Nandrolone D 300

168.00 лв.

Съдържание: 3000 мг Нандролонов деканоат
Nandrolone 300 mg/ml в многодозов флакон от 10 мл

Производител: TN Pharma USA

Предназначение: За бодибилнидг и културизъм,
повишава мускулната маса и издържливостта.

Продуктов код: TNC010 Категории: , , ,

Описание

Nandrolone 300 mg e Американски нандролон (Deca) на TN Pharma (Trusted Nutrients). Продукта представлява многодозов флакон от 10мл за мускулно приложение.

За разлика от повечето познати анаболни андрогенни стероиди на пазара за спортни храни, Дека дураболин TN съдържа 300 мг – Нандролон деканоат в 1 мл.

Американската дека е за всички, които държат на фармацевтично качество и висок клас анаболни стероиди и спортни храни.

Обща информация за Nandrolone 300 mg, Дека дураболин 300 мг

Nandrolone 300 mg – TN Pharma (Дека дураболин) е инжекционен анаболен стероид с активен състав нандролон деканоат. Съединение с много добро анаболно действие и минимален риск от поява на странични ефекти. Продукта Nandrolone Decanoate се използва от спортисти за подобряването на спортните постижения и повишаване на чистата мускулна маса.

Нандролон на американската фирма TN Pharma (Trusted Nutrients), познат на българския пазар под търговското име Дека-Дураболин се отличава качествено от анаболните продукти на другите производители: флаконът съдържа 300мг.

Нандролонов деканоат в 1 мл и се равнява на 10 ампули по 300мг. активно вещество Nandrolone decanoate.

Този продукт на TN Pharma е предназначен за всички, които държат на фармацевтично качество и висок клас анаболни стимуланти.

Deca Durabolin (Нандролон 300 мг) е търговско име с много продукти (Анаболни андрогенни стероиди – AAS), а съединението (активния състав) на продукта е:
Нандролон, към което е прикрепен дълъг естер – деканоат, за да се увеличи времето за освобождаване и неговия полуживот.

Съществуват и други формати на дека дураболин, като например: нандролон с бързият естер Фенилпропионат (Phenylpropionate), който се освобождава и действа бързо.

Въпреки това, Деката, както е познат в спортните среди и фитнес залите, е най-общата и най-популярна форма на нандролон, използвана за покачване на мускулна маса.widh 1080 line - Zob.BG

Действие на Nandrolone 300

Нандролон или просто Декае отлично средство за основен стероиден цикъл, за качване на мускулна маса и увеличаване на силата.

Основните предимства, заради които Нандролон е толкова популярен стероид, са две.

Първото е, че действа на повечето хора независимо от пола, възрастта и теглото.

Второто особено важно е, че не е хепатоксичен, т.е. не е опасен за черния дроб.

Главен негов плюс е, че повишава неимоверно и за кратък период от време белтъчния синтез, от което идва и така желаното нарастване на мускулите.

Нандролон TN Pharma намалява количеството на катаболния хормон кортизол; увеличава обмяната на веществата като подобрява кръвообращението. Повишава сексуалното желание както при мъжете, така и при жените.

Нандролон (Тръстед нутриентс) оказва влияние върху естественото производство на тестостерон, въпреки че не прилича на другите тестостеронови препарати.

Някои спортисти споделят, че след приема му престават болките в ставите, което се дължи на задържането на вода в организма.

При този стероид добитата маса се губи малко по-трудно, отколкото при другите, особено ако тренировките са сериозни и интензивни. Много атлети създадоха уникални тела с Нандролон 300 mg. 

Deca-durabolin има малко по-силно анаболно действие от тестостерона, притежава анаболен индекс 125, докато Тестостерона има анаболен рейтинг 100.

Положителната страна на нандролон се крие в много ниският му андрогенен рейтинг – 37, докато Тестостеронът има андрогенен рейтинг – 100, доста по-андрогенен в сравнение с Nandrolone.

Ниската андрогенна активност на деката се дължи в голяма степен на факта, че нандролон се превръща в Dihydronandrolone, който е много по-слаб андроген.widh 1080 line - Zob.BG

Прием и дозиране на Nandrolone 300 mg

Нандролон се инжектира мускулно като най-широко разпространеното правило за дозировката е следното: 4 мг Нандролон на 1 кг. телесно тегло за седмица.

Впоследствие приемът трябва да се адаптира индивидуално, за да се постигнат същите резултати, и затова се препоръчват между 300 мг и 1000 мг седмично в зависимост от теглото на спортуващия.

Тъй като нандролон продължава действието си в тялото за период от 4 до 6 седмици, често е достатъчна една инжекция седмично, за да се поддържат стабилни нива в кръвта.widh 1080 line - Zob.BG

Примерен стероиден цикъл с Nandrolone 300 TN Pharma

    • Нандролон деканоат: 400-600 мг седмично
    • Тестовирон TN (Testosterone enanthate): 500-750мг. седмично
    • Дианабол (Methandienone): 30-45 мг дневно

widh 1080 line - Zob.BGСтранични ефекти с Nandrolone 300 mg

Нандролон е сравнително безопасен и добър препарат за мускулна маса, но при продължителен прием и висока доза е възможно да възникнат странични ефекти.

Допълнителна информация

Тегло 0.5 kg
Количество

1 флакон от 10 мл, 300 мг/мл

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Nandrolone D 300“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

X