Tribulus+ 40t

51.00 лв.

ПроизводителTN Pharma USA

Съдържание на Tribulus+: 40 таблетки по 500 мг
(Tribulus: 500 mg, Yohimbin: 7 mg, Tadalafil: 10 mg)

Предназначение на Tribulus+: За здрава и продължителна ерекция и като допълнителен агент в спорта за издържливост и сила. Продукт, предназначен за потентност и здраве.

Описание

Трибулус Плюс на фармацевтичната компания TN Pharma е комбинация от три мощни съставки, които ще коригират еректилната дисфункция и ще ви осигурят сила и енергия за по-дълги и качествени тренировки: Трибестан, Йохимбин и Тадалфил със синергичен ефект – това е едно от най-добрите средства за ерекция и потентност на пазара за секс стимуланти в момента!

widh 1080 line - Zob.BGИнформация за Трибулус Плюс – TN Pharma

Tribulus+ е американски продукт, който съдържа Трибестан и още две добавки: Циалис и Йохимбин.

Трибулус Плюс на фармацевтичната компания TN Pharma (Trusted Nutrients) е едно от най-добрите средства за ерекция и за потентност на пазара за секс стимуланти в момента!

Tribulus+ е микс от три мощни съставки, които ще коригират еректилната дисфункция и ще ви осигурят сила и енергия за по-дълги и качествени тренировки:

  • Трибулус Терестрис (500 mg)
  • Йохимбин (7 mg)
  • Тадалафил (10mg), познат като Cialis.

widh 1080 line - Zob.BGДействие и ефект на Tribulus+

Tribulus Terrestris е мощен тестостеронов стимулатор, подпомага либидото и сексуалното желание, увеличава сексуалната издръжливост, използва се против импотентност и хормонални дисбаланси.

Oказва положителен ефект върху спермогенезата като подпомага производството и качеството на семенната течност. Една от основните хранителни добавки, подходящи за професионални атлети и любители.

Yohimbine е билка- един от най-мощните и ефективни стимуланти на пазара за хранителни добавки. Йохимбин подобрява концентрацията и желанието за физическа активност, увеличава енергийните резерви и издръжливостта.

С тези си качества Йохимбин е подходящ за прием преди кардио дейности или дълготрайна физическа активност.

За разлика от кофеина, който дава бърз и кратък приток на енергия, Yohimbine действа в един по-дълготраен прозорец и осигурява постоянен приток на енергия без последващ спад.

Йохимбе е силен термогеник. Той повишава вътреклетъчната температура и ускорява метаболизма. Йохимбин се използва най-широко като хранителна добавка за горене на мазнини.

Tadalafil /Циалис е сред най-успешните секс стимуланти за мъжка ерекция на пазара в момента. Тадалафил ви дава безотказна сигурност да достигнете и задържите ерекцията си по-дълго време.

Този секс стимулатор принадлежи към групата на ензимните инхибитори. След сексуална стимулация, Тадалафил усилва притока на кръв към пениса и позволява на кръвоносните съдове там да се разширят.

Резулатите са подобрена еректилна функция. Важно е да се знае, че Циалис не действа ако няма сексуална стимулация.

widh 1080 line - Zob.BGС какво е по-различен и по-добър този продукт – Трибулус Плюс

Особено важно е да знаетече Трибулус Плюс не повишава кръвното налягане!

widh 1080 line - Zob.BGПрием и дозировка на Tribulus+

Препоръчителният прием на Трибулус+ е от 1 до 3 таблетки дневно.

За трениращи: една таблетка 1 час преди тренировка.

Като сексуален стимулатор: Един час преди полов акт между 2 и 3 таблетки в зависимост от възрастта и килограмите Ви.

Осигурява дълготраен ефект с натрупване!

widh 1080 line - Zob.BGСтранични ефекти от Tribulus+

Трибулус TN не повишава кръвното наляганеИзвестно е, че Трибестан и Тадалафил (Циалис) могат да се приемат и от хипертоници. Не трябва да се приема алкохол и мазна храна.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Tribulus+ 40t“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

X