Oxa Titan

110.00 лв.

Производител: Titan Healchtcare
Съдържание: Oxandrolone (Анавар)
100 таблетки по 10 милиграма

Не задържа вода и не повишава теглото. Не ароматизира дори при високи дози.

Продуктов код: N/A Категории: , , , , ,

Описание

Oxa Titan Healthcare e с възможност за верификация от официалния Интернет сайт на производитиеля. От известно време не се произвежда и сайта не функционира. Този продукт е с изчерпана наличност и изтекъл срок на годност. Проверете други продукти със съдържание на Оксандролон.

Много добра комбинация на Oxandrolone се получава със Стромба, Винстрол (Станозолол), както и Primobolan Depot и Тестостерон пропионат.

Oxandrolone – Oxa Titan Healthcare

Начин на употреба:

Перорален прием на таблетки в дози от 10 до 30 мг за мъже и от 2,5 до 10 мг за жени. Преди употреба се консултирайте с лекар.

Показания на Oxa Titan

Употребява се за повишаване на мускулната сила и твърдост.

Ефекти на Oxandrolone – Oxa Titan

Подобрява релефа и помага за стопяването на подкожните мазнини. Културистите го използват в цикли за изчистване.

Резултати от Oxandrolone – Oxa Titan

Придава чист и твърд вид на мускулатурата, гори мазнини и повишава силата и издържливостта.

Допълнителна информация за Oxa Titan

Орален анаболен стероид, получен от дихидротестостерон. Разработен е с целта да се раздели анаболния от андрогенния ефект и няма значима естрогенена или прогестеронова ефективност. Характеризира се с това, че е един от най-леките анаболни стероиди, в сравнение с другите такива препарати. Пригоден е за насърчаване на растежа, плътността и качеството на мускулната тъкан без значителните странични ефекти, присъщи за повечето анаболни стероиди. В анализи, милиграм от препарата показва шест пъти по-висока анаболна активност от тестостерона като същевременно има значително по-малка андрогенност. Този стероид е един от любимите в диетата на културисти и лекоатлети, които се стремят към чиста и качествена мускулна тъкан без мазнини или задържане на вода.

Анавар е синтетичен орален стероид с изцяло анаболни свойства. Химически-органично създаден, производен на дехидротестостерон (DHT) с кислороден атом (R-O-R) чрез заместване на втория въглерод и метилиране на 17-та позиция при алкилиране (химична реакция). Заради оралния начин на Стероидни цикли и ефекта върху организма на употребяващите го (най-често спортисти) са му създали репутация на най-удобния и безопасен анаболен стероид, с изцяло изключени възможнисти за негативни последствия.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Oxa Titan“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Също може да ви хареса…

X