Милдронат

135.00 лв.

Производител: Grindex
Съдържание: Мелдоний – 40 капсули по 250 мг

Милдронат е допинг, употребяван в състезателния спорт от професионални атлети. Ползва се от елитни спортисти за издържливост. Субстанцията Мелдрний е в списъка със забранените вещества в Световната антидопингова агенция. Действа също като мозъчен стимулатор.

Продуктов код: N/A Категории: , , ,

Описание

Милдронат е изключително ефективен препарат в спорта. Една много важна част от неговите ефекти са способността му да инхибира Л-карнитина, който при нормални условия транспортира мастните киселини към митохондриите, където те се преобразуват в енергия. Блокирайки този механизъм, тялото е принудено да разчита основно на глюкозата като енергиен източник, което изисква много по-малко кислород. По този начин драстично се намалява оксидативния стрес върху организма, което позволява на тялото да уползотворява енергията по много по-ефективен начин.

Милдронат скъсява времето, което е нужно за възстановяване между отделните тренировки.
Имайки предвид факта, че мозъкът ни се „храни“ основни с глюкоза, тази оптимизация в механизма значително повишава менталния капацитет, концентрацията, способността за запомняне и фокуса, когато е нужно да бъдет мотивирани и да преследваме цели.

Дозиране и прием на Милдронат

10 мг на килограм телесно тегло. Ако например тежите 80 килограма, дневната доза необходима за добро представяне в спорта е 800 мг Мелдоний или три капсули от продукта.

Приема е веднъж дневно, 30 минути преди тренировка.

Времето за изчистване от организма е 4 до 6 седмици.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Милдронат“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

X