Камагра гел New

39.00 лв.

Продълговатата кутия Kamagra Гел съдържа Силденафил.

Сексуалният стимулатор работи успешно при затруднена ерекция и проблеми с либидото.
Ефективна добавка за хора, търсещи удоволствие в секса и подобряване на самочувствието.

Кутията е със съдържание седем пакета гел със сто милиграма силденафил цитрат.
Различни вкусове.

Продуктов код: N/A Категории: , ,

Описание

Два хормона се произвеждат в мъжкото тяло по време на сексуална възбуда – Cyclic GMP, който кара мускула в артериалната стена на пениса да повиши нивото на кръвта и phosphodiesterase type 5 (PDE-5), който намалява ерекцията. Камагра съдържа съставката силданафил . Силданафилът възпрепятства PDE-5. Докато е активна Камагра задържа отделянето на хормона PDE-5, което позволява на пениса да е в ерекция по-дълго време. Трябва да се отбележи че сексуалната стимулация е задължителна, за да може Камагра да бъде ефективна.

Как се приема Kamagra желе

Препоръчително е да се взима не повече от една таблетка дневно – след хранене.

В някои случаи съществува индексиране на прием по 1 капсула 2 или дори 3 пъти дневно след хранене по един гел, но за препоръчване е да не се превишава дозата. Приемайте по два гела на ден максимум, за да не се притеснявате от странични ефекти. Камагра орален гел се прилага до овладяване на преждевременната еякулация и постигане на желаната полова издръжливост и мощ!

Какво представлява Камагра?
Камагра е създадена и предназначена специално за мъже. Тя има благоприятен ефект при овладяване на преждевременната еякулация и задържане на ерекцията.

 

Какво съдържа Камагра?
Активните съставки на Камагра са 4 от най-мощните природни продукти с отношение към сексуалната дисфункция при мъжете. Всяка капсула от Камагра съдържа стандартизирани екстракти от: L-аргинин 250 mg, йохимбе 50 mg (10% екстракт), женшен 150 mg, трибулус терестрис 150 mg. Процесът на стандартизация гарантира чистотата и ефективността на всяка капсула.

 

Как действа Камагра?
Съставките имат синергичен ефект при преждевременна еякулация, постигане и задържане на ерекцията.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Камагра гел New“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

X