Parabolan T-ON

162.00 лв.

Съдържание: 100 таблетки по 10 мг
Производител: T-ON Pharmaceutical Ltd.

Тренболон ацетат на таблетки се използва във ветеринарната медицина. Някои атлети го употребяват, защото увеличава мускулната маса в съчетание с релефа и придава изключителна форма на мускулатутарата.

Описание

Parabolan дава огромна твърдост на мускулите. Високото андрогенно действие на препарата намалява вероятността от претренираност, ускорява възстановяването, мускулите изглеждат напомпени, и в същото време дълбоко очертани.

Параболан (Trenbolone) притежава много силни андрогенни и анаболни свойства, но не ароматизира веднага, поради което задръжката на вода е много малка. Тъй като препарата не задържа вода, от него не трябва да се очаква рязко увеличение на телесното тегло, а се наблюдава прираст на качествена мускулатура.

Дозиране и комбиниране на Parabolan

В организма живота му е 2-4 дена. Повечето атлети го приемат в дози до 40-60 мг.Много добра комбинация е Parabolan по 50 мг всеки ден и Winstrol (инжекционен Станозолол) по 50 мг през ден.

Атлетите, които се интересуват от по-бърз прираст на мускулна маса, често добавят и 30 мг BIANABOL на ден. В комплекс с Анавар (25мг. Anavar на ден), препарата се използва за силова подготовка при атлети желаещи да минат в по-горна категория. Гинекомастия при използването на този продукт се наблюдава рядко, само при дълга употреба в много високи дози.

При използване на дози до 200 мг. седмично препарата е слабо хепатотоксичен. Ако употребата е до 8 седмици не се наблюдава промяна в ендогеното производство на хормони. При по дълги цикли е добре да се приемат тестостерон стимулиращи препарати в края на цикъла.

Препарата не предизвиква промяна на електролитите в кръвта, затова високото кръвно налягане при него е рядкост. При голяма част от атлетите, които го използват се наблюдава агресивно поведение, дължащо се на силното андрогенно действие на препарата. Parabolan не се превръща в дехидротестостерон, затова акнето и косопада при приема му са рядкост.

На всеки атлет препарата действа по различен начин, но повечето от прилагащите го намират за безопасен при правилна употреба. Въпреки че не се наблюдават потресаващи промени в мускулната маса, Параболан обезпечава качествена мускулатура и се явява многоцелеви препарат от типа на Дека.

Френската версия на Параболан вече не се намира на пазара. Има различни фирми предлагащи инжекционата форма, поради което се налага да подхождате внимателно при покупката на препарата.

Странични ефекти от Parabolan T-ON

Както при повечето анаболни стероиди, страничните ефекти са дозовозависими и могат да включват:

 • Драстично увеличаване на силата
 • Сексуално желание
 • Повишена сърдечна честота и високо кръвно
 • Допълнителна агресия
 • Тежко дишане
 • Повишена телесна температура
 • Нощни изпотявания
 • Тъмен цвят на урина
 • Безсъние и кошмари
 • Еректилна дисфункция
 • Намален апетит
 • Параноя

Допълнителна информация

Тегло 0.1 kg
Количество

100 таблетки по 10 мг

Представяне

Тренболон ацетат (Параболан)

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Parabolan T-ON“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

X