Ephedrine

163.00 лв.

Производител: TN Pharma, USA
Съдържание: 50 капсули по 50mg

Предназначение: За подтискане на апетита, отслабване и енергия

Фармацевтично наименование: Ephedrine Hydrochloride

Описание

Ефедрин (Ultra Fatburner) на TN Pharma е предназначен за сваляне на килограми и енергия.

Цената на Ултра Фатбърнер – TN Pharma USA не е от значение, когато крайния потребител очаква сигурен резултат!

Информация за Ефедрин Ultra Fatburner TN Pharma

Химична структура на ефедрин

Химична структура на ефедрин

Ephedrine (ULTRA FATBURNER) 50 капсули по 50 mg  (Ephedrine) е препарат, който е разработен като деконгестант, като средство за лечение на ниско кръвно налягане, както и като средство за отслабване, поради мощния си термогенен ефект и ефектът му по подтискане на апетита.

Ефедрин е препарат, който е разработен преди много време и който се е използвал и продължава да се използва за редица цели.

Десетилетия наред, той се е използвал, като деконгестант, като средство за лечение на ниско кръвно налягане, както и като средство за отслабване, поради мощния си термогенен ефект и ефектът му по подтискане на апетита.

Функции на Ефедрин Ultra Fatburner TN Pharma USA

Ultra Fatburner съдържа Ефедрин Хидрохлорид, който е от същото семейство на Албутерон Сулгат и Кленбутерол Хидрохлорид. Въпреки това, за разлика от Кленбутерол, който е бета-2 антагонист, Ефедрина е едновременно алфа и бета антагонист.

Като резултат, употребата му води до значителна серекция на норепинефрин, който е много сходен като функция с адреналина. Употребата на продукта води до значителна стимулация на централната нервна система, както драстично повишаване на термогенезата.

Резултатът от това е, повишена телесна темперетура и повишен метаболизъм, което води до изключително скоростно изгаряне на подкожните мазнини.

Също така, употребата на този продукт по време на цикъл с Анаболни Стероиди, повишава тяхната анаболна активност и ефект.

Ultra Fatburner Ephedrine е сред най-добрите продукти, когато стане дума за подтискане на апетита.

Ефекти от употребата на Ultra Fatburner (Ефедрин)

Ефектите от употребата му, могат да бъдат разделени в три основни направления:

  • Мощен термогенен ефект
  • Бронходилатор
  • Подтискане на апетита

Води до повишаване на термогенезата в организма, повишаване на базовия метаболизъм, както и на енергията която изразходвате за всяко едно физическо усилие.

Тези ефекти, водат до изгарянето на значително по-голямо количество калории, както по време на покой, така и по време на физическа активност. Резултат от това е значително намаляване на подкожните мазнини, особено в проблемните зони.

Тук е важно да споменем, че при употребата на Ефедрин, отново е задължително спазването на стриктен хранителен режим за постигането на оптимални резултати.

Използва се в продължение на десетилетия, като бронходилатор при различни проблеми свързани със затруднения в дишането.

Приемът на Ефедрин води до разширяване на дихателните пътищя, повишен аеробен капацитет, издържливост и повишен праг на умората.

Ефектът в направление подтискане на апетита е следния. Приемайки продукта, Вие ще изпитвате много по-малко желание да се храните, ще се чувствате сити и енергични.

Странични ефекти от Ultra Fatburner TN Pharma

Употребата на ефедрин (Ultra Fatburner) – TN Pharma USA (Ephedrine) може да доведе до появата на някои странични ефекти, които основно се дължат на способността му интензивно да стимулира централната нервна системаq а подобни странични ефекти могат да включват:

  • Тремор в ръцете
  • Безсъние (понякога тежко)
  • Повишен сърдечен ритъм
  • Замаяност
  • Главоболие
  • Цялостно чувство на неблагоразположеност

Ако се проявят, повечето от тези странични ефекти спират след няколко дни, но в някой случай могат да се окажат много сериозно изразени и да наложат прекратяване на употребата.

Начин на употреба – Ultra Fatburner

Като средство за отслабване се използва в дози от 25-50 мг 3 пъти дневно, поради краткия си полу-живот.

Конкретно за този продукт – една капсула на ден е напълно достатъчна за нуждите на 90% от спортистите. По този начин се осигурява постоянно поддържане на висок метаболизъм през целия ден.

За постигането на още по-силен ефект, Ефедрин може да се комбинира с Кофеин и Аспирин, които значително ще повишат продължителността и силата на ефекта.

Общата продължителност на приема на Ефедрин е желателно да не надхвърля 3 седмици с поне 1-2 почивка преди да се започне отново.

Като стимулатор преди спортно събитие, продукта се приема няколко дни преди събитието, както и непосредствено преди него.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Ephedrine“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

X