Andropen

107.00 лв.

Производител: Maxpharm Canada
Съдържание: Многодозов флакон, 10 мл, 3750 мг

Инжекционен анаболен андрогенен стероид

Предназначение:
За бързо покачване на мускулна маса.

Описание

Andropen Maxpharm – Canada е многодозов флакон от 10мл. маслен разтвор на пет тестостерон естери с нова, уникална формула за мускулно приложение. За разлика от другите медикаменти Andropen Maxpharm съдържа 375мг Тестостерон в 1мл. Този микс е предназначен за всички, които предпочитат качество и висок клас анаболни стимулатори.

Съдържание на Andropen Maxpharm в съотношение 1:10

  • Testosterone Acetate 40 mg/ml
  • Testosterone Decanoate 110 mg/ml
  • Testosterone Propionate 65 mg/ml
  • Testosterone Phenylpropionate 65 mg/ml
  • Testosterone Cypionate 95 mg/ml

Информация за Andropen Maxpharm Canada

Andropen Maxpharm 375 на канадската фирма Maxpharm Canada се отличава качествено от анаболните продукти на другите производители. Флаконът съдържа пет естера тестостерон бленда от 375мг. в 1 мл. Този американски Тестостерон комплекс с висока чистота е предназначен за всички, които предпочитат безкомпромисно качество и търсят висок клас анаболни стимуланти.

Андропен 375 е бързодействащ препарат и високо ценен в културизма и бодибилдинга, защото същевременно има дълъг живот в кръвта. Сместта от пет тестостерон естери осигурява постоянно високо ниво на тестостерон в кръвта за период от 1 месец. Андропен Максфарм предлага значителни предимства в сравнение с други тестостеронови препарати. Андропен Maxpharm е уникална комбинация-нова формула – със синергичен ефект, който се базира върху оптимизираното действие на съставките във времето.

Действие на Andropen Maxpharm

При Андропен Maxpharm наличието на естера ацетат позволява на тестостерона да даде бърз физиологичен отговор. Другите четири естера, които се освобождават по-бавно, продължават физиологичния отговор със сравнително плавна абсорбция с цел по-дълъг живот в кръвта. Тестостеронът е синтетичен мъжки полов хормон с ясно изразено андрогенно действие, който притежава биологичните и терапевтични свойства на естествения хормон. При жените той се произвежда от яйчниците, но в 10 пъти по-малки физиологични количества.

В допълнение на специфичното действие, което определя половите белези на мъжа, тестостеронът също притежава високи анаболни качества, които се проявяват в увеличаване на протеиновия синтез. Под действието на тестостерона се увеличава телесното тегло и намалява отделянето на уреа. Тестостеронът променя вида и броя на мускулните влакна; защитава организма от катаболните процеси; увеличава еритропоезата (образуването на червени кръвни телца или еритроцити в организма); повишава издръжливостта поради по-доброто окисляване на кръвта.

Атлетите обикновено използват Андропен, за да покачат мускулната маса и размер, като същевременно увеличават силата. За разлика от други съединения за тестостерон като Cypionate и Enanthate, Andropen 375 не се свързва със задържане на вода в организма и показва значително по-малко странични ефекти. Тази особеност го превръща в желан продукт за културисти, които страдат от гинекомастия, но търсят мощния анаболен ефект от инжектируем тестостерон. Намаленото задържане на вода прeвръща Andropen в желан стероид за културисти и атлети, заинтересувани от качване на качествена мускулна маса.

Дозировка с Andropen Maxpharm

Може да приемате Andropen 375 от 375мг до 1000мг седмично т.е. от 1мл до 3 мл. Въпреки че Andropen остава активен до един месец, инжекциите трябва да бъдат поставяни поне веднъж седмично, за да останат нивата на тестостерон устойчиви.

Атлети споделят за резултатите си с Андропен Ти Ен като успешни без диета или специфични режими, просто защото действа. Сексуалната мощ и либидото е засилено по време на приема му, както и самочувствието на приемащите Andropen 375. Това се дължи на хормоните, които се стимулират с инжектирането му, тъй като тестостеронът ви по време на приема е силно забързан и изключително повишен. Имате повече сила, повече желание и енергия за всичко както и за тренировки и спорт.

Тези, които употребяват за първи път Andropen, могат да очаква да наддадат около 10 килограма в рамките на няколко месеца като използват само един път седмичо. По-напредналите атлети очевидно ще имат нужда от по-високи дози, за да придобият желания ефект.

Странични ефекти на Andropen Maxpharm

Андропен 375 е сравнително безопасен стероид освен във високи дози, при които някои атлети могат да изпитат странични ефекти поради повишеното ниво на естроген. Превишаването на предписаната дозировка, която за всеки спортуващ е строго индивидуална, може да доведе до следните отклонения: раздразнителност, агресивност, задържане на соли, акне или дори вирилизация. С дози, превишаващи 1000мг на седмица, е задължително да използват антиестрогени като Кломифен (Serpafar) или Proviron (Mesterolone).

Допълнителна информация

Тегло 0.5 kg
Количество

1 многодозов флакон от 10 мл, 375 мг/мл

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Andropen“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

X