Testovis TN

66.00 лв.

Съдържание: 1000 мг Тестостеронов пропионат
Testovis – Тестостерон пропионат 100 mg/ml,
в многодозов флакон от 10 кубични милилитра

Производител: TN Pharma USA

Предназначение: За бодибилнидг и културизъм,
повишава мускулната маса, релефа и издържливостта.

Описание

Testovis TN Pharma – Тестостерон пропионат е най-бързия тестостеронов естер и е предпочитана форма при диети в период за релеф. Може да се каже, че препарата е любимия тестостерон сред жените билдери/за тези, които използват тестостерон, т.е. кръвните му нива са по-лесни за контрол в сравнение с другите тестостеронови естери.

При поява симптоми на вирилизация, атлетките не трябва да чакат седмици, нужни за да спадне концентрацията на тестостерон, както е при енантата например. Хората, чувствителни към гинекомастия и водна задръжка е нужно да приемат антиестрогени. Комбинацията Clomid или Nolvadex и Proviron, работи отлично, за да се предотвратят тези явления.

Информация за Testovis TN

Както всички препарати със съдържание на Тестостерон и Testovis 100 мг/мл, подтиска ендогенното производство на тестостерон. Използването на тестостерон стимулиращи лекарства като Pregnil и/или Clomid/Nolvadex, Serpafar e желателно, за да се избегне пост стероидния крах.

Най-разспространените дози за този медикамент са инжектиране на 50-100 мг през ден. Testovis TN 100 мг/мл обикновено се комбинира с Methandrostenolone, Anapolon или Deca-Durabolin (нандролонов деканоат) за качване на мускулна маса. В цикли за релеф се съчетава с WinstrolPrimobolan или Anavar.

Действие на Testovis TN

Тестовис 100 ускорява и засилва мускулния растеж и подпомага всички спортуващи да надминат естествената граница на собствените си физически възможности. Синтетичният тестостерон бива късоверижен (Пропионат), средноверижен (Енантат/Ципионат) или дълговерижен (Ундеканоат). За подобряване на спортните  постижения се употребяват обикновено първите два вида в зависимост от фазата на подготовка на атлета.

Странични действия

Както и при другите тестострон естери, съществува опасност от предозиране, което би причинило сериозни урологични проблеми. Ако продуктът не е чист или е просто некачествен, съществува риск за черния дроб. Иначе поради факта че може да бъде регулиран за няколко дни и да се избегнат изразените странични действия, Пропионатът (Testovis TN) се смята за най-традиционно и широко използван стероид на световния пазар за спортни добавки.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Testovis TN“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

X