Dianabol TN

87.00 лв.

Активна съставка на продукта: Метандиенон
ПроизводителTN Pharma
Произход: Съединени Американски Щати

Орален Анаболен стероид
Съдържание: 100 таблетки по 10 мг Метан

Описание

Dianabol TN Pharma – Methandienone е производен на тестостерона медикамент и проявява силен анаболен и андрогенен ефект. Той е мощен орален стероид.

Метандростенолона е контролирано вещество в САЩ и западна Европа, но остава популярен сред културистите. Той може да се намери на пазара на черно в Съединените щати и е леснодостъпен без рецепта в страни като Мексико.

Какво представлява Dianabol TN Pharma

Метандростенолон, Метандиенон или просто Метан е един от най-популярните орални анаболни андрогенни стероиди. С този медикамент да получите достатъчно голямо количество мускулна маса от високо качество, ако тренирате съобразно нуждите си и се храните качествено.

Продоктът на TN Pharma може значително да увеличи силовите показатели, както и външния вид на всички атлети, които го употребяват.

Спортистите обикновено правят поръчка на метандиенон за техния стероиден цикъл в съчетание с друг препарат и въпреки че наскоро стана популярно да се критикува метандиенон като „остарял“ стероид, това съвсем не е така.

Ако правилно се състави приема за провеждането на курса с Дианабол ТН, след един и половина или два месеца можете да покачите тегло от 6 до над 8-10 килограма. Същевременно ефектът на връщане назад се свежда до минимум и повечето от резултатите се запазват. Много начинаещи спортисти решават да поръчат метан поради формата му на освобождаване.

Информация за Dianabol TN Pharma – Метандиенон

Един от анаболните андрогенни стероиди, които се използват в спорта е Метандростенолон, метандиенон. Другите му често срещани имена са Дианабол, Дана, Бионаол, Бионабол, Акрихин-Русия, Дабол, Данабол и т.н… Приема на таблетки е много по-лесно, отколкото инжектирането.

Не забравяйте, че цената не е най-важното нещо за спортните медикаменти, защото е много по-добре да получите качество за малко повече пари, отколкото нула процента ефект за сметка на няколко спестени лева.

Обикновено цената на Метандиенон е почти същата или равна на тази със Станозолола/Стромба на съвременния пазар от спортната фармакология. Нашият дългогодишен опит ни позволи да създадем най-ефективните и в същото време сигурни схеми за неговото използване.

Дианабол ТН Фарма – Methandienone е значително по-активен от еквивалентно количество на тестостерон, което води до по-бързото нарастване на мускулна тъкан.

Въпреки това повишаването на нивата на естроген в резултат на ароматизиране на метандростенолон води до значително задържане на вода.

Вследствие на това се развива голяма мускулна маса и сила, която обаче е временна, след като е прекратен стероида се загубва постигнатия ефект. Поради това те са използвани най-вече в началото на “стероидните цикли” за да се улесни бързото нарастване на мускулатурата и силата.

Употреба и ефекти на Dianabol TN Pharma – Methandienone

Като тонизиращо средство за жените е използвано през 1960 година, но лекарите спират да го предписват поради маскулинизиращ ефект.

В културизма метандростенолона незаконно продължава да се употребява и до днес от бодибилдъри и спортисти. Обикновено се комбинира с инжекционни съединения като тестостерон пропионат, енантат, тренболон ацетат.

Някои успешни и професионални културисти като Арнолд Шварценегер и Серджио Олива са си признали дулгосрочната употреба на метандиенон преди лекарството да е било забранено.

  • Бързо увеличаване на мускулната маса
  • Увеличаване на силовите показатели
  • Повишен апетит
  • Умерени свойства в изгаряне на мазнините
  • Укрепване на костната тъкан

Дозировка на Дианабол– Methandienone Dianabol TN Pharma

Dianabol TN Pharma може да се приема и от жени, които спортуват. Но е много тънка границата, с която могат да се появят страничните ефекти на този уникален продукт.

Оптималната дневна доза на метандиенона е при жени е обикновено наполовина, но ние ви съветваме да приемате Dianabol ако сте от женски пол не повече от 5 до 10 мг на ден. Дори и от 2 мг, жените атлети ще получат страхотни резултати в пълен капацитет на този революционен продукт, доказал се в историята на спорта.

Има разногласия за определянето на дозата. Мнозина твърдят, че дозата е най-добре да бъде разделена на няколко части, защото препарата има полуживот за около 4 часа. Други твърдят, че е по-полезно като се приеме цялата доза няколко часа преди тренировка, като така се оказва по-малко въздействие върху оста хипоталамус-хипофиза-тестиси.

За оптимално представяне на този медикамент ние съветваме да го приемате на три приема, през осем часа, като допустимата максимална доза не бива да прехвърля 60 мг.

Имайте предвид, че когато използвате истински анаболни стероиди, вие можете да получите ефект дори и от минимално количество от препарата! Това е важно да се знае, тъй като напоследък има бол предлагани лекарства за спортна медицина, които са със съмнителен произход.

Повишените нива на андроген водят до агресивност, която би помогнала за вдигането на тежести в залата.

Андрогенният метаболизъм може да помогне с усвояването на хранителни вещества след тренировка, затова е подходящо да се приема и андрогенен протектор, антиестрогенен блокер като Кломифен цитрат.

Допълнителна информация

Тегло 0.5 kg
Количество

100 таблетки по 10 мг

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Dianabol TN“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

X