Nandrolone P

104.00 лв.

Производител: TN Pharma USA
Съдържание: 10 мл многодозов флакон (Vial) за мускулни инжекциии в атлетиката и бодибилдинга 1000 мг нандролонов фенилпропионат, 100 мг/мл

Предназначение: За мускулна маса и дефиниция, бързодействащ препарат с краткотрайно действие за културизъм, бодибилдинг и атлетика. С приложение в спортове като борба, мма и други. Много силна комбинация става с Халотестин.

Описание

Нандролон Фенилпропионат е Американски Нандролон (Phenyl propionate) на TN Pharma (Trusted Nutrients) за мускулен релеф и дефиниция.

Представлява флакон от 10 мл в съотношение – 100 мг/мл за мускулни инжекции.

Известен и под търговското наименование Nandro Rapid, този продукт е предназначен за всички, които държат на фармацевтично качество и висок клас анаболни стероиди и препарати за атлетика.

Информация за Нандролон Фенилпропионат TN Pharma

Американски Нандролон Фенилпропионат на TN Pharma (Trusted Nutrients), познат на българския пазар като „бърза Дека“.

Нандрофенил представлява бързата версия на анаболния стероид нандролон и е предназначен за предсъстезателна подготовка.

Сред спортисти и атлети Нандро Фенил притежава репутацията на един от най-безопасните и нетоксични стероиди, който повишава неимоверно силата и чистата мускулна маса без сериозни странични ефекти. Освен това Нандрофенил дава отлична възможност за контрол.widh 1080 line - Zob.BG

Действието на бързата дека – Nandrolone Phenylpropionate

Свойствата на Nandro Phenyl са поразително сходни с тези на друг популярен бодибилдърски препарат – Дека Дураболин, чиято активна съставка е бавно действащият нандролон деканоат.

Основната разлика между Нандрофенил и Дека Дураболин е скоростта, с която двата естера на нандролон се освобождават в кръвта.

Докато Дека Дураболин дава добри резултати дори когато се инжектира веднъж на 2-3 седмици, то нандролон фенилпропионат навлиза бързо в кръвта и остава активно в нея за 2-3 дни.

По тази причина Нандро Рапид трябва да се инжектира на всеки 2-3 дни.

В медицината нандрофенил пропионат дълги години се изписва като медикамент за лечение на рак на гърдата, остеопороза, язва, тежки изгаряния и загуба на тегло, причинено от продължително боледуване.widh 1080 line - Zob.BG

Дози и прием на Нандролон Фенилпропионат – TN Pharma

Тъй като Nandrolone Phenyl TN няма 17-алфа алкилна група, той не е токсичен за черния дроб. Препоръчителната му дозировка за мъже е по 50 до 150 мг на един прием или общо 150 – 600 мг седмично.

За жени – 25-50 мг на седмица за не повече от 12 седмици.

Този прием е напълно достатъчен за стимулиране на протеиновия синтез, а оттам и за подпомагане на оптималния растеж на мускулните клетки.widh 1080 line - Zob.BG

Странични ефекти от Нандролоновият фенилпропионат на ТН

Нандро Фенил пропионат е безопасен препарат на сравнителна база.

Може да прояви някои странични ефекти само ако се предозира или злоупотреби с използването му в предсъстезателна подготовка.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Nandrolone P“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

X