Humatrope 72IU

400.00 лв.

Производител: Eli Lilly and Company

Съдържание: Растежен хормон (HGH)
72 IU (Международни единици)
24 милиграма Соматропин, Соматотропин

Този продукт е еквивалент на Genotropin, AVIVA, TN-Tropin и други.

Предназначение на Хуматроп:
Профилактика, против остаряване и възстановяване. Подобрява процесите в организма, подновява кожата и помага на имунитета.

Описание

Хуматроп (Humatrope) – Somatropin, е растежен хормон – Соматотропин със съдържание 24mg (72 единици) в писалка с прах и разтворител за инжектиране.

Прилага се с подкожни инжекции. Сред културистите хормонът на растежа е смятан за най-мощният анаболен агент, който може да бъде закупен, но това най-вероятно се дължи на самото му име “ растежен хормон “ и високата му цена.

Информация за Хуматроп 72 единици

В момента повечето хора могат да се съгласят, че употребата на рекомбинантен хормон на растежа стимулира мускулния растеж и увеличава спортните постижения, но неговите ефекти са като цяло по-леки в сравнение с анаболните андрогенните стероиди.

За един много напреднал атлет обаче Somatropin (Соматропин) може да помогне за прескачане на предела на своята физическа производителност отколкото само с употребата на стероиди.

В бодибилдинга и културизма приложението на Humatrope набира все по-голяма популярност. Друго име на този продукт е Чичо Генчо (Genotropin Pfizer).

  • Humatrope се прилага или сутрин веднага след събуждане от сън, или вечер преди лягане.
  • Задължително е да не се приема абсолютно никаква храна един час преди или след подкожната инжекция.
  • Комбинира се с Тестостерон пропионат и Т3 (Трийодтиронин).

Тестостеронът се слага два или три пъти седмично по 100 мг (мъже) или 2 пъти по 50 мг за жени. Т3 (Трийодтиронин) се приема по една таблетка от 25 микрограма вечер преди сън.widh 1080 line - Zob.BG

Показания на Хуматроп

Смущения в растежа, които се дължат на недостатъчно отделяне на растежен хормон и смущения в растежа, свързани със синдрома на Turner или хронична бъбречна недостатъчност, синдром на Prader-Willi, ниски деца, родени малки за гестационната възраст.

Заместителна терапия при възрастни с изявена недостатъчност на растежен хормон.

Дозировка и приложение на Хуматроп

Дозировката и схемата на приложение трябва да се индивидуализира. Най-общо се препоръчва дневна доза от 0,025-0,035мг/кг телесно тегло или 0,7-1,0мг/кв.м телесна повърхност.

Още информация за хормон на растежа – Хуматроп

Соматотропин или наречен още растежен хормон Хуматроп е пептиден хормон.

Името му идва от гръцки език сома-тяло и тропи-растеж. Той отговаря за растежа на костите като и за белтъчната и въглехидратна обмяна в тялото. Той се отделя от предния дял на хипофизата (аденохипофиза).

Ефектът му се изразява в повишаване на обмяната на веществата в клетките и особено на белтъчната синтеза. При отделяне на по-малки количества (хипосекреция) от този хормон растежът на децата изостава.

Развиват се джуджета, които са с нормални умствени възможности и със симетрични тела. Хиперфункцията при деца води до заболяването гигантизъм.

Индивидите са с много висок ръст (230- 250 cm). Когато увеличението на хормоналната секреция се появи за първи път след приключване на периода на растежа, се развива заболяване, наречено акромегалия. Най-често е вследствие на туморна хипофизата.

Изразява се в задебеляване на късите кости на тялото, нарастване на някои от органите (език, черен дроб) и смущения в зрението.

Приложението на растежният хормон Хуматроп в бодибилдърските среди е масово явление през последните 20 години, а отскоро и в България.

Публична тайна е, че личности с високи финансови възможности си слагат соматропин, защото няколко единици дневно преобръща процеса на стареене и подмладява кожа, коса с видим ефект още от първите няколко дни с Humatrope.

widh 1080 line - Zob.BG

Странични ефекти на Хуматроп

Растежния хормон Хуматроп няма странични ефекти, когато се прилага според упътването, с прецизност.

Единствените такива са, че цената му е твърде висока не само за българския стандарт и един курс за месец излиза около 1500 лв – за нормално ползване от неспортуващи, а ако се прилага с цел състезателна подготовка – тогава цената може да надхвърли 3000 лв.widh 1080 line - Zob.BG

Желани ефекти от Humatrope

Ефектите, които се наблюдават могат да бъдат забелязани и усетени веднага, още след първите няколко дни.

Но ако целите сериозни трансформации като например изчистване на мазнини (отслабване), изпъване на кожата и връщане на нормалния цвят на косата ако сте побелял/а, тогава е необходимо хормона да се поставя достатъчно дълго време – това значи минимум от 2-5 месеца.widh 1080 line - Zob.BG

Растеж на височина с Humatrope

Страничните ефекти ако този препарат (Хуматроп) бъде предозиран са изключително неприятни и опасни. Един от тях е, че генотипа ви се променя, възможно е сериозно окосмяване, много повече от тестостероноподобните анаболни андрогенни стероиди.

Черепа, пениса и някой вътрешни органи се трансформират в огромни, което за някой е предимство, а други намират като нежелан резултат. Дозата тук също е едно от най-важните неща за приема на Humatrope.

За допълнителни препарати, които се използват с цел нарастване на мускулна тъкан и изгаряне на мазнини, попитайте ни от формата за запитвания.

Допълнителна информация

Тегло 0.5 kg
Представяне

ампула

Количество

1 ампула от 1 мл, 24 мг

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Humatrope 72IU“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

X