Anadrol TL

90.00 лв.

Производител: Transperant Labs – TL
Съдържание: 60 таблетки по 50 мг Оксиметолон (ANAPOLON)

Предназначение на Anadrol TL:
Оксиметолон/Анаполон е най-силният орален анаболен стероид.

Ползва се за бързо натрупване на мускулна маса, сила и обем. Може да се комбинира с всички стероиди, според нуждите и крайната цел.

Най-често се употребява в основен период за бързо натрупване на телесна маса.

48 налични

Описание

Anadrol TL съдържа активното вещество Оксиметолон/Анаполон, което увеличава броя на червените кръвни телца и мускулите поемат повече Кислород – това повишава издръжливостта и нивото на тренировка и дори след няколко тежкии серии все още имате сили и енергия.

Този продукт дава предимно количество, а не качество и е много подходящ за извънсъстезателна подготовка.

Информация за Anadrol TL

Anadrol TL – Оксиметолон / Anapolon не е стероид за начинаещи и трябва да се използва от билдери, достигнали определено развитие или с опит при по-слаби „препарати”; не е и за по-възрастни билдери, тъй като те са по-чувствителни към страничните му ефекти и вероятността от увреждания на черния дроб или рак на простатата се увели­чава.

Тъй като приемът му обикновено е в период за маса с диета, богата на калории и мазнини, нивото на „лошия” холестерол може да се увеличи, а на „добрия” , да спадне.

Тъй като насища бързо рецепторите, качването на маса скоро след приема му рязко спада и тогава или трябва да се увеличи дозата (което, както ще видите, никак не е желателно), или да се използва и друг продукт.

Спадът на маса и сила при него много бърз и рязък – след кратък период от време ще изглеждате такива, каквито сте били преди приема му.

Анадрол оказва подтискащ ефект върху хипоталамуса, което може да намали или напълно да спре производст­вото на гонадотропния хормон.

Затова приемът на тестостеронно сти­мулиращи съставки като хломид е абсолютно задължителен за да подържане хормоналното производство в тестисите. След спирането му връща­нето на нормалните функции на тялото става в рамките няколко месеца.

За размер и сила Оксиметолон / Anapolon е № 1, но за съжаление е първи и по най-много странични ефекти.

Оксиметолон е известен също като Анаполон или Анадрол.

Това е един от най-мощните стероиди, които се предлагат под формата на таблетки. Ако имате добре организирана хранителна програма, стероиден цикъл с Анадрол ще Ви донесе отлични резултати. Този орален анаболен андрогенен стероид ще ви даде изключително много мускулно натрупване – маса и обем.

А също ще подобри и силовите показатели и издържливост.

Основната цел на използването на анаболи в спорта е да се натрупа тегло. Това обаче не е единственият положителен ефект на препарата, заради който то се оценява толкова много от спортистите.

Ако решите да направите поръчка на анадрол от Zob.BG, бързо ще увеличете мускулната си маса, ще подобрите настроението си, ще бъдете по-малко уморени, когато тренирате и ще можете да увеличите интензивността на тренировката.

Ние няма да забравим да споменем за силния ефект на напомпване, което се постига по време на стероидния цикъл с този анаболен препарат. Продукта се предлага под формата на таблетки, което прави приемането му възможно най-удобно.

Анадрол – TL (Transperant Labs) е изключително силен анаболен стероид, с известна склонност към ароматизиране. Притежава комбинация от свойства, които го правят възможно най-ефективен за наддаване на тегло.

Може би ние няма да успеем да предложим най-ниската цена на пазара, но за сметка на това нашите продукти ще оправдаят вашите очаквания и крайните цели!

Още информация за Anadrol TL

Дозировката на Анадрол ТЛ трябва да се спазва прецизно: Колкото е по-голяма, толкова повече се увеличава рискът от тях – гадене, повръщане, загуба на апетит, диария, проблеми със съня или превъзбуждане могат да възникнат още през първите няколко дни, докато организмът свикне с пре­парата.

Други странични ефекти (освен че ароматизира и предизвиква гинекомастия) включват повишаване на кръвното, пожълтяване на кожата и промяна в наст­роението – силата ви расте, но настрое­нието ви не се подобрява и ставате агре­сивни.

При подрастващи преди пубертета може да се увеличи размерът на пениса, по-честа ерекция и окосмяване, при мъже след пубертета се появява оплешивяване и акне (тъй като значителна част от не­го се преработва в дихидротестостерон), болезнена чувствителност или подуване в областта на гърдите, болезнена ерекция, проблеми при уриниране, хепатит.

Anadrol TL (Оксиметолон) е се препоръчва за жени, тъй като предизвиква необратими промени като акне, удебеляване на гласа,хипертрофия на клитора, дрезгав глас, окосмяване по краката и брадата, нарушения на менструалния цикъл (по принцип той не трябва да се взема от бременни или кърмящи, както и от хора склонни към сърдечни болести, заболявания на черния дроб или бъбреците, диабет или ако все пак някоя билдерка реши да пренебрегне тези опасности и пожелае на свой риск да вземе Анадрол , дозировката е половин таблетка (25 мг) на всеки два дни, в комбинация с меки стероиди като примоболан или дека.

Анадрол (Оксиметолон) е единственият анаболен андрогенен стероид, за който е доказано, че може да причини рак на черния дроб.

Това разбира се може да се получи с приемането на високи дози (над 150 или 200 мг дневно) и с продължителния му прием. При нормално дозиране и съобразителност, този продукт не може да застраши здравето ви по никакъв начин.

Все пак ако имате здравословни проблеми, а и не само е добре да се консултирате със спортния си лекар, тъй като това лекарство само по себе си е изключително мощен медикамент.

Комбиниране на оксиметолон / анаполон

Най-често ОксеметолонAnadrol TL се комбинира с анавар, параболан, дека-дураболин и примоболан, но ако сте по-податливи към странични ефекти, за предпочитане е да го използвате отделно, а не с тестостерон например, тъй като и двата са силни андрогени и при комбинирането им страничните ефекти се усилват.

Популярна практика след спирането му да се продължи с тестостерон енантат или сустанон 250, сред професионалистите а много популярна Комбинацията му с параболан и сустанон 500 (но тя не е за препоръчване за „стероидни новаци”).

Обичайната доза за размер и сила е от 1/2 до 3 таблетkи (от 25 до 150 мг) дневно в рамките на цикъл от 4 до 6 седмици, ако тежите над 100 Кг – около 150 мг, но за не повече от 3 седмици! (Други източници сочат 50-200 мг дневно и цикълът да не е повече от 3 седмици).

Имайте предвид, че при прием на 3 таблетки черният дроб обработва приблизително еквивалента на 30 таблетки Бианабол – Dianabol (Methandrostenolone).

Ако го вземате за първи път, започнете с една 50 мг таблетка, като увеличите дозата най-рано след седмица – една таблетка сутрин и една вечер с храната или с прясно мляко, ако имате стомашни смущения.

За намаляване на страничните ефекти е за препоръчване дозата да се раздели и взема на няколко пъти през деня – таблетките са направени така, че могат да се делят на две.

По-дълги цикли не са за препоръчване заради силната му токсичност, а и трябва да се вземат антиестрогени като нолвадекс. Съхранява се на стайна температура (15-30° Целзий), на сухо (не в банята!) и недостъпно за слънчеви лъчи място.

Допълнителна информация

Тегло 0.3 kg

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Anadrol TL“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

X