за различни нужди.

Какво е СТРОМБА – значение на думата и информация за STROMBA

Стромба (Stromba) е нарицателна дума за препарат в културизма, който служи за издялване на тялото (орелефяване за бързо време) и изграждане на мускули.

Главното свойство, заради което се приема Стромба е ефекта, който включва едновременно високи анаболни свойства, намаляване на телесната мазнина и издържливост.

През последния половин век, стероидите се използват главно в културизма и професионалните спортове, а стромбата е станала нещо като еталон за анаболен стероид, който придава изчистетн външен вид и орелефяване на мускулите.

Информация за Стромба

Стромба или Stanozolol e анаболен стероид на таблетки за орален прием, който се използва главно за релеф.

Името Stromba (Стромба) е търговско наименование и е прието за образец на това лекарство. Активния състав на тези продукти е Станозолол.

Най-често може да бъде срещнат в продукти с блистери или в шишенца по 100 таблетки от 10 милиграма.

Този медикамент се прилага най-много преди лятото, защото преобразува тялото в релефно в комбинация с други стероиди за ефекта нарязване/нацепване (изразен външен вид на човешкото тяло). Няма странични ефекти и е безопасен в нормални дози.widh 1080 line - Zob.BG

Действие на Стромба

Този анаболен стероид е много слабо андрогенен. Приема на Стромба не се свързва с водна задръжка. Обратното на това – Станозолол изхвърля излишъка от вода в тялото, излишни течности, соли и подобрява външния вид на спортистите. Външния вид става неузнаваем!

Стромбата може да се приема в период за повече от четири седмици, заради незначителната токсичност, но също така е добре да се подчертае, че при употреба в период повече от 10 седмици, стероидните рецептори се запушват и спира да действа. За да възстановите рецепторите, ползвайте Кетотифен по една таблетка вечер.

Сведената до абсолютен минимум вреда, за сметка на ползата му в многостранен спектър е изцяло и само в положително съотношение.

Stanozolol не е безопасен при високи дози, тъй като е възможно да се получат крампи (схващания), заради изхвърлянето на вода от организма и изсушаване на ставите.

С приема на Стромба се придобиват качества като издържливост, сила, твърдост, плътност, сепарация, обем (когато се комбинира с други препарати) и завършена основа на главната анатомична единица в организма на човека.widh 1080 line - Zob.BG

Резултати и ефект от Стромба

Станозолол работи при всички. Забързва и увеличава усвояването на белтъчини – това негово свойство стимулира образуването на нови червени и бели кръвни тела в мускулите. Подобрява издържливостта и бързината в много спортове.

Успешен е при употреба преди лятото с цел подобряване на външния вид. Станозолол придава самочувствие, което от една страна е заради подобрените видими резултати на атлета.

От друга страна – защото стимулира производството на редица хормони (включително тестостерон, без андрогенни признаци), не влияе на собственото им производство и е известен заради умереното му действие.widh 1080 line - Zob.BG

Солов прием на Стромба

Солов или самостоятелен в случая е прием на Стромба без други анаболни стероиди. 20 милиграма дневна доза работи при всички мъже, а при жените е наполовина или по-малко. Цикъл със Станозолол може да изглежда по следния начин:

  • 10 мг дневна доза разделена на два приема, всеки ден през първата седмица
  • 20 мг дневна доза разделена на два дневни приема, всеки ден след първата седмица
  • 30 мг дневна доза разделена на три дневни приема, всеки ден след втората седмица
  • –//– 3, 4, 5, 6
  • 30 мг дневна доза разделена на три дневни приема, всеки ден след седмата седмица
  • 20 мг дневна доза разделена на два дневни приема, всеки ден след осмата седмица
  • 10 мг дневна доза разделена на два приема, всеки ден през последната – десета седмица

За тази стандартна схема за прием на Станозолол е с необходимо количество – 200 таблетки по 10 милиграма.

Цена – около 130.00 лв.
Разгледай продукти с активно вещество Stanozolol.widh 1080 line - Zob.BG

Комбиниране на Стромба с други анаболни стероиди

Този анаболен стероид може да се употребява с всички медикаменти от клас анаболни андрогенни препарати. Най-ефективните известни такива комбинации са:

– Станозолол и Тестостерон

Приемането на Станозолол и тестостерон се препоръчва заради обезводняването от стромба и обратното – водната задръжка с тестостерона. Повечето трениращи ползват тестостерон пропионат преди тренировка по 50 мг през ден или всеки ден. Но всъщност по-добрата опция е тестостерона да е бавен, например с Тестостерон Ципионат.

Тогава дозите на тестостерона са до 200 мг седмично или повече за по-опитните и екстремни състезатели.

Ефекта от комбинирането с тестостерон е този, който търсят всички ентусиасти – подобрен външен вид и високо самочувствие.

– Станозолол и Оксандролон

Приема с Анавар (Oxandrolone) е за тези, които търсят единствено изсушаване и премахване на всички излишни телесни мазнини. И двата препарата имат действие да орелефяват тялото. Дозите за прием на анавар са сходни с тези на Станозолол.

Но по-запознатите го правят по малко по-различен начин. Ако ползват средно 20 мг дневно Станозолол, дозата за Оксандролон е два пъти по-висока.

Ефекта от тази комбинация е изцяло изсушен телесен вид и минимален процент подкожни и телесни мазнини. Комбинирането в този случай е подходящо за хора, които имат ендоморфна структура на тялото (предразположени към напълняване).

За комбинации с други продукти, приема и резултатите са специфични.

Най-важното за постиженията във всеки спорт е тренировката.

Стероидите остават на последно място!

widh 1080 line - Zob.BG

Продукти, които съдържат това активно вещество

widh 1080 line - Zob.BG

Стромбата като нарицателно и прякор

Дотолкова този анаболен стероид е станал попюлярен в последните 15 години, че има хора, на които им казват – „Стромбаджии“ или „Стромбаджия“.widh 1080 line - Zob.BGТази статия все още не е написана на 100%. Ако искаш да се включиш и да помогнеш за усъвършенстването й, посети форума на Zob.BG

X