Камагра гел IV

31.00 лв.

 

Kamagra gel съдържа Силденафил. Сексуалният стимулатор работи успешно при затруднена ерекция и проблеми с либидото. Сполучлива добавка за хора, които желаят повече удоволствие в секса и подобряване на самочувствието си.

Производител: Ajanta Pharma
Съдържание: 7 сашета гел по 100 мг Силденафил

Описание

Камагра гел е номер едно сексуален стимулант за бързо действие.

Информация за Камагра гел – Vol. IV

Цена за количества: Над 100 бр – със запитване

Два хормона се произвеждат в мъжкото тяло по време на сексуална възбуда – Cyclic GMP, който кара мускула в артериалната стена на пениса да повиши нивото на кръвта и phosphodiesterase type 5 (PDE-5), който намалява ерекцията. Камагра съдържа съставката силданафил . Силданафилът възпрепятства PDE-5. Докато е активна Камагра задържа отделянето на хормона PDE-5, което позволява на пениса да е в ерекция по-дълго време. Трябва да се отбележи че сексуалната стимулация е задължителна, за да може Камагра да бъде ефективна.

Как се приема Камагра гел

Препоръчително е да се взима не повече от една таблетка дневно – след хранене.

В някои случаи съществува индексиране на прием по 1 капсула 2 или дори 3 пъти дневно след хранене по един гел, но за препоръчване е да не се превишава дозата. Приемайте по два гела на ден максимум, за да не се притеснявате от странични ефекти. Камагра орален гел се прилага до овладяване на преждевременната еякулация и постигане на желаната полова издръжливост и мощ!

Какво представлява Камагра?
Камагра е създадена и предназначена специално за мъже. Тя има благоприятен ефект при овладяване на преждевременната еякулация и задържане на ерекцията. Приема на камагра гел е едно саше на ден. Действието е няколко часа след приема.

След колко време да очакваме ефект? Действието на Камагра настъпва веднага. Препататът е предназначен за получаване на моментен ефект, а не дългосрочно решение. Обикновено са необходими от 20 до 30 минути за да подейства, като преди това е желателно да не се консумира в прекомерни дози алкохол и храна, за да се получи оптимален и пълен резултат.

Има ли нежелани ефекти?
Камагра е практически безвреден. Дори при продължителен прием не са наблюдавани нежелани ефекти.

Допълнителна информация

Тегло 0.5 kg
Представяне

гел, саше

Количество

7 сашета по 5 г гел, 100 мг

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Камагра гел IV“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

X