Редуктил

68.00 лв.

Редуктил е лекарство за лечение на затлъстяване.
(Погледнете също новата РЕДУКТА Т-ОН)

Медикамента намалява риска от заболявания свързани със затлъстяване и понижава и процента на смъртност. РЕДУКТА (сибутрамин хидрохлорид) е комбинация от серотонин (5-НТ), норадреналин (NA) и реъптейк инхибитор (SNRI).

Цена за 2 опаковки Редукта
Beijing Biotech Technology
: 108.00 лв

9 налични

Описание

REDUCTA BIOTECH е нов продукт на българския пазар. (Погледнете също новата РЕДУКТА Т-ОН) Опаковката съдържа 30 таблетки по 30 мг. По-силна и по-качествена от предишни аналози на лекарства със Сибутрамин. Ефекта от медикамента се усеща след първите три-четири дни. Целия курс се препоръчва да е за период от 30 до 60 дни, а ако има необходимост от допълнително сваляне на килограми е препоръчително да се направи почивка също толкова, колкото е приемана.
Ефективното лечение на затлъстяването при хората значимо намалява риска от развитие на съпътстващите го в дългосрочен план заболявания и със сигурност понижава и процента на смъртността след години. РЕДУКТА Биотех (сибутрамин хидрохлорид) е комбинация от серотонин (5-НТ), норадреналин (NA) и реъптейк инхибитор (SNRI). Редуктила допринася за дозо-зависимо понижение на телесното тегло чрез двоен механизъм на действие – намалява хранителния прием и увеличава енергийния разход.
Редукта се приема след лекарско предписание. Хора с високо кръвно и в напреднал стадии на възраст (над 65 години) не е желателно да консумират лекарството. Ефективна е при всички, работи без странични ефекти. В първите няколко дни може да се усети изнервеност. При високи дози е възможно безсъние.

Прием на REDUCTA

Сутрин на гладно по една таблетка дневно – до два месеца.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Редуктил“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

X