Stromba

(3 клиентски отзива)

85.00 лв.

 

Активен състав: Stanozolol
Производител: T-ON Pharmaceutical Ltd.

Орален Анаболен стероид
Съдържание: 100 таблетки по 10 мг (информация)

Описание

Станозолол на таблетки – Stanozolol Т-ОН е високо анаболен и умерено андрогенен. Увеличава синтеза на протеини и подобрява баланса на азот. Не ароматизира – няма странични ефекти свързани с естрогена, не задържа вода и не предизвиква гинекомастия (в умерени количества).

Колко от продуктите с търговски имена като Strombafort, Rexobol, Winstrol, Stromba и др. имат действително съдържание на Станозолол е въпрос на лабораторни тестове, които в днешно време не са недостъпни.

Кои продукти работят, има ли марки с качествено съдържание на най-употребяваният стероид в спортната медицина е въпрос, който вълнува всеки задълбочен елитен професионален спортист. Всичко за станозолол – Стромба!

Информация за Stromba T-ON (Станозолол на таблетки)

Тенденцията в индустрията с медикаменти за спортни цели е да се предлага или полу-празно съдържание на състава или различно от истинското, например метан. Новите марки с анаболни стероиди се приемат благонадеждно и това е така, защото всички производители държат на качеството си.

Известно е на всички, че доскоро нямаше реплика на производството за продукти като Strombafort, Rexobol или други известни търговски наименования. Не е тайна за никого също, че съществуват дубликати на почти всички артикули които се търсят и купуват.

Прием на Stanozolol T-ON 25 мг от станозололът на ТЕОН или ТИОН е достатъчен за удовлевторение на нуждите. Отличава се по качеството на суровината си и дори 20 мг дневно от състава му работи при всички мъже. Дозирането при жени е наполовина.

3 отзива за Stromba

  1. sava

    Анавара е добър и предполагам че и стромбата я бива.

  2. Пенко

    Бива я и то много я бива!

  3. xkjmcbot

    zob препоръчва стромбата на T-ON Pharmaceutical Ltd.

Добавяне на отзив

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

X