Metasteron

51.00 лв.

 

Производител: NEGEN (Украйна)
Съдържание: 100 таблетки по 10 мг
Активна съставка: Метандростенолон (Methandienone)

Предназначение: Метастерон се употребява за повишаване на ефективността в спорта, най-много за изграждане на мускулна маса.

Описание

Метастерон, Metasteron NEGEN – Methandienone е производен на тестостерона медикамент и проявява силен анаболен и андрогенен ефект. Той е мощен орален стероид. Метандростенолона е контролирано вещество в САЩ и западна Европа, но остава популярен сред културистите.

Информация за Метастерон на NEGEN

Metasteron е с активно вещество в Метандиенон (Methandienone), който е дериват на тестостерона и е модефициран така, че андрогенните свойства на стероида са намалени, докато анаболните му са запазени. Този анаболен стероид е проектиран предимно за перорален прием, макар че може да се намери и под формата на инжекционен разтвор за ветеринарни цели.

Един от анаболните андрогенни стероиди, които се използват в спорта е Метандростенолон, метандиенон. Другите му често срещани имена са Дианабол, Дана, Бионаол, Бионабол, Акрихин-Русия, Дабол, Данабол и т.н…

Metasteron – Methandienone е значително по-активен от еквивалентно количество на тестостерон, което води до по-бързото нарастване на мускулна тъкан. Въпреки това повишаването на нивата на естроген в резултат на ароматизиране на метандростенолон води до значително задържане на вода.

Вследствие на това се развива голяма мускулна маса и сила, която обаче е временна, след като е прекратен стероида се загубва постигнатия ефект. Поради това те са използвани най-вече в началото на “стероидните цикли” за да се улесни бързото нарастване на мускулатурата и силата.

Употреба на Метастерон, Metasteron – Methandienone

Като тонизиращо средство за жените е използвано през 1960 година, но лекарите спират да го предписват поради маскулинизиращ ефект. В културизма метандростенолона незаконно продължава да се употребява и до днес от бодибилдъри и спортисти.

Обикновено се комбинира с инжекционни съединения като тестостерон пропионат, енантат, тренболон ацетат. Някои успешни и професионални културисти като Арнолд Шварценегер и Серджио Олива са си признали дулгосрочната употреба на метандиенон преди лекарството да е било забранено.

Дозировка на Метастерон, Metasteron – Methandienone

Оптималната дневна доза на метандиенона е от 20-50 мг на ден.

Има разногласия за определянето на дневния прием. Мнозина твърдят, че дозата е най-добре да бъде разделена на няколко части, защото препарата има полуживот за около 4 часа. Други твърдят, че е по-полезно като се приеме цялата доза няколко часа преди тренировка, като така се оказва по-малко въздействие върху оста хипоталамус-хипофиза-тестиси.

Повишените нива на андроген водят до агресивност, която би помогнала за вдигането на тежести в залата. Андрогенният метаболизъм може да помогне с усвояването на хранителни вещества след тренировка.

Допълнителна информация

Тегло 0.5 kg
Представяне

таблетки, флакон

Количество

100 таблетки по 10 мг

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Metasteron“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

X