Anapolon Canadian

110.00 лв.

Съдържание: 50 таблетки по 50 мг Оксиметолон
Производител: Canadian Pharmaceuticals

Предназначение: За груба мускулна маса и тегло

14 налични

Продуктов код: N/A Категории: , , , , , , Етикет:

Описание

Anapolon e най-мощният орален анаболен андрогенен стероид предлаган в търговската мрежа!

Със значително по-висока анаболна активност от тестостерон или метилостостерон. Всеки начинаещ, който експериментира с този препарат, вероятно ще добави 5 до 15 кг мускулна маса и често този факт може да се случи в рамките на шест седмици с употребата му.

Този стероид води до много висока задръжка на вода.

Това често няма голямо значение за потребителя, който може да се чувства много голям и силен, докато приема Анаполон. Трябва да се отбележи обаче, че много бързото натрупване на мускулна маса може също да постави твърде голям стрес върху съединителната тъкан на организма.

widh 1080 line - Zob.BGПрием на Anapolon

Приема на повече от 100 мг дневно крие рискове от сериозно предозиране. По този начин се натоварват много вътрешни органи в тялото и жлезите с вътрешна секреция са изложени на риск. Обикновено атлетите употребяват Анаполон 50 два пъти дневно по 25 мг, а в напреднала фаза и основен период не повече от 100 мг.

widh 1080 line - Zob.BGДействие и ефект на Anapolon

Анаполон е най- мощния и ефективен орален стероид. Препарата е изключително силно андрогенен и в същото време е много анаболен. Поради тази причина за най-кратко време се достига огромен прираст на сила и мускулна маса. Не е рядкост увеличаването на теглото с 5-7 кг и повече в течение на 14 дни. При което произхожда частично повишаване увеличението на вода в организма, водещо до бързо увеличиване на мускулния обем и в рекордно време придава на тези, които го употребяват масивен вид. Следователно е възможна появата на стрии.

Анаполон обеспечава количествен прираст на мускулатура. Той „смазва“ ставите, тъй като задържа вода в тях, което се явява не малозначителен фактор за огромният прираст на сила и облекчава атлетите в тренировките. От още по-голяма полза е на тези спортисти, които страдат от болки в ставите.  

widh 1080 line - Zob.BGДопълнителна информация

Anapolon (Анадрол) е един от най-силните орални анаболени стероиди. Много подходящ за бързо натрупване на мускулна маса и тегло.

Това е американското название на оксиметолона, произведен за първи път от „Sупtех” през 1993 г. вече спрян от употреба там. В момента се произвежда в Испания, Израел , Бразилия и Мексико като мексиканската версия се фалшифицира най-рядко.

Познат и Като „Anadrol 50″ и „Anapolon”, той е предназначен първоначално за лечение на анемия, контролиране развитието на рак на гърдите при жените, за компенсация на загубата на тегло при СПИН и остеопорозис. Заради повишеното задържане на вода в организма той „смазва” ставите – от една страна това увеличава силата, от друга – атлети с болки в тях тренират безболезнено.

widh 1080 line - Zob.BGМитове и легенди

Той е определен, като най-мощният от оралните стероиди, за неговата мощ се носят легенди. Той е способен за един час да превърне мускулатурата на обикновенния посетител на бодибилдинг залата в предмет на завист на неговите колеги по тренировка.  

Той е — просто чудовище. Ако го приемате повече от три-четири седмици, той е способен да ви убие, невъзвртимо да увреди черния ви дроб, обрича ви на бавна, но сигурна смърт. Да и мускулатурата, построена с негова помощ — просто вода. Тя изчезва без следа, когато спрете,  да го приемате.  

Гледайки строежа на молекулата на оксиметалона, тя малко напомня строежа на молекулата на станозолола. И в двата случая били направени основни изменения  в пръстена. Това било направено с цел да не се допусне ароматизацията на стероида. Целта била постигната — оксиметолон се оказал неподвластен на действието на ароматизацията.  

За съжаление, не всичко било толкова добре – оказало се, че оксиметалона проявява твърде силна и съществена, прогестагенна активност.

Дали това е свързано с  произхода и особеностите на неговия строеж, дали обладава способност да се превръща в женския полов хормон прогестерон, но факта си остава факт: приема на този стероид е съпътстван от всички „прелести“ на процеса на ароматизация.  

Но както и да е, на практика нещата стоят така или даже малко по-лошо, в случай на ароматизиране на препарата — антиестрогените въобще не помагат.

Наистина, ефекта може значително да се намали при едновременния прием на оксиметолон заедно със станозолол — този стероид се явява, както добре знаете, антагонист на прогестерона.  

Оксиметолон не се превръща в дехидротестостерон, въпреки това, той проявява висока активност в кожната повърхност на главата.

Следствие на тази активност, като правило, се получавва падане на косми.

Първоначалното предназначение на оксиметолона  е лечение на анемия, което е свързано с неговата способност значително да увеличивава количеството на червените кръвни телца – еритроцитите

И поради тази причина при приема на препарата се увеличива кръвонапълването на мускулите, атлетите чувстват потресаващ ефект на „напомпване“.

По отношение на андрогенните рецептори, то активността на оксиметолона е крайно ниска, той почти има способност да стабилизира тези рецептори.

Допълнителна информация

Тегло 0.5 kg
Размери 3 × 3 × 5 cm

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Anapolon Canadian“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

X