Редукта T-ON

150.00 лв.

Редуктил е лекарство за лечение на затлъстяване. Познат е под много търговски имена, като например РЕДУКТИЛ, РЕДУКТАН и др. Редукта Т-ОН съдържа 30 капсули по 10 мг сибутрамин. Медикамента намалява риска от заболявания свързани със затлъстяване и понижава и процента на смъртност. РЕДУКТА (сибутрамин хидрохлорид) е комбинация от серотонин (5-НТ), норадреналин (NA) и реъптейк инхибитор (SNRI).

Цена за 2 опаковки Редукта T-ON: 138.00 лв
Цена за 5 опаковки Редукта T-ON: 295.00 лв

Изчерпан

Описание

REDUKTA е продукт за борба с излишните килограми. Опаковката съдържа 30 таблетки по 10 мг сибутрамин. По-силна и по-качествена от предишни аналози на лекарства със Сибутрамин. Ефекта от медикамента се усеща след първите три-четири дни. Целия курс се препоръчва да е за период от 30 до 60 дни, а ако има необходимост от допълнително сваляне на килограми е препоръчително да се направи почивка също толкова, колкото е приемана.

Информация за Редукта

Ефективното лечение на затлъстяването при хората значимо намалява риска от развитие на съпътстващите го в дългосрочен план заболявания и със сигурност понижава и процента на смъртността след години. РЕДУКТА T-ON (сибутрамин хидрохлорид) е комбинация от серотонин (5-НТ), норадреналин (NA) и реъптейк инхибитор (SNRI). Редуктила допринася за дозо-зависимо понижение на телесното тегло чрез двоен механизъм на действие – намалява хранителния прием и увеличава енергийния разход.

Прием на Редукта

Редукта се приема след лекарско предписание. Хора с високо кръвно и в напреднал стадии на възраст (над 65 години) не е желателно да консумират лекарството. Ефективна е при всички, работи без странични ефекти. В първите няколко дни може да се усети изнервеност. При високи дози е възможно безсъние.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Редукта T-ON“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

X