Тайни в културизма – дали са забранени или не, в бодибилдинга се употребяват субстанции в много високи дози. Но не е количеството най-важното за успеха на атлетите.

Тези световни шампиони залагат на няколко препарата и задължителните тежки тренировки!

Мнозина от тях споделят, че е от особено значение хранителния режим, а други възстановяването през нощта – спането. Всъщност нито храната, нито съня оказва толкова значение, колкото химията, която употребяват елитните спортисти.

widh 1080 line - Zob.BGПървият задължителен Анаболен стероид – Тестостерон

За всички, които се занимават сериозно с този спорт – ТЕСТОСТЕРОН ЦИПИОНАТ е номер едно.

Тестостерон ципионат е бавен естер на хормона тестостерон и продукта връщта в пубертета тези, които тренират и се назобват със ципионата. Всички знаят, че в пубертета всичко е розово, но не е това главната причина, заради която културистите употребяват Тестостерон Ципионат.

Тестостерон ципионат работи в продължение на повече от две седмици и това е удобно, тъй като не е необходимо да се инжектират субстанции през ден или всяка седмица.

widh 1080 line - Zob.BGВторият задължителен Анаболен стероид – Примоболан

Примоболан или също познат с химичното наименование – МЕТЕНОЛОН ЕНАНТАТ. Прима, примичка примо за мускули – това са жаргони за улицата, които употребяват хората, сбълскали се с този умопомрачителен анаболен и андрогенен стероид – без странични ефекти.

Арнолд Шварценегер, Франк Зейн и други елитни състезатели са заложили славата си именно на този невероятен химикал! Препарата е номер едно заради това, че наистина е номер едно!

Метенолон – Примоболан е топа на топа в спорта!

Метенолон също не е необходимо да се слага често, а една инжекция от 200 мг на седмица е напълно достатъчна дори за професионалистите.

widh 1080 line - Zob.BGТретият задължителен Анаболен стероид – Анавар

Анавар е най-познатото име на този продукт, който е с активното вещество ОКСАНДРОЛОН.

Придава релефен вид на тялото и изсушава мазнините, но едновременно с това дава сила и действа като азотен бустер по натаурален начин и по този начин тренировките стават както по-тежки, така и по-пълзотворни.

С Анавара няма човек, който да не е изразил положителни отзиви. Разбира се важно е да имате истински препарати, ако искате да сте номер едно.

widh 1080 line - Zob.BGСтатията е за ТРИ субстанции. А четвъртата е Туранабол!

Тайни стероиди са тестостерон, примоболан и анавар. Но има и много още субстанции, които са еквивалент на стопроцентова експлозивност.

За тези тайни има много конспирации и твърдения, мненията от които сочат разноположни възгледи. Например Хормон на растежа се счита за супер суплемент, който оправя всичко.

Това със сигурност не е точно така. Всеки медикамент си има собствено действие, работи по различен начин със всеки отделен атлет и няма универсален препарат, който да ви издяла и да направи тялото ви най-доброто.

Но ако е необходимо да посочим най-успешните медикаменти в спортната медицина, то това са точно тези три анаболни стероиди в тази статия.

X