Winstrol Depot

40.00 лв.

 

Производител: Desma Испания
Съдържание: 3 ампули по 50 мг Станозолол за инжектиране

Винстрола е истински! Winstrol Depot е високо анаболен и умерено андрогенен. Причинява увеличение синтеза на протеини и подобрява задържането на азот. Не ароматизира, няма странични ефекти, свързани с естрогена, не задържа вода, не предизвиква гинекомастия.

Описание

Оралната и инжекционнта форма на Winstrol Depot не се различават по нищо. Оралната форма отстъпва на инжекционнта по фармакокинетиката, именно затова по-сериозните билдери предпочитат инжекционната.В същото време оралния станозолол има едно свойство, което го прави едва ли не задължителен във всеки „цикъл”на ААС. Интересно, че при инжекционния станозолол това свойство отсъства.

Информация за Winstrol Depot – Desma

Изследванията показват, че приемането на Winstrol Depot в количеството на 0,2мг на килограм на теглото на атлета може да понижи нивото на ГСПХ в кръвната плазма на 50%. Естествено, понижението на нивото на ГСПХ води до увеличението на нивото на свободния („дееспособния”) тестостерон. Използването на оралния станозолол е необходимо по време на циклите на ААС, продължителността на които надвишава 8 седмици (препарата трябва да се приема в продължение на 7-10 дни на всяка 4-6 седмица от цикъла). Препаратът се предлага в опаковка от 3 ампули х 1 мл/50 мг.

Активната съставка на този продукт е Stanozolol. Няма странични ефекти в нормални дози

Допълнителна информация

Тегло 0.1 kg
Представяне

ампули

Количество

3 ампули по 1 мл, 50 мг/мл

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Winstrol Depot“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

X