Best SEX Queen

23.00 лв.

Best SEX Queen е продукт за орална употреба. Предназначен е за жени.
След употреба на SEX Queen жената изпитва възбуда и желание за ебане.

Опаковката съдържа 6 капсули х 100мг сексуален стимулатор за жени.

Предлага се под формата на меки желатинови капусли с перлен цвят.

Продуктът е с активна съставка Flibanserin.

Изчерпан

Продуктов код: N/A Категория:

Описание

Best SEX Queen – Flibanserin е лекарствен продукт, предназначен за лечение на смущения, свързани с намалено сексуално желание (либидо) при жени (преди менопауза). При изследвания на жени, медикаментът показва 50% увеличение на сексуалната задоволеност сравнено с прилагано лекарство с плацебо ефект.

Механизъм на действие

Best SEX Queen – Flibanserin действа като агонист на определени рецептори в предфронталния кортекс на мозъка и антагонист на други рецептори, като в общия случай увеличава нивата на допамин и норепинефрин и намалява нивата на серотонина.

Предложеният механизъм на действие се отнася до модела на Кинси за двоен контрол на сексуалния отговор. Различни невротрансмитери, полови и други хормони имат важни стимулиращи или инхибиращи ефекти върху сексуалния отговор. Сред невротрансмитерите, стимулиращата активност се дължи на допамина и норепинефрина, като инхибиторната (потискаща) активност се дължи на серотонина. Балансът между тези системи е от значение за нормалнния сексуален отговор. Чрез модулиране активността на серотонина и допамина в определени части на мозъка, Flibanserin може да подобри баланса между тези невротрансмитери за регулиране на сексуалния отговор.

Прием

Препоръчителната доза Best SEX Queen е 100 мг, приемани веднъж дневно преди сън. Flibanserin се приема преди сън, защото приеман след събуждане увеличава риска от хипотония, депресия и други нарушения, свързани с централната нервна система.

Предпазни мерки

Възможна е проява на странични ефекти като световъртеж, гадене и сънливост, чувство на умора и проблеми със съня. Приемът на алкохол заедно с Best SEX Queen може да доведе до силно понижаване на кръвното налягане.

Допълнителна информация

Смущенията, свързани с намалено сексуално желание при жените не трябва да са вследствие на съпътстващо медицинско или психиатрично състояние, както и индуцирани от приема на други медикаменти. Лекарството не е показано за жени в постменопауза или за мъже. Best SEX Queen – Flibanserin НЕ е хормонален медикамент.

Допълнителна информация

Тегло 0.5 kg
Представяне

таблетки, флакон

Количество

6 желатинови капсули по 10 мг

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Best SEX Queen“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

X