Boldenone

108.00 лв.

 

Производител: TN Pharma USA
Съдържание: 3000 мг Boldenone Undecylenate
(300 mg/ml), 10 кубика многодозов флакон за инжекции

Предназначение: Повишава апетита, за мускулна маса и тегло

Продуктов код: TNC002 Категории: , , , , ,

Описание

Boldenone TN Pharma – Американски Болденон (Equipoise) TN Pharma – нова формула на познатия препарат във флакон от 10мл. за мускулно приложение. За разлика от другите стимулатори на пазара за спортни храни, Boldenone TN съдържа 300 mg Boldenone undecylenate в 1мл. Този американски болденон е предназначен за всички, които предпочитат безкомпромисни качество и висок клас анаболни стимуланти. Болденон произвежда бавно и стабилно анаболния ефект, докато подобрява апетита – това го прави популярен препарат. В комбинация с други препарати като Тестостерон енантат (депо) и Анадрол (Anapolon), болденонът прави чудеса в изграждането на твърда и масивна мускулатура. Boldenone TN Pharma USA (Болденон) започва да работи не веднага, но с продължителен приет от примерен цикъл (напр. 2 месеца) се усеща след втората седмица, дори по-рано. Boldenone Undecylenate е инжекционен стероид, съдържащ активната съставка болденон. Болденонът е силно анаболен и умерено андрогенен анаболен стероид. Има слаба токсичност. Ароматизира малко, не задържа вода. Действието на продукта е подобно на това на Дианабол-а. Бодидилдърите го използват за повишаване на силата, спортистите го комбинират с тестостерон. Ако се комбинира с Примоболан става ефективен и при изчистване.

Дозиране на Boldenone TN Pharma USA

Прилагайте Boldenone Undecylenate (Болденон) от 1-вата до 10-тата седмица или поне от 1-вата до 8-мата седмица, този препарат за по кратко време не се приема/ по 400мг , дори първите 2 седмици дозите може да бъдат от 600мг… Boldenone Undecylenate (Болденон) остава активен в продължение на дълго време и се инжектиран веднъж седмично. Най-често се използва в доза от 200 до 400мг. Това е много гъвкав стероид и може да се комбинира с други продукти в зависимост от желания резултат. За маса често се комбинира с тестостерон – Тестабол или Андропен. Това води до качване на маса и сила без страничните ефекти ако се ползва само тесторон в големи дози. В период на релеф – размерите, твърдостта и плътността могат драстично да се завишат когато се комбинира с неароматизиращи стероиди като Тренболон (Параболан)Анавар (Оксандролон) или Винстрол (Стромба, Станозолол).

Употреба в цикъл с Boldenone TN Pharma

В комбинация със Станозолол, болденонът се инжектира от 1-3 седмица по 50-100 мг през ден или половин кубик (0.5 мл от спринцовката). След третата седмица болденонът се инжектира по един цял кубик от спринцовката и последните две или три седмици е както в началото. Станозолът се приема както обикновено, в индивидуално отношение и по лекарско предписание.

Допълнителна информация за Boldenone TN Pharma

Boldenone Undecylenate (Болденон) е силно анаболен стероиден препарат с продължителна активност и е много добра алтернатива на Дека-дураболин (Нандролон деканоат). Полуживотът на този естер (ъндециленат) е активен в продължение на 2 седмици. Препарата е със съдържание на маслен разтвор за интрамускулно приложение.

Действие на Boldenone TN Pharma

Добре балансираните андрогенни и анаболни свойства на Boldenone TN Pharma USA са високо оценени от атлетите и е много добър заместител на Дека Дураболин. Задържа добре азот и гарантира по-голямо разширяване на кръвоносните съдове. Повишава производството на червени кръвни телца, но не повече отколкото останалите анаболни стероиди.

Още информация

С приема на Boldenone Undecylenate ТН Фарма няма да пораснете изведнъж, вместо това препаратът осигурява бавен, но постоянен прираст от сила и мускулна маса. Положителните ефекти от Болденон ще са видими, когато се използва за по-дълги цикли. Ще забележите, че придобитата мускуна маса няма да бъде гладка и подпухнала като при употреба на тестостерон, а по-плътна и дефинирана. Тъй като водната задръжка не е голяма при Boldenone Undecylenate (Болденон) и придобитата маса ще се запази по дълго. Размерите, които ще придобиете с Болденон TN Pharma USA могат да се запазят дълго време след като сте преустановили приема. Също така е уникален с това, че е с ниско естрогенно и прогестероново действие, така че ако сте страдали от гинекомастия в миналото от Дека, Болденон ще се окаже много-добра алтернатива!

Допълнителна информация

Тегло 0.5 kg
Boldenone TN Pharma

1 многодозов флакон от 10 мл, 300 мг/мл

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Boldenone“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

X