Primobolon Depo

150.00 лв.

METHENOLONE ENANTHATE 10 мл Vial
Производител: T-ON Pharmaceutical Ltd.
Произход: Швейцария

Съдържание на субстанция: 50 мг/мл

Примоболон е шампанското на стероидите.
Това е най-скъпия препарат в спортната медицина.
Създаден за елита, ползва се от шампиони.

Безопасен е и е подходящ за всички спортуващи.

Продуктов код: TONC010 Категории: , ,

Описание

Примоболон на Т-ОН с активна съставка Метенолон енантат, познат също като PRIMABOLAN, PRIMOBOLAN е един от най-безопасните анаболни стероиди. Няма андрогенни свойства и е силно анаболен. Не задържа вода и е подходящ за всички, включително жени.

Primobolon T-ON от Zob.BG

Primobolon Depot е с естер Метенолон енантат (активна субстанция Methenolone Enanthate) депо ефект – със забавено освобождаване и по-дълго действие в организма. Този медикамент е много, много анаболен и почти без андрогенни свойства. Това лекарство е открито за пръв път в надбъбречните жлези на бременните домашни котки и може да бъде срещнат като ацетат рапиден естер за перорално приложение на хапчета или като Methenolone Enanthate за интрамускулно инжектиране. Подходящ е в цикли и схеми за релеф и се комбинира често с ВинстролХормон на растежаАнавар и почти всички анаболни андрогенни стероиди в Zob.BG.

Информация за Метенолон – Primobolon T-ON

Метенолон енантат от Швейцария – Primobolon T-ON Pharmaceuticals Ltd. e мастноразтворим анаболен стероид, който причинява растеж на мускулите с изключително изразен релеф! Произхода на Primobolon Depot – T-ON Pharmaceuticals Ltd. в Zob.BG е от аптечната мрежа на Швейцария. Многодозовият флакон на препарата е със съдържание 50 милиграма в един милилитър (1 кубик), 50мг/мл Метенолон депо, енантат Primobolan.

Качества на Methenolone Enanthate (Primobolon T-ON)

Метенолон енантат е дехидротестостерон (DHT) базиран анаболен стероид. Естера Methenolone се продава по-често в инжекционна форма. Взаимодейства с ензима ароматаза и не образува абсолютно никакъв естроген (женски полов хормон)! Според медицински цитат, той се използва от хора, които са податливи на естрогенни странични ефекти, заради неговата безопасност при употреба. Инжекционната версия на Primobolon T-ON Pharmaceuticals Ltd. е с по-висока бионаличност.

Енантат естера на Метенолон е с дълго действие. Заобикаляйки чернодробната разбивка на първото преминаване, той има по-висок процент на оцеляване в организма. Метенолон (Primobolan) не е 17-алфа-алкилиран. Този негов плюс намалява стреса върху черния дроб и препарати като Силимарин (Карсил – бял трън, Silybum marianum) са излишни при употребата му. При дози от 200 мг седмично кръвното налягане не се променя! Повишава всички процеси за ефективност в спорта. Метенолон – Primobolan depot интрамускулно създава красота на излъчване от свойствата му, които трансформират тялото на спортиста по най-добрия начин.

Ефект от употреба на Primobolon T-ON

  • Подчертава мускулната маса, като премахва излишните мазнини.
  • Повишен апетит – без значение на каква диета сте, с Примоболан ще изглеждате безупречно.
  • Инжекционна форма с активна молекула, която е много повече, отколкото оралната

Primobolon T-ON е медикамент за интрамускулно инжектиране.

Дозиране на Primobolon T-ON Pharmaceuticals Ltd.

До 150-200 мг седмично или обикновено два пъти на седмица по 1.5 кубика от спринцовката. SH | Спортни храни препоръчва ТИОН Pharmaceutical Ltd.

Допълнителна информация

Тегло 0.2 kg
Размери 0.6 cm
Представяне

многодозов флакон

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Primobolon Depo“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

X