Дека-Дураболин

52.00 лв.

18 алкален анаболен стероид с андрогенни свойства. Синтезира се от алкилови етери на естрадиол и е много подобен на тестостерона, но по-малко с един въглерод в 19-та позиция. Лекарството е сложено в III-та категория забранение субстанции за САЩ.

Освен в спортната медицина се използва за лечение на рефрактерни дефицитни чернодробни анемии, карцином на гърдата, наследствена ангиоедема, дефицит на антитромбин III, излишък на фибриноген, неуспех при растежа и синдром на Търнър.

Нандролон деканоат,
5 ампули от 250 мг/мл
Производител: T-ON Pharmaceutical Ltd.
Произход: Швейцария

Съдържание на опаковката:
1250 мл Дека-Дураболин(Нандролон деканоат)

Описание

Нандролон деканоат (Nandrolone, 17β-Hydroxyestra-4-en-3-one)е анаболен стероид с андрогенен ефект. Действието му се развива постепенно (до 3 дни), достига максимума на действие на 7-мия ден и действа около 3 седмици. Метаболизира се в черния дроб с образуването на различни форми кетостероиди, приблизително 90% от които се изхвърлят с урината.

Като лекарствено средство се използва при лечение на хронични инфекциозни заболявания, тежки травми, големи оперативни намеси, стероидна миопатия, миелофиброза, миелосклероза, миелоидна аплазия на костния мозък, поражения на костния мозък метастази на злокачествени новообразувания, забавяне растежа при деца и др.

Нандролон проявява голяма активност като тестостерон и затова представлява интерес като допинг. Затова Международния олимпийски комитет МОК установява пределна концентрация на Нандролон в урината на спортистите, в следните граници: 2 нанограма/мл за мъже и 5 нанограма/мл за жени.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Дека-Дураболин“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

X