Testosterone Base

66.60 лв.

Производител: TN Pharma USA

Съдържание:
Тестостерон база – 1000 мг, 100 мг/мл

Предназначение: Най-бързата и най-мощната тестостеронова суспензия за бодибилдинг и културизъм в многодозов флакон за интрамускулни инжекции.

Описание

Тестостерон база (Test Oil base) на американската фирма TN Pharma (Trusted Nutrients) е най-мощният тестостерон за бърз и силен напредък.

Тестостерон маслена база (Testosterone suspension) съдържа 100мг тестостерон в 1 мл в маслен разтвор.

Този американски бърз тестостерон на Ти Ен Фарма е предназначен за всички, които предпочитат качество и висок клас анаболни стимуланти. Като цяло този продукт е уникален сам по себе си.

Действие на Тестостерон база

Тестостерон база е тестостерон суспензия, която действа много бързо и мощно. Този продукт ускорява и засилва мускулния растеж неимоверно и подпомага всички спортуващи да надминат естествената граница на собствените си физически възможности за изключително кратко време. 

Резултати с Тестостероновата база на TN Pharma

Резултата който може да очаквате от употреба на Тестостерон е бързо развитие и увеличаване на масата и силата, повишена физическа способност, активност и свръх възстановяване (ще усетите, че с много по-малко часове и по-бързо се наспивате и възстановявате).

Това е така, защото с приема на тестостероновата база, организма ви работи на по-високи обороти – главно в метаболитните си процеси и същевременно с това се възстановявате идеално.

Но наред с хубавите неща може да очаквате и нежелани реакции, в резултат от умерената ароматизация на тестостерона.

Ще забележите леко подпухнал вид, заради повишеното задържане на вода, повишено кръвно налягане (като резултат от подуването), и повишен риск за поява на гинекомастия

Този мек и подпухнал външен вид, който обикновено е нежелателен за повечето потребители, а и риска от гинекомастия, може да бъде избегнат с използване на ароматазен инхибитор (например Аримидекс), за да забраните на ензима ароматаза да преобразува тестостерона в естроген.

Така, мускулатурата ще остане твърда, без меката подпухналост. По този начин, Тестостеронът може успешно да се използва за „втвърдяване“ или в цикъл за релеф. Някои хора предпочитат водната задръжка, понеже знаят, че тя предпазва и защитава съединителната тъкан от стресовото натоварване с големи тежести.

Дозировка, комбиниране и прием – Тестостерон база

Оптимални дози за приложение на Test Oil Base TN Pharma USA, без сериозен риск за здравето Ви са по 100мг. през ден.

Този продукт може да бъде комбиниран с всички останали препарати на ZOB, в зависимост от нуждите ви.

Ако например вие целите повече мускулна маса, най-бруталното действие, което може да извършите с организма си с известен риск разбира се, това е да приемате заедно с тестостерона АНАПОЛОН/АНАДРОЛ. Разбира се има и много други схеми за мускулна маса и наддаване на тегло.

А ако например вие целите орелефяване, то една много успешна комбинация би била да приемате Станозолол на таблетки, заедно с тестостероновата база.

Странични действия с Тестостерон база

Както и при другите тестострон естери, съществува опасност от предозиране, което би причинило сериозни урологични проблеми.

Поради факта че може да бъде регулиран за няколко дни и да се избегнат изразените странични действия, тестостерон базата се смята за най-традиционно и широко използван стероид на световния пазар за спортни добавки. Нежелани странични ефекти могат да настъпят в зависимост от чувствителността на всеки – индивидуално.

Страничните ефекти както с другите анаболни стероиди, така и с Тестостерон, най-вече са свързани и зависят от дозата.

Ако злопупотребявате и прекалявате с дозите и продължителността на приема, напълно възможно е да Ви споходят подобни станични ефекти.

Ако се приема умерено, тестостерона ще прояви само леки странични ефекти, като мазна кожа и евентуално акне.

Дали даден индивид ще развиете някой от тези нежелани странични ефекти, използвайки Анаболно андрогенни стероиди е трудно да се предскаже, заради сложното взаимодействие между фактори като: вида на анаболния стероид, дозата, продължителността на използване, както и индивидуалните (генетични) разлики.

Достатъчно е да споменем, че има по-безопасни начини за повишаване нивата на тестостерона, без странични ефекти, макар и не толкова ефективни.

Допълнителна информация

Тегло 0.5 kg
Количество

1 флакон от 10 мл, 100 мг/мл

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Testosterone Base“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

X