Testovis TN

99.00 лв.

Съдържание: 1000 мг Тестостеронов пропионат
Testovis – Тестостерон пропионат 100 mg/ml,
в многодозов флакон от 10 кубични милилитра

Производител: TN Pharma USA

Предназначение: За бодибилнидг и културизъм,
повишава мускулната маса, релефа и издържливостта.

Описание

Testovis TN Pharma – Тестостерон пропионат е най-бързия тестостеронов естер и е предпочитана форма при диети в период за релеф. Може да се каже, че препарата е любимия тестостерон сред жените билдери/за тези, които използват тестостерон, т.е. кръвните му нива са по-лесни за контрол в сравнение с другите тестостеронови естери.

При поява симптоми на вирилизация, атлетките не трябва да чакат седмици, нужни за да спадне концентрацията на тестостерон, както е при енантата например. Хората, чувствителни към гинекомастия и водна задръжка е нужно да приемат антиестрогени. Комбинацията Clomid или Nolvadex и Proviron, работи отлично, за да се предотвратят тези явления.

Информация за Testovis TN

Както всички препарати със съдържание на Тестостерон и Testovis 100 мг/мл, подтиска ендогенното производство на тестостерон. Използването на тестостерон стимулиращи лекарства като Pregnil и/или Clomid/Nolvadex, Serpafar e желателно, за да се избегне пост стероидния крах.

Най-разспространените дози за този медикамент са инжектиране на 50-100 мг през ден. Testovis TN 100 мг/мл обикновено се комбинира с Methandrostenolone, Anapolon или Deca-Durabolin (нандролонов деканоат) за качване на мускулна маса. В цикли за релеф се съчетава с WinstrolPrimobolan или Anavar.

Действие на Testovis TN

Тестовис 100 ускорява и засилва мускулния растеж и подпомага всички спортуващи да надминат естествената граница на собствените си физически възможности. Синтетичният тестостерон бива късоверижен (Пропионат), средноверижен (Енантат/Ципионат) или дълговерижен (Ундеканоат). За подобряване на спортните  постижения се употребяват обикновено първите два вида в зависимост от фазата на подготовка на атлета.

Странични действия

Както и при другите тестострон естери, съществува опасност от предозиране, което би причинило сериозни урологични проблеми. Ако продуктът не е чист или е просто некачествен, съществува риск за черния дроб. Иначе поради факта че може да бъде регулиран за няколко дни и да се избегнат изразените странични действия, Пропионатът (Testovis TN) се смята за най-традиционно и широко използван стероид на световния пазар за спортни добавки.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Testovis TN“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

X