Primogen

138.00 лв.

Производител: NEGEN Pharmacology
Съдържание: 60 таблетки по 10 мг Метенолон ацетат:
орален Примаболан на хапчета, (за орално приложение)

Предназначение:
Primogen (Methenolone Acetate – Примоболан) на таблетки e за културисти преди състезание или любители, които искат да изглеждат добре голи. Primogen на Negen придава плътност и сепарация при мъже и жени.

Описание

Primogen Negen (Метенолон ацетат) на Negen е орален анаболен стероид, който не образува никакви естрогени. Заобикаля черния дроб и е напълно безобиден. Има висок процент на оцеляване в организма.

Таблетките Примаболан ацетат са бързодействащи и краткотрайни. Техния живот в организма е значително по-малък от инжекционната версия Primobolan Depot.

Информация за Primogen (Примоболан)

Methenolone Acetate не е 17-алфа алкилиран и е един от малкото стероиди за перорален прием, с малка чернодробна токсичност.

Също така той показва качества като средно ефективен анаболен стероид с ниска андрогенна и неестрогенна активност. Употребява се основно във фазите за релеф, когато основната цел е чиста и твърда мускулатура.widh 1080 line - Zob.BG

Дозировка на Primogen NEGEN

Дневния прием за жени е от 15-25 мг, за при мъжете е индивидуално. Стандартната дозировка е от 40-60 мг.

Продуктът е с ограничена наличност.widh 1080 line - Zob.BG

Действие на Primogen NEGEN

Мускулното развитие с Примоболан Неген е постепенно и с много добро качество.

Primogen NEGEN подпомага изгарянето на мазнини и оформянето на мускулен релеф. Не задържа излишна вода в организма и не повишава кръвното налягане. Високо анаболен и много ниско андрогенен, той е отличен избор в предсъстезателна подготовка.

Примоболан не ароматизира и не е хепатоксичен, т.е. не застрашава черния дроб. И поради този факт, се счита много подходящ и за жени спортистки.

Напредналите атлети приемат Примоболан за регулиране на катаболния обмен през стероидните паузи.widh 1080 line - Zob.BG

Дозировка и стероидни схеми с Primobolan

Препоръчваме ежедневен прием от 1 до 3 таблетки Primogen NEGEN. Метенолон ацетат се комбинира ефективно с всички стероиди в зависимост от целта.

Всички, които имат търпение могат да комбинират Примоболан с Дека (Nandrolone). Отлична е комбинацията Примоболан със Сустанон 300 и Дианабол (Methandienone).

По наше мнение най-добра е комбинацията е между Примоболан и Winstrol oil TN.

Примоболан не се превръща в естроген. В предсъстезателен цикъл се комбинира със Стромба (Stanozolol), и/или Тренболон (Trenbolone acetate).

В основен стероиден цикъл за атлети е добра комбинацията с Тестовис (Testosterone propionate), Dianabol (Methandienone) или Анадрол 50 TN (Oxymetholone).

Резултати от Primogen NEGEN

От стероиден цикъл за маса с Primogen NEGEN – Метенолон (Primobolan Таблетки) може да се очаква като резултат, покачване на чистата мускулна маса (без водна задръжка и натрупване на мазнини) и добро повишаване на силата.

При цикъл за релеф с Примоболан може да се очаква като резултат, запазване на придобитата мускулна маса и по-добро и бързо изгаряне на мазнини.

В много случаи, от прием му, в съчетание с добре балансирана диета и тренировъчен режим, като резултат, се наблюдава успоредно с намаляването на подкожните мазнини и покачване на мускулната маса.

С примоболан може да се очакват само добри резултати и минимални до никакви странични ефекти.

Странични ефекти

Когато не се злоупотребява с твърде високи дози и много продължителен прием, може да се каже, че странични ефекти и нежелани реакции при употреба на Примоболан няма да се забележат, дори са напълно изключени!

За начинаещи и тези които са чувствителни към страничните ефекти на анаболните стероиди, Primobolan Таблетки е идеалното решение.

Стероида не предизвиква ароматизация и няма как да се появят нежелани реакции свързани с етрогена, като: задържане на вода и подпухнал вид, развитие и поява на гинекомастия и натрупване на излишни мазнини.

Въпреки че Methenolon acethate няма да прояви естрогенни странични ефекти, той е андрогенно анаболен стероид и като такъв е възможна поява на андрогенни странични ефекти при много чувствителните индивиди, като:

  • повишена секреция на себум (мазна кожа)
  • повишени пристъпи на акне (свързани с увеличена секреция на себум)
  • повишен риск от оплешивяване, при лица, които притежават генетичните изисквания за състоянието.

При жените, страничните ефекти свързани с вирилизацията, може да са: развитие на мъжки вторични полови белези (задълбочаване на гласа и повишено окосмяване), уголемяване на клитора и нарушения в менструалния цикъл. Но това е при употреба с дози над 5 пъти от допустимото.

В нормални дози или дори над нормалното, всякакви странични ефекти с този препарат са изключени!

С разумна употреба, прием и продължителност, Примоболан няма да прояви нито един от гореспоменатите странични ефекти.

Допълнителна информация

Тегло 0.5 kg
Представяне

таблетки, флакон

Количество

60 таблетки по 10 мг

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Primogen“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Също може да ви хареса…

X