Nandrolin – Canadian

124.00 лв.

 

Бързодействаща дека – Nandrolone Phenylpropionate

Съдържание: Нандролон фенилпропионат
100 мг/мл, 10 кубика многодозов флакон

Производител: Canadian Pharmaceuticals

Описание

Нандролоновият фенилпропионат е инжекционна форма на анаболния стероид нандролон. Свойствата на този анаболен стероид са много сходни с тези на Deca-Durabolin®, който представлява по-бавната форма нандролонов деканоат. Основната разлика между двата стероида е скоростта, с която нандролонът се освобождава в кръвта. Докато Deca-Durabolin® (нандролонов деканоат) се освобождава от областта на инжектиране приблизително 3 седмици, нандролоновият фенилпропионат е активен само за около една седмица.

Информация за Нандролон фенилпропионат

Така докато Deca-Durabolin® (нандролонов деканоат) може да се инжектира веднъж на две или три седмици, Durabolin® (нандролонов фенилпропионат) обикновено се прилага през няколко дни или веднъж седмично. Изключвайки разликата помежду им, двата стероида са взаимозаменяеми. Подобно на Deca-Durabolin, Durabolin е ценен от спортисти и културисти заради неговите способности да насърчава мускулния растеж и сила без значителни естрогенни или андрогенни странични ефекти.

Характеристика на Nandrolin – Нандролон фенилпропионат

Нандролоновият фенилпропионат е модифицирана форма нандролон, където естер на карбоксилната киселина (фенил пропионова киселина) е прикрепен към 17-бета хидроксилната група. Естерифицираните стероиди са по-малко полярни отколкото свободните стероиди и се усвояват по-бавно от областта на инжектиране. След като навлезе в кръвния поток естерът се отстранява до получаване на свободен (активен) нандролон.

Естерифицираните стероиди са предназначени за удължаване прозореца на терапевтичен ефект след приложение, което дава възможност за по-разреден график на инжектиране в сравнение с инжектирането на неестерифициран стероид. Нандролоновият фенилпропионат осигурява рязък скок в нивата на нандролон за 24-48 часа след дълбока мускулна инжекция, след което нивата спадат до близо базови в рамките на една седмица.

Допълнителна информация

Тегло 0.5 kg
Размери 3 × 3 × 5 cm

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Nandrolin – Canadian“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

X