Hygetropin 100iu

400.00 лв.

Съдържание: 10 флакона по 10 единици
растежен хормон, соматотропин – хормон на растежа

Предназначение:
За фитнес, културизъм, бодибилдинг, подмладяване и други спортове

Продуктов код: N/A Категории: , ,

Описание

Хигетропин 100 / Hygetropin – хормон на растежа от Exact Pharma e синтетичен растежен хормон (HGH – Human growth hormone). Известен още като соматропин или соматотропин е пептиден хормон. Той стимулира растежа, клетъчното размножаване и регенерацията при хора и животни. Това е митоген, който е специфичен само за някои видове клетки. Растежният хормон е 191-аминокиселинен по състав, едноверижен полипептид, който се синтезира, съхранява и секретира от соматотропните клетки в страничните крила на хипофизната жлеза.

Растежният хормон Хигетропин 100 IU се предписва в медицината за лечение на нарушения в растежа на деца и възрастни, когато имат хормонален дефицит. Някои лекари започват да предписват HYGETROPIN, за да увеличат жизнеността на пациентите си. Hygetropin-а е сложен препарат, доскоро известен на малцина. Не всички негови функции са известни. В ролята си като анаболен агент/стероид, хормона на растежа се употребява в спорта и традиционната проба с урина (допинг тест) не го открива. Затова е предпочитан от хиляди състезатели в цял свят. Също така не може да бъде открит и с кръвна проба!

Хормона на растежа – Хигетропин 100 се използва също така за повишаване на по-ефективно животновъдство в промишленото селско стопанство. Той увеличава млякото при кравите.

Състав на Хигетропин 100 IU

Somatropin, растежен хормон – (10 единици във флакон) прах и разтворител за инжекционен разтвор, предвиден за подкожно приложение. Растежния хормон се слага единствено под кожата и никога интрамускулно.

С какво се комбинира растежния хормон

Задължително с тестостерон енантат или тестостерон пропионат. Някои атлети заприличват на професионални състезатели от един единствен цикъл, като слагат заедно с хормона Примоболан депо, Параболан ацетат и Винстрол depot

Показания на Хигетропин 100

Смущения в растежа, които се дължат на недостатъчно отделяне на растежен хормон и смущения в растежа, свързани със синдрома на Turner или хронична бъбречна недостатъчност, синдром на Prader-Willi, ниски деца, родени малки за гестационната възраст. Заместителна терапия при възрастни с изявена недостатъчност на растежен хормон с Хигетропин 100.

Дозировка и приложение

Дозировката на Хигетропин 100 и схемата на приложение трябва да се индивидуализира. Най-общо се препоръчва дневна доза от 0,025-0,035мг/кг телесно тегло или 0,7-1,0мг/кв.м телесна повърхност.

Още информация за хормон на растежа

Соматотропин или наречен още растежен хормон е пептиден хормон. Името му идва от гръцки език сома-тяло и тропи-растеж. Той отговаря за растежа на костите като и за белтъчната и въглехидратна обмяна в тялото. Той се отделя от предния дял на хипофизата (аденохипофиза).

Ефектът му се изразява в повишаване на обмяната на веществата в клетките и особено на белтъчната синтеза. При отделяне на по-малки количества (хипосекреция) от този хормон растежът на децата изостава. Развиват се джуджета, които са с нормални умствени възможности и със симетрични тела. Хиперфункцията при деца води до заболяването гигантизъм. Индивидите са с много висок ръст (230- 250 cm). Когато увеличението на хормоналната секреция се появи за първи път след приключване на периода на растежа, се развива заболяване, наречено акромегалия.

Най-често е вследствие на туморна хипофизата. Изразява се в задебеляване на късите кости на тялото, нарастване на някои от органите (език, черен дроб) и смущения в зрението. Ако болестта се прояви в късна възраст когато растежа на костите е приключил се появява болестта акромегалия. При нея нарастват костите на черепа и крайниците езика също расте и става ненормално голям.

Приложението на растежният хормон в бодибилдърските среди е масово явление през последните 20 години, а отскоро и в България. Публична тайна е, че личности с високи финансови възможности си слагат соматропин, защото няколко единици дневно преобръща процеса на стареене и подмладява кожа, коса с видим ефект още от първите няколко дни.

Странични ефекти на Хигетропин 100

Растежния хормон – Хигетропин 100 няма странични ефекти, когато се прилага според упътването, с прецизност. Единствените такива са, че цената му е твърде висока не само за българския стандарт и един курс за месец излиза около 1500 лв – за нормално ползване от неспортуващи, а ако се прилага с цел състезателна подготовка – тогава цената може да надхвърли 3000 лв.

Желани ефекти от HYGETROPIN

Ефектите, които се наблюдават могат да бъдат забелязани и усетени веднага, още след първите няколко дни, но ако целите сериозни трансформации като например изчистване на мазнини (отслабване), изпъване на кожата и връщане на нормалния цвят на косата ако сте побелял/а, тогава е необходимо хормона да се поставя достатъчно дълго време – това значи минимум от 2-5 месеца.

Растеж на височина с HYGETROPIN

Ако сте чували за някой и си задавате въпроса дали растежен хормон може да увеличи вашият ръст – отговора е категорично да! С известни подробности, които са няколко. Първата е, че растежният хормон трябва да се слага в много по-високи дози, а това крие известни рискове. По-дълъг период на прием, говорим за повече от 16 месеца, минимум. Страничните ефекти ако този препарат бъде предозиран са изключително неприятни и опасни.

Един от тях е, че генотипа ви се променя, възможно е сериозно окосмяване, много повече от тестостероноподобните анаболни андрогенни стероиди. Черепа, пениса и някой вътрешни органи се трансформират в огромни, което за някой е предимство, а други намират като нежелан резултат. Дозата тук също е едно от най-важните неща за приема на HYGETROPIN, Хигетропин 100.

Допълнителна информация

Тегло 0.1 kg
Представяне

ампули

Количество

10 ампули по 10IU

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Hygetropin 100iu“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

X