Stanozolol

59.00 лв.

Активна съставка на продукта: Stanozolol (Стромба)
Производител: Canadian Pharmaceuticals (Канада)

Орален Анаболен стероид
Съдържание: 100 таблетки по 10 мг Станозолол за орален прием

Описание

Stanozolol (Станозолол) на Canadian Pharmaceuticals е Винстрол на таблетки в опаковка със 100 таблетки по 10 милиграма. Стромба е анаболен стероид на хапчета за релеф. Ползва се най-много в сезоните пролет и лято в цикли за нарязване/нацепване (орелефяване). Няма странични ефекти в нормални дози и е напълно безопасен, когато се приема под лекарски контрол.

Stanozolol Canadian е високо анаболен и умерено андрогенен. Увеличава синтеза на протеини и повишава азотния баланс.
Не ароматизира – няма странични ефекти свързани с естрогена, не задържа вода и не предизвиква гинекомастия (в умерени количества).

Прием на Stanozolol Canadian

30-40 мг от станозололът е достатъчен за удовлевторение на нуждите. Отличава се по качеството на суровината си и дори 20 мг дневно от състава му работи и се усеща при всички мъже. Дозирането на Stanozolol при жени е наполовина. Обикновено напредналите атлети ползват до 50-60 мг дневно. Приема на Stanozolol се разделя на две или три части през деня.

Ефекти от Стромба (Stanozolol Canadian Pharmaceuticals)

Stanozolol подобрява релефа и изчистването на мазнините в тялото. Повишава спортните постижения и възстановяването. Stanozolol Канада може да бъде употребяван от всички над 21 години.

Резултати от прием на Стромба (Stanozolol)

Изчистен и твърд външен вид, повече издържливост и по-добро възстановяване.

Характеристика на Stanozolol – Canadian Pharmaceuticals

Станозолол Канада – Stanozolol Canadian Pharmaceuticals е високо анаболен и умерено андрогенен. Stanozolol причинява значително увеличение на синтеза на протеини и подобряване на задържането на азот. Тъй като не ароматизира, няма странични ефекти, свързани с естрогена, не задържа вода, не предизвиква гинекомастия ако е в умерени и съобразни дози. Слага се по 50-100 мг веднъж на два дни или всеки ден. Комбинира се с 76 мг Parabolan на всеки 2-3 дни, много културисти също добавят Masteron, Equipoise или тестостерон пропионат / Тестостеронът е свързан с добавянето на анти-естрогени и андрогени (протектори) заради задържане на вода и контрол на ароматизация.

Жените често вземат 25 mg 2-3 пъти седмично или един път седмично 50-мг инжекционно. Употребен с Oxandrolone (Анавар), жените постигнат отлична и качествена чиста мускулна маса. Оралната и инжекционнта форма на станозолол не се различават по нищо. Оралната форма отстъпва на инжекционнта по фармакокинетиката, именно затова по-сериозните билдери предпочитат инжекционната.

В същото време оралния станозолол има едно свойство, което го прави едва ли не задължителен във всеки „цикъл”на ААС. Интересно, че при инжекционния станозолол (Stanozolol) това свойство отсъства. Става дума за способността на оралната форма на станозолол съществено да понижава нивото на ГСПХ (глобулин свързващ половите хормони).

Допълнителна информация за Stanozolol Canadian

Стромба, Stanozolol е търговско име на продукти със субстанция Станозолол/Stanozolol (активен състав) – синтезиран е синтетично и е класифициран като анаболен стероид.

Стромба е най-често срещаното име за оралния стероид. Stromba, Stanozolol се свързва със спортисти, които изглеждат като Лазар Ангелов – стромбата се ползва предимно за релеф.

Stanozolol (Станозолол) е субстанцията (активната съставка) в лекарството. Медикамента може да бъде приеман орално (на хапчета) или инжекционно (интрамускулно). Съставките на стромбата са: Станозолол и помощни вещества.

Той не ароматизира и е нищожно андрогенен. Приема на Стромба не се свързва с водна задръжка. Обратното на това – Станозолол изхвърля излишъка от вода в тялото и подобрява външния вид на консуматора.Стромба, Stanozolol, Stromba, Strombafort, Rexobol е много популярен орален анаболен стимулатор, който е част в почти всеки анаболен цикъл на физкултурниците (спортуващите активно атлети) заради факта, че след Оксандролона (Анавар), стромбата е най-умерен стероид от всички останали, без странични ефекти в нормални дози.

Редицата удобни качества на Стромба (Stanozolol) изграждат неговото еталонно име. Известен е на 98% от трениращите в салонни помещения – зали за щанги, бойни спортове, гимнастика и стадиони на открито, дори зимни спортове. Стромбата може да се приема в период за повече от четири седмици, заради незначителната токсичност. Сведената до абсолютен минимум вреда, за сметка на ползата му в многостранен спектър е в съотношение 95/5 в положителна посока.

Допълнителна информация

Тегло 0.5 kg
Количество

100 таблетки по 10 мг

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Stanozolol“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

X