Stanozolol

62.00 лв.

Активна съставка на продукта: Стромба, Stanozolol
Производител: Maxpharm Canada

Орален Анаболен стероид
Съдържание: 60 таблетки по 10 мг Станозолол за орален прием

Предназначение: за релефен вънжен вид и изсушаване

Описание

Стромба Maxpharm е анаболен стероид на хапчета за релеф. Ползва се най-много в сезоните пролет и лято в цикли за нарязване/нацепване (орелефяване). Няма странични ефекти в нормални дози и е напълно безопасен, когато се приема под лекарски контрол.

Stanozolol Maxpharm Canada е високо анаболен и умерено андрогенен. Увеличава синтеза на протеини и повишава азотния баланс.
Станозолол не ароматизира – няма странични ефекти свързани с естрогена, не задържа вода и не предизвиква гинекомастия (в умерени количества).

Прием на Stanozolol, Стромба Maxpharm

30-40 мг от станозололът е достатъчен за удовлевторение на нуждите. Отличава се по качеството на суровината си и дори 20 мг дневно от състава му работи при всички мъже. Дозирането при жени е наполовина. Обикновено напредналите атлети ползват до 50-60 мг дневно. Приема се разделя на две или три части през деня.

Ефекти о Стромба Maxpharm

Подобрява релефа и изчистването на мазнините в тялото. Повишава спортните постижения и възстановяването. Stanozolol T-ON може да бъде употребяван от всички над 21 години.

Резултати от прием на Стромба Maxpharm

Изчистен и твърд външен вид, повече издържливост и по-добро възстановяване.

Допълнителна информация за Стромба Maxpharm

Стромба е търговско име на продукти със субстанция Станозолол/Stanozolol (активен състав) – синтезиран е синтетично и е класифициран като анаболен стероид.

Стромба е най-често срещаното име за оралния стероид. Stromba се свързва със спортисти, които изглеждат като Лазар Ангелов – стромбата се ползва предимно за релеф.

Stanozolol (Станозолол) е субстанцията (активната съставка) в лекарството. Медикамента може да бъде приеман орално (на хапчета) или инжекционно (интрамускулно). Съставките на стромбата са: Станозолол и помощни вещества.

Той не ароматизира и е нищожно андрогенен. Приема на Стромба не се свързва с водна задръжка. Обратното на това – Станозолол изхвърля излишъка от вода в тялото и подобрява външния вид на консуматора.Стромба, Stanozolol, Stromba, Strombafort, Rexobol е много популярен орален анаболен стимулатор, който е част в почти всеки анаболен цикъл на физкултурниците (спортуващите активно атлети) заради факта, че след Оксандролона (Анавар), стромбата е най-умерен стероид от всички останали, без странични ефекти в нормални дози.

Редицата удобни качества на Стромба изграждат неговото еталонно име. Известен е на 98% от трениращите в салонни помещения – зали за щанги, бойни спортове, гимнастика и стадиони на открито, дори зимни спортове. Стромбата може да се приема в период за повече от четири седмици, заради незначителната токсичност. Сведената до абсолютен минимум вреда, за сметка на ползата му в многостранен спектър е в съотношение 95/5 в положителна посока.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Stanozolol“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

X