Parabolan 76,5mg

136.00 лв.

 

Производител: Canadian Pharmaceuticals
Съдържание: 10 мл, 76,5 мг/мл
Фармацевтичен тренболон hexahydrobenzylcarbonate

Предназначение: Чиста мускулна маса

Продуктов код: N/A Категории: , , , , , , ,

Описание

Parabolan (Тренболон Хексахидробензилкарбонат) е произведен за пръв път от NEGMA във Франция и за известно време e последния най-нов инжекционен анаболен андрогенен стероид за цял свят със съдържание на изключително мощният тренболон.

Какво представлява Parabolan

Parabolan HEXA 76.5mg (HXHDRBNZLCRBNT) Canadian - Zob.BG

Parabolan HEXA 76.5mg (HXHDRBNZLCRBNT) Canadian – Zob.BG

Тренболонът е синтетичен анаболен и андрогенен стероид, на който химическата му структура предизвиква изразен анаболен ефект. Тренболон е използван в животновъдството като стимулатор на растежа на животните, но по-късно спортистите започват да го използват, оценявайки ефекта на това вещество върху мускулната маса и сила.

Parabolan Canadian Pharmaceuticals (Тренболон Хексахидробензилкарбонат) се различава много от познатия тренболон ацетат. Тази версия на тренболон (Хексахидробензилкарбонат) е най-подходящият от трите вида естера тренболон за хуманна употреба и действието му е средно по време на престой в организма. Той е и продукта с най-висока цена от трите вида Тренболон.

Тренболонът има андрогенен ефект: използването на тренболон може да доведе до плешивост при мъжете, промени в гласа при жените, окосмяване и други характерни нарушения. Но трябва да се отбележи, че това не важи за съединението ХЕКСАХИДРОБЕНЗИЛКАРБОНАТ! Във високи дози тренболон причинява увреждане на черния дроб, допринася за развитието на атеросклероза и повишава риска от сърдечно-съдови заболявания. Проучване, проведено върху клетъчни култури, показа, че тренболон може да причини увреждане на хромозомите. Тези странични ефекти също не важат за съединението Тренболон HEXAHYDROBENZYLCARBONAT (Parabolan Canadian Pharmaceuticals).

Тренболон е много мощен андронен със силна анаболна активност. Подходящ е за бързо натрупване на мускулна маса и сила. Обиксовено осигурява на пациента изключителни резултати в относително кратък период от време. Анаболния ефект на този медикамент е често сравняван с популярните Тестостерон, Дианабол, Анаполон – с една разлика: Тренболон Хексахидробензилкарбонат не се конвертира в естроген!

Това е наистина много уникално съединение, тъй като масовите анаболни лекарства почти винаги ароматизират или причиняват други проблеми свързани с естрогена. Когато се ползват леки стероиди по отношение на естроген, са оакват обикновено много по-слаб растеж на мускулите, но не и с Parabolan. Тук не трябва да има притеснения за естрогенни странични ефекти, но резултатите са на изключително силно лекарство за мускулна маса и сила.

Не се забелязва задържане на вода, така че масата, придобита по време на цикъла с Параболин ще бъде с ниски нива на мазнини, изградена качествено и за трайно време. Гинекомастията също не е проблем, така че не би трябвало да има нужда от допълнителни антиестрогени, ако Тренболин е единствения стероид, който се ползва.

Високото ниво на андроген в резултата от този стероид, в отсъствието на излишък от естроген, може да ускори изгарянето на телесните мазнини. Резултатът ще бъде много строга физика, без необходимост от екстремни диети. Parabolan Canadian Pharmaceuticals може да допринесе за една невероятно трудно, изтръгната физика и е идеален продукт за конкурентни културисти.

Странични ефекти на Parabolan Hexahydrobenzylcarbonate

Тренболон е значително по-мощен от тестостерон и има ефект, който е колкото е три пъти по-силен на милиграм за милиграм. По същия начин можем да очакваме да видим някакво ниво на андрогенни странични ефекти при употребата на това съединение. Следователно мазна кожа, агресивно поведение, акне и косопад не са рядкост по време на цикъл с този стероид. Андрогенния характер на този препарат, разбира се, е много рисков елемент за жените които решат да го използват, защото шансът засимптоми на вирилизация са изключително високи с такъв силен андроген.

И тъй като hexahydrobenzylcarbonate естера ще увеличи активността на лекарството в продължение на седмици, кръвните нива могат да бъдат много трудно контролируеми. Тъй като много от мъжествени нежелани реакции, свързани с употребата на стероиди могат да бъдат постоянни, жените, които обмислят използването на това съединение трябва да приемат изключителна предпазливост.

Parabolan Канада Фармасютикал е и много по-силен от тестостерона при потискане на ендогенната продукция на андрогени. Това става ясно от факта, че естроген не е единственият виновник с отрицателна обратна връзка за инхибиране, като тук не съществува натрупване на този хормон. Има обаче някои активности като прогестин присъщ на това съединение, като тренболон е 19-нортестостерон, подобен на нандролон – характерна черта на тези съединения. Въпреки това изглежда вероятно, че голяма част идва от мощното си андрогененно действие.

Допълнителна информация

Тегло 5 kg
Размери 3 × 3 × 5 cm

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Parabolan 76,5mg“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

X