Deca-Durabolin

139.00 лв.

Жълта дека (Deca-Durabolin)

Производител: Organon Холания
Съдържание: 5 ампули по 2 мл (200 мг)

Проявява силен анаболен ефект и слаби андрогенни свойства.

Описание

Deca Organon – Deca-Durabolin (Organon) e произведен е за първи път през 1959 година от Organon. Deca Organonе използван от спортистите по цял свят предимно за трупане на маса в основния период. Основен негов плюс е, че повишава белтъчния синтез, от което идва и така желаното увеличаване на мускулите. Проявява силен анаболен ефект и слаби андрогенни свойства. Това прави Deca Organon отличен препарат за покачване на мускулната маса и увеличаване на силата.

Информация за Deca Organon

Този анаболен стероид не е опасен за черния дроб. Намалява количеството на катаболния хормон кортизол, увеличава обмяната на веществата, като подобрява циркулацията на кръвта в тялото, също така повишава сексуалното желание както при мъжете, така и при жените. Активната съставка на Жълта Дека (Deca Organon) е нандролон деканоат.

Първоначалното му предлагане е в ампули от 1 мл със съдържание на 50 мг от генеричната съставка. Днес най-широко предлагане има 2 мл. шишенце/флакон с активна субстанция 200 мг, а все по-често се появява и в 10 мл многодозови флакони.

На пазара има над 20 вида лекарства, който съдържат тази съставка.

Повечето от тях не съдържат истинското количество нандролон деканоат, въведено в етикета и опаковката/кутията. Купувайки стероиди, трябва да бъдете сигурен в източника, от който поръчвате, защото има голяма вероятност да попаднете на неистински фабрикат.

Deca Organon се комбинира успешно с Метан

В началото на производството за Deca-Durabolin се e говорело, че олимпийските комитети и националните спортни организации спонсорират разработването на препарата, но тези твърдения се оказват слухове. Кога започва да действа Deca Organon?

Просто трябва да изчакате да се достигне необходимото количествено натрупване на веществото в клетките. Това се случва обикнковено около десетия ден. Тогава ще усетите прилив на сила. Деката започва да работи още след втората инжекция, но ефекта се усеща от седмия до петнадесетия ден, тъй като нандролона е бавен инжекционен стероид, който работи с натрупване.

Deca-Durabolin (Жълта Дека) се комбинира с почти всички останали анаболни стероиди. Най-често цикъл се прави с Метандростенолон, Тестостерон енантат и Болденон. Дека, метан и тестостерон е класическа система за повишаване на мускулна маса и сила, която действа през годините назад във времето безотказно!

Deca Organon се употребява за мускулна маса

Ретаболилът е използван от спортистите по цял свят предимно за трупане на маса в основния период. Основен негов плюс е, че повишава белтъчния синтез, от което идва и така желаното увеличаване на мускулите. Намалява количеството на катаболния хормон кортизол, увеличава обмяната на веществата, като подобрява циркулацията на кръвта в тялото, също така повишава сексуалното желание както при мъжете, така и при жените.

Deca Organon оказва влияние върху естественото производство на тестостерон, въпреки че не прилича на другите тестостеронови препарати. Някои спортисти споделят, че след приема му престават болките в ставите, което се дължи на задържането на вода в организма. При този стероид добитата маса се губи малко по – трудно, отколкото при други такива, особено ако тренировките са сериозни и интензивни. Много спортисти създадоха уникални тела чрез този стероид, който по последни данни е най-широко използваният и най-достъпният.

Deca Organon се инжектира интрамускулно

Сигурно много от вас вече се питат къде и за колко могат да си закупят този препарат, но нека преди това поговорим за страничните му ефекти.

Повечето от тях са стандартните за стероидите.

При продължително прилагане е възможно да се наблюдават гадене, повръщане, загуба на апетит, промяна в половото влечение, акне, застой на жлъчката (холестаза), жълтеница, задръжка на течности, повишено ниво на калций, нарушения в растежа на костите.

При жени, ако се приемат високи дози, е възможна засилена проява на характерните мъжки белези, включително промяна на гласа, окосмяване и липса на менструация (аменорея). При мъже е възможно намаляване количеството на спермата, уголемяване на млечните жлези или пениса и чести ерекции в предпубертетната възраст.

След спиране на употребата тези симптоми изчезват спонтанно. Пробните изследвания на чернодробната функция могат да дадат положителни резултати, в редки случаи има съобщения за поява на тумори на черния дроб при продължително лечение с анаболни стероиди.

Още информация за Deca Organon

Терапията с Жълта Дека-Дураболин (Deca Organon) не влияе върху функцията на жизненоважните органи (черен дроб, бъбреци). Deca-durabolin (Нандролонов деканоат) трябва да се прилага с повишено внимание при пациенти със сърдечно-съдови, чернодробни и бъбречни заболявания, както и при болни с епилепсия, мигрена или глаукома.

Поради опасността от задръжка на натрий и вода, по време на лечението с Deca Organon се препоръчва по-засилен контрол на вътреочното налягане. Възможно е да има отклонения от нормалните стойности в резултатите от чернодробните проби (напр. бромсулфалейн), ето защо показателите за чернодробната функция трябва да се проверяват на всеки четири седмици от лечението.

Ефектът след първата инжекция на Дека започва след 3 дни, достига пик след 7 до 9 ден и продължава три седмици.

Важно е да знаем това при изготвянето на стероидната схема. Инжекциите с нандролонов деканоат (Deca-Durabolin) е препоръчително да се инжектират поне през 5 дни.

Прием и дозиране на Deca Organon

Повечето билдери приемат 300 до 500 мг седмично. Според някой лекари не е толкова важна дозата, колкото времето и начина на приемане, също и качеството на продукта. Затова тук е моментът да се напомни – да не се доверявате на съмнителни схеми, получени от съмнителни спортисти, така най-малко рискувате да си дадете парите за нищо.

Препоръчва се цикълът да е 6 до 8 седмици, като комбинирането му с други препарати е препоръчително.

Една от най-старите и разпространени схеми е комбинирането с Метан ( Вionabol, Methandrostenoon, Methandienone) и тестостерон естери (Омнадрен, Sustanon, Testosterone propionate, enantate и др.).

Друго важно нещо, което трябва да знаете е, че Дека-дураболинът се изчиства от организма изключително трудно, дори 18 месеца след поставянето на последната ампула може да дадете положителен допинг тест. Затова, ако има вероятност да минавате такъв, по-добре не рискувайте.

Деката се съхранява на тъмно и хладно място. Когато е на прекалено хладно, на дъното се образува утайка. Важно е да се инжектира само прозрачен разтвор, затова загрейте ампулата в топла вода, докато кристалите се разтворят, ако има такива.

Понеже както споменахме, Жълта дека е изключително използван препарат, негови ментета на черния пазар не са изключения. Датата на производство трябва да е очевидно отпечатана на ампулата. Друга хитрост е заличаване датата на срока на годност.

Допълнителна информация

Тегло 0.1 kg
Представяне

многодозов флакон

Количество

5 флакона по 2 мл, 200 мг/мл

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Deca-Durabolin“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

X