Kamagra билка с Черна мравка – Gold (10 таблетки)

39.00 лв.

Kamagra Herbal на Ajanta Pharma съдържа съставки, част от които Черна мравка, Силденафил цитрат и други билки. Разликата между този и другите продукти със Силденафил е, че билковата камагра е с по-малко странични ефекти и добавени редица билки, които засилват ефекта на силденафила и едновремено намаляват риска от висок пулс и кръвно.

Сексуалният стимулатор работи успешно при затруднена ерекция и проблеми с либидото. Сполучлива добавка за хора, които желаят повече удоволствие в секса и подобряване на самочувствието си.

Продуктов код: N/A Категории: , ,

Описание

Билкова Камагра на таблетки за подобряване на ерекцията.

Два хормона се произвеждат в мъжкото тяло по време на сексуална възбуда – Cyclic GMP, който кара мускула в артериалната стена на пениса да повиши нивото на кръвта и phosphodiesterase type 5 (PDE-5), който намалява ерекцията. Камагра съдържа съставката силданафил . Силданафилът възпрепятства PDE-5. Докато е активна Камагра задържа отделянето на хормона PDE-5, което позволява на пениса да е в ерекция по-дълго време. Трябва да се отбележи че сексуалната стимулация е задължителна, за да може Камагра да бъде ефективна.

Как се приема Билкова Камагра

Препоръчително е да се взима не повече от една таблетка дневно – на гладно.

В някои случаи съществува индексиране на прием по 1 таблетка, 2 или дори 3 пъти дневно, но за препоръчване е да не се превишава дозата. Приемайте по два гела на ден максимум, за да не се притеснявате от странични ефекти. Камагра орален гел се прилага до овладяване на преждевременната еякулация и постигане на желаната полова издръжливост и мощ!

Какво представлява билковата Камагра

Камагра е създадена и предназначена специално за мъже. Тя има благоприятен ефект при овладяване на преждевременната еякулация и задържане на ерекцията.

Как действа Камагра Herbal

Съставките имат синергичен ефект при преждевременна еякулация, постигане и задържане на ерекцията.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Kamagra билка с Черна мравка – Gold (10 таблетки)“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

X