Nandro Mix

158.00 лв.

Съдържание: Микс – 4000 мг Нандролонов деканоат
– Nandr. Decanoate: 200 mg/ml
– Nandr. Cypionate: 100 mg/ml
– N. Phenylpropionate: 100 mg/ml

Производител: TL – USA

Продуктов код: N/A Категории: , , , , , , ,

Описание

Nandro Mix на Transparent Labs е комбинация от три вида нандролон (Дека), а именно: Деканоат, ципионат и фенилпропионат.

Информация за продукта

Интересното тук е, че в този многодозов флакон с търговското име Nandro Mix присъства съставката Нандролон ципионат (Nandrolone Cypionate), която е не толкова често срещана.

Нандролон ципионат може да бъде срещнат с търговски имена като Anabo, Depo-Nortestonate, Dynabol, Nortestrionate, Pluropon, Sterocrinolo и други.

Nandrolone Cypionate, известен също като 19-нортестостерон 17β-циклопентанпропионат, е синтетичен андроген и анаболен стероид и нандролонов естер.

Той е най-бавния естер от трите, което гарантира максимално бавно освобождаване и усвояване на веществото с натрупване, което при допинг проба е вероятно да се изчисти по-бавно от други препарати.

Действие на Nandro Mix 400

Нандролон или просто Дека е отлично средство за основен стероиден цикъл, за качване на мускулна маса и увеличаване на силата.

Основните предимства, заради които Нандролон е толкова популярен стероид, са две.

Първото е, че действа на повечето хора независимо от пола, възрастта и теглото.

Второто особено важно е, че не е хепатоксичен, т.е. не е опасен за черния дроб.

Главен негов плюс е, че Nandro Mix повишава неимоверно и за кратък период от време белтъчния синтез, от което идва и така желаното нарастване на мускулите.

Нандролон TL намалява количеството на катаболния хормон кортизол; увеличава обмяната на веществата като подобрява кръвообращението. Повишава сексуалното желание както при мъжете, така и при жените.

Нандролон (Транспарент лабс) оказва влияние върху естественото производство на тестостерон, въпреки че не прилича на другите тестостеронови препарати.

Някои спортисти споделят, че след приема му престават болките в ставите, което се дължи на задържането на вода в организма.

При този стероид добитата маса се губи малко по-трудно, отколкото при другите, особено ако тренировките са сериозни и интензивни. Много атлети създадоха уникални тела с Нандро Микс 400 mg. 

Deca-durabolin има малко по-силно анаболно действие от тестостерона, притежава анаболен индекс 125, докато Тестостерона има анаболен рейтинг 100.

Положителната страна на нандролон се крие в много ниският му андрогенен рейтинг – 37, докато Тестостеронът има андрогенен рейтинг – 100, доста по-андрогенен в сравнение с Nandrolone.

Ниската андрогенна активност на деката се дължи в голяма степен на факта, че нандролон се превръща в Dihydronandrolone, който е много по-слаб андроген.widh 1080 line - Zob.BG

Прием и дозиране на Нандро Микс – TL

Nandro Mix (три вида нандролон) се инжектира мускулно като най-широко разпространеното правило за дозировката е следното: 4 мг Нандролон на 1 кг. телесно тегло за седмица.

Впоследствие приемът трябва да се адаптира индивидуално, за да се постигнат същите резултати, и затова се препоръчват между 300 мг и 1000 мг седмично в зависимост от теглото на спортуващия.

Тъй като нандролон продължава действието си в тялото за период от 4 до 6 седмици, често е достатъчна една инжекция седмично, за да се поддържат стабилни нива в кръвта.

Допълнителна информация

Тегло 0.2 kg

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Nandro Mix“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

X