Primobolan (Bayer)

40.00 лв.


Производител
: Bayer Турция

Съдържание и субстанция:
100 мг оригинален Примаболан (Метенолон енантат)
Primobolan Depot 100 mg, 1 ml

Предназначение:
За най-добрите!

Описание

Primobolan Bayer е най-добрия сред най-добрите! Това е уникален анаболен медикамент, който е историческа, световна слава. Мистър Олимпия се изгражда на базата от употребата му сред повечето водещи състезатели и световни шампиони. Примоболан е като Мерцедеса на анаболните стероиди.

  • Този инжекционен продукт по никакъв начин не нарушава здравето.
  • С високи анаболни свойства, за видимо отражение върху физиката.
  • Притежава незаменими качества в спорта.

Primobolan Bayer от Zob.BG

Primobolan Depot е с естер Метенолон енантат (активна субстанция Methenolone Enanthate) депо ефект – със забавено освобождаване и по-дълго действие в организма. Този медикамент е много, много анаболен и почти без андрогенни свойства. Това лекарство е открито за пръв път в надбъбречните жлези на бременните домашни котки и може да бъде срещнат като ацетат рапиден естер за перорално приложение на хапчета или като Methenolone Enanthate за интрамускулно инжектиране. Подходящ е в цикли и схеми за релеф и се комбинира често с Винстрол, Хормон на растежа, Анавар и почти всички анаболни андрогенни стероиди в Zob.BG.

Информация за Метенолон – Primobolan (Bayer)

Метенолон енантат от Турция – Primobolan Depot Bayer Schering e мастноразтворим анаболен стероид, който причинява растеж на мускулите с изключително изразен релеф! Произхода на Primobolan Depot – Bayer Schering в Zob.BG е от аптечната мрежа на Турция. Ампулите на препарата са със съдържание 100 милиграма в един милилитър (1 кубик), 100мг/мл Метенолон депо, енантат Primobolan.

Качества на Methenolone Enanthate (Primobolan Bayer)

Метенолон енантат е дехидротестостерон (DHT) базиран анаболен стероид. Естера Methenolone се продава по-често в инжекционна форма. Взаимодейства с ензима ароматаза и не образува абсолютно никакъв естроген (женски полов хормон)! Според медицински цитат, той се използва от хора, които са податливи на естрогенни странични ефекти, заради неговата безопасност при употреба. Инжекционната версия на Primobolan Bayer е с по-висока бионаличност. Енантат естера на Метенолон е с дълго действие. Заобикаляйки чернодробната разбивка на първото преминаване, той има по-висок процент на оцеляване в организма. Метенолон (Primobolan) не е 17-алфа-алкилиран. Този негов плюс намалява стреса върху черния дроб и препарати като Силимарин (Карсил – бял трън, Silybum marianum) са излишни при употребата му. При дози от 200 мг седмично кръвното налягане не се променя! Повишава всички процеси за ефективност в спорта. Метенолон – Primobolan depot интрамускулно създава красота на излъчване от свойствата му, които трансформират тялото на спортиста по най-добрия начин.

Ефект от употреба на Primobolan Bayer

  • Подчертава мускулната маса, като премахва излишните мазнини.
  • Повишен апетит – без значение на каква диета сте, с Примоболан ще изглеждате безупречно.
  • Инжекционна форма с активна молекула, която е много повече, отколкото оралната

Негативни реакции на Primobolan / Methenolone Enanthate

При много високи дози е възможно да има неблагоприяитни последици за бъбреците. Ние препоръчваме да ползвате този продукт в нормални дози – от 100 до 300 мг активна субстанция (1-3 ампули) седмично.

Нежеланите странични ефекти включват тежест и задържане на електролит, хиперкалциемия, увеличаване на растежа на костите и теглото им. Появяват се, ако веществото на медикамента се вкара в тялото с количество над 2000 милиграма за седмица или наведнъж.

Протекторите при приема на Primobolan (Метенолон енантат) са излишни.

При мъже е възможна реакция на приапизъм

Приапизъм (при дози над 1000 мг седмично – 10 ампули Primobolan) – постоянна ерекция, дори при липса на психическа и физическа стимулация. Пенисът не може да се върне в отпуснато състояние, което често е болезнено и потенциално опасно за здравето. Изтъкват се неврологични и сърдечно-съдови причини за това състояние. Усложненията включват исхемия, съсирване на кръвта, събрана в пениса и увреждане на кръвоносните съдове в пениса, което води до понижена еректилната функция и импотентност.

При тежки случаи на приапизъм се налага ампутация. Приапизмът е сериозно клинично състояние, при което е необходимо своевременно да се обърне внимание и да се потърси квалифицирана медицинска помощ. Приема на Метенолон (Primobolan Depot) не бива да надвишава седмична доза от 400 мг – 4 ампули с активна субстанция 100 мг/мл Primobolan.

Комбиниране на Primobolan Bayer

Една от най-добрите комбинации на този продукт е с Stanozolol инжекционно и Oxandrolon (Анавар). Атлетите, които приемат трите продукта в комбинация, постигат успешни резултати с тази система, тъй като това е изпитан метод и е възможно една от най-безопасните схеми. Primobolan на Баер е мастноразтворим анаболен стероид, чието действие е успешно, без значение от пола и възрастта.

Тези, които биха искали да постигнат мускулна бързо, могат да използват Primobolan-Depot заедно със Sustanon или Dianabol. Тези, които имат повече търпение или се страхуват от потенциалните странични ефекти, обикновено ще бъдат много доволни от коминацията 200 мг Primobolan Depot на седмица и 100-200 мг Deca-Durabolin седмично. Но дори и без да комбинирате примоболана, вие ще получите ефекта, който искате на сто процента.

Инжекционната форма на Primobolan не задържа вода в тялото, затова е предпочитан от милиони спортисти по целия свят.

Колко дни стои в организма Primobolan Bayer

Инжекционният Primobolan depot – Метенолон Енантат може да бъде открит в организма от три до четири седмици, а оралната форма на препарата се изчиства от организма за определено по-късо време, в периода от два до шест дни.

Допълнителна информация

Тегло 0.1 kg
Представяне

ампула

Количество

1 ампула по 1мл, 100 мг/мл

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Primobolan (Bayer)“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

X