Turinabol

81.00 лв.

Активна съставка на продукта: 4-Chlorodehydromethyltestosterone

Производител: Maxpharm Canada
Съдържание: 60 таблетки по 10 мг ТУРАНАБОЛ

Орален Анаболен стероид

 

Описание

Turinabol Maxpharm осигурява „твърдия” вид, който състезаващите се бодибилдъри често наричат „качествен” мускул. При Туранабол липсва „подпухналия” и „пухкав” изглед, характерен за приема на Дианабол и много атлети сравняват ефекта от употребата му с този на Анавар. Всъщност, Туранабол се различава от Дианабола единствено от 4-хлоро добавката, като същата промяна в структурата се открива и при Клостебола.

Ефект от Turinabol Maxpharm

Подобен като този на Метана, но с по-малко странични ефекти и по-мек привкус. Ползва се предимно за мускулна маса в основен период, но съчетан в комбинация с Винстрол, може да се разкрие впечатляващ резултат на чиста мускулна маса и подчертан релеф.

Дозиране и прием на Туранабол

Препоръчителните дози за нуждите на бодибилдинга са 20-40 мг. дневно за мъжете и 5 мг. дневно за дамите (въпреки че при тях ефектът от Туранабол е осезаемо по-голям, по-сериозни са и страничните, вирилизиращи ефекти – появата на нежелано лицево окосмяване, удебеляване на гласа, загрубяване на текстурата на кожата и т. н., които стават забележими при дози от над 10 мг. дневно). При мъжете най-ефективни са дозите близки до 40 мг. дневно, макар че и по-малките количества са ефективни за намаляването на нивата и свързването на свързващия половия хормон глобулин (SHBG), като по този начин се повишава концентрацията на свободния тестостерон.

С изключение на вирилизиращите странични ефекти при жените, има сведения за единични случаи на рак на тестисите при мъже, в резултата на употребата на високи дози Туранабол в продължение на 5 години.

Допълнителна информация за Turinabol Maxpharm

Използва се с огромен успех от олимпийските спортисти на Източна Германия, където е създаден за първи път. Неговите свойства се ценят десетилетия наред.

Туранабол (Turinabol Maxpharm) е кръстоска между Метандростенолон и Клостебол (4-хлоро производен на естествения хормон тестостерон) и Оксандролон. Дериват на Тестостерон за орален прием.

Клостебол е слаб анаболен стероид, който е версия на Тестостерон хлорид със свойството да избягва преустройването на дехидротестостерон (DHT). Тази субстанция е неспособна да бъде преобразувана в естроген. Клостебол е химично съединение с анаболен състав, което присъства в много от анаболните и андрогенни стероиди. Замества половите хормони при мъже с андрогенен дефицит, например резултат от загубата на двата тестиса и в лечението на някои редки видове апластична анемия. Успешен при тежки телесни травми, присъстващ също в дерматологични и офталмологични препарати.

Именно 4-хлоро заместването прави Туранабол неподатлив на ароматизиране. Това е от изключителна полза за използващите го атлети и една от причините да бъде определян като “мекия Дианабол”. Приемът му не води до естрогенни странични ефекти като задържане на вода, акне, гинекомастия дори и при близки до или максимални дози.  Две изследвания върху мъже атлети показват, че приема на 10 мг. Туранабол дневно в рамките на 6 седмици не предизвиква никакви тежки странични ефекти.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Turinabol“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

X