NANOX-FragmentHGH

1,000.00 лв.

Производител: NANOX Biotechnology (Русия)

Съдържание: 5 флакона със субстанция х 2 мг Фрагмент
HGH Nanox 176-191 (HGH Fragment – NANOX Biotechnology)

Предназначение:
Изцяло и само за изгаряне на мазнините в проблемните области!

Описание

Nanox Fragment HGH 176-191 е мощен пептид за намаляване на теглото, който е част от молекулата на растежения хормон, отговорен за изгарянето на мазнини. При проучвания на HGH Frag, е доказано, че намалява мазнините в тялото, особено в областта на корема.

widh 1080 line - Zob.BGИнформация за NANOX Fragment HGH 176-191

Nanox Fragment HGH 176-191 е мощен пептид за намаляване на теглото и средство за качествено изгаряне на подкожни мазнини, който е част от молекулата на растежения хормон, отговорен за изгарянето на мазнини.

При проучвания на HGH Fragment, е доказано, че продукта на НАНОКС – Русия намалява мазнините в тялото, особено в областта на корема.

Разтежния хормон (GH), показва с пълна сила свойството си да гори мазнини когато инсулиновото ниво е ниско. Но от друга страна, продукта на НАНОКС Технология – Русия (Nanox Fragment HGH) работи при всички тези, които искат да се отърват от излишните мазнини в проблемните области на тялото.

widh 1080 line - Zob.BGДействие на NANOX Fragment HGH

Освобождаването на инсулин в организма се дължи главно на консумацията на въглехидрати, въпреки че всички видове макроелементи (въглехидрати, мазнини и протеини) предизвика освобождаването на инсулин до известна степен.

Тъй като HGH Fragment-а на НАНОКС стимулира тялото да гори мазнини и използва складираните мазнини за енергия, ако наскоро сте консумирали калории (храна или напитка) тялото ви просто ще използва тези калории за енергия (дейност, създадена от тялото), вместо да освободи складираната с времето мазнина.

Ако няма храна в организма, за да се създаде само енергия, създадена от тялото, HGH Фрагмент ще използва натрупаните мазнини,и ще забележите намаляване на мазнините в тялото си през следващите седмици.

Фрагмента работи успешно за изгарянето на подкожни натрупвания и нежелани мазнини, които са образувани около корем, ханш и други области на тялото.

widh 1080 line - Zob.BGДопълнителна информация за фрагмента – NANOX Fragment HGH

Положителни страни на HGH Fragment – NANOX Technology – Русия 176-191:

  • Намалява телесните мазнини
  • Доставя на черния дроб секреция на IGF-1
  • Повишава издръжливостта
  • Допринася за растежа на костна тъкан
  • Подмладява (анти-стареене).

Отрицателни страни на HGH Frag 176-191: НЯМА!

widh 1080 line - Zob.BGПрепоръки за употреба на НАНОКС Фрагмент HGH

Препоръчва се приема на HGH Фрагмента 176-191 да е поне 3 месеца, и не повече от 22 седмици (5 месеца и 2 седмици).

Препоръчва се една инжекция на ден от най-малко 250 мкг HGH Frag 176-191.

Дозирането е две единици, разделени на два приема – сутрин и вечер преди сън, на гладно (поне половин час преди и след инжекцията).

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „NANOX-FragmentHGH“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

X