Dianabol

51.00 лв.

Производител: Maxpharm Canada
Съдържание: 60 таблетки, 10 мг Метан, Метандростенолон

Орален Анаболен стероид
Предназначение: За мускулна маса и сила,
с умерена водна задръжка.

Описание

Methandienone (МЕТАН) или Methandrostenolone (METAN) е производен на тестостерона медикамент и проявява силен анаболен и андрогенен ефект. Той е мощен орален стероид. Метандиенон е значително по-активен от еквивалентно количество на тестостерон, което води до по-бързото нарастване на мускулна тъкан. Въпреки това повишаването на нивата на естроген в резултат на ароматизиране на метандростенолон води до значително задържане на вода. Вследствие на това се развива голяма мускулна маса и сила, която обаче е временна, след като е прекратен стероида се загубва постигнатия ефект. Поради това те са използвани най-вече в началото на “стероидните цикли” за да се улесни бързото нарастване на мускулатурата и силата.

Прием на Метан (Dianabol Maxpharm)

Като тонизиращо средство за жените е използвано през 1960 година, но лекарите спират да го предписват поради маскулинизиращ ефект. В културизма метандростенолона незаконно продължава да се употребява и до днес от бодибилдъри и спортисти. Обикновено се комбинира с инжекционни съединения като тестостерон пропионат, енантат, тренболон ацетат. Някои успешни и професионални културисти като Арнолд Шварценегер и Серджио Олива са си признали дългосрочната употреба на метандиенон преди лекарството да бъде забранено.

Оптималната дневна доза на метандиенон е от 20-50 мг на ден.
Има разногласия за определянето на дозата. Мнозина твърдят, че дозата е най-добре да бъде разделена на няколко части, защото препарата има полуживот за около 4 часа. Други твърдят, че е по-полезно като се приеме цялата доза няколко часа преди тренировка, като така се оказва по-малко въздействие върху оста хипоталамус-хипофиза-тестиси. Повишените нива на андроген водят до агресивност, която би помогнала за вдигането на тежести в залата. Андрогенният метаболизъм може да помогне с усвояването на хранителни вещества след тренировка.

Ефективност и резултати

Метана е един от най-ефикасните анаболни препарати, защото той работи при всички. Резултата от употребата му е главно н нарастването на мускулна тъкан и сила, за сметка на релефа, но ако се спазва правилен режим, този стероид би помогнал на мнозина за трансформиране на тялото им.

Допълнителна информация за Dianabol Maxpharm

Анаболния стероид Метан е един от най-често използваните и ефикасни орални стероиди с цел мускулна маса и сила. Това е един от най ползваните във всякакви спортове. Метандиенона е производен на тестостерона и проявява силен анаболен и андрогенен ефект. Той е мощен орален стероид. Метандростенолона е контролирано вещество в САЩ и западна Европа, но остава популярен сред културистите. Той може да се намери на пазара на черно в Съединените щати и е леснодостъпен без рецепта в страни като Мексико.

Метандиеона е значително по-активен от еквивалентно количество на тестостерон, което води до по-бързото нарастване на мускулна тъкан. Въпреки това повишаването на нивата на естроген в резултат на ароматизиране на метандростенолон води до значително задържане на вода. Вследствие на това се развива голяма мускулна маса и сила, която обаче е временна, след като е прекратен стероида се загубва постигнатия ефект. Поради това те са използвани най-вече в началото на „стероидните цикли“ за да се улесни бързото нарастване на мускулатурата и силата.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Dianabol“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

X