Equipoise T-ON

68.00 лв.

 

Производител: T-ON Pharmaceutical Ltd.
Активно вещество: Boldenone Undecylenate
Произход: Швейцария

Съдържание: 2000 мл БОЛДЕНОН (10 ml, 200 мг/мл)
Ветеринарен BOLDENONE UNDECYLENATE 10 мл
Многодозов флакон за инжекции на хора и животни

Описание

Equipoise е търговско име на продукти с активното вещество Boldenone Undecylenate. Този препарат е животински медикамент в прекия смисъл. Това лекарство произвежда бавно и стабилно анаболния ефект, докато подобрява апетита и това го прави популярен и търсен препарат при хуманната спортна медицина. В комбинация с други медикаменти като Тестостерон енантат (депо) и Анадрол (Anapolon), болденонът прави чудеса в изграждането на твърда и масивна мускулатура.

Информация за Equipoise

Болденон (Equipoise) е синтезиран и произведен за първи път през 1949 г., дори преди Dianabol (Метандиенон), което го прави технически първия синтетичен дериват на тестостерона.

Любопитно е, че Метан (Dianabol) всъщност е Boldenone с прикрепена метилова група, към неговата 17-бета хидроксилна структура (известно също като C17-алфа алкилиране), за да може прапарата да стане орално бионаличен в тялото.

Технически, Dianabol (Methandrostenolone) представлява C17-алфа алкилиран Boldenone.

EQUIOPOISE (Boldenone Undecylenate) е със слаб андрогенен ефект но силно анаболно действие. Към съединението е прикрепен естер Undecylenate (ундециленат), поради което Болденон има дълго действие, удължено освобождаване и полуживот.

Boldenone е производен на тестостерон, който запазва анаболното действие на тестостерона, но е с намален андрогенен и страничен ефект в сравнение с него. Той е предимно ветеринарен продукт, първоначално предназначен за употреба при животни.

Придобива популярност в културизма и спортните среди като по-малко андрогенна форма на тестостерона и с по-малка естрогенна активност от него.

Много културисти сравняват Болденон с Нандролон (Deca Durabolin), но това сравнение не е правилно. Деката (Nandrolone) показва различни свойства и е съвсем различен клас (19-нор, известен също като прогестин).

Въпреки това, мнозина са на мнение, че Дека и Болденон са взаимно заменяеми в стероидния цикъл.

Equipoise T-ON Pharmaceuticals Ltd. започва да работи не веднага, но с продължителен прием от цикъл (напр. 2 месеца). Усеща се след втората седмица или по-рано. Еквипойс Т-ОН е силно анаболен и умерено андрогенен стероид със слаба токсичност.

Действие и ефект от Болденон – Equipoise T-ON

Болденон е мноко качествен и притежава висок анаболен, умерен андрогенен ефект. Благодарение на неговите модификации с двойна връзка между въглеродни атома 1 и 2, той е с ниска естрогенна активност.

Това не прави Boldenon напълно неароматизиращ, но в нормални дози, проблеми свързани с ароматазата не се наблюдават. Той може да конвертира в естроген но далеч по- слабо от Дианабол и затова, може да се очаква и леко задържане на вода.

С увеличаване на дозата на Equipoise, ароматизацията и водната задръжка e възможно да се увеличат.

Equipoise притежава ниско андрогенен рейтинг (по-нисък от тестостерона), който трябва да бъде поносим за лица, които са чувствителни към андрогенните странични ефекти на анаболните стероиди.

Хората, които използват Болденон ще очакват ефект – нарастване на мускулната маса и сила, подобно при Тестостерон, но с по-бавни темпове, по-ниски резултати, по-ниска естрогенна активност и без нежелани ракции.

Придобитата мускулна маса с Boldenone, ще бъде с по-добра чистота и със сравнително твърда и плътна структура, както и с минимално задържане на вода (в зависимост от дозата). Болденон действа на апетита, като значително го повишава.

Увеличава нивото на червените кръвни телца, което подобрява снабдяването на мускулната тъкан с кислород. Boldenone (Equipoise T-ON) може да бъде перфектно допълнение към всеки стероиден цикъл за маса. Той дори ще работи добре и като заместител на нандролон в някои цикли.

Странични ефекти от Equipoise T-ON

Ароматизира малко, не задържа вода. Действието на продукта е подобно на метана (Methandienone T-ON). Билдърите го ползват за сила и мускулно насищане в комбинация с тестостерон.

Комбиниране на Болденон – Equipoise с други препарати

В прием на ЕКВИПОЙС Т-ОН с Примоболан, ефекта е чиста мускулна маса без излишно наддаване на тегло.

За най-добри резултати, приема на болденон за мускулна маса е добре да бъде съчетан с орален анаболен стероид – конкретно ТУРАНАБОЛ. С Туранабола действието и ефектите от тази комбинация ще създадат предимно чиста мускулна маса, качествен релеф и сепариран външен вид.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Equipoise T-ON“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

X