Anavar Vial

126.00 лв.

 

Производител: TN Pharma USA
Съдържание: 10 мл многодозов флакон
700 мг Оксандролон за мускулни инжекции

Предназначение: Мускулен релеф, издържливост и изгаряне на мазнини

Продуктов код: TNC037 Категории: , , , , , , ,

Описание

Инжекционен Анавар на американската компания TN Pharma с активно вещество Оксандролон, e нова, революционна разработка на водна основа за мускулно инжектиране!

Фармацевтичен продукт, Анавар – made in USA, гарантира изключителни резултати и напълно елиминира риска за черния дроб.

Информация за Инжекционен Анавар TN Pharma

Оксандролон на американската фирма TN Pharma (Trusted Nutrients), популярен под търговското име Анавар, е синтетичен препарат, дериват на DHT (дехидротестостерон). Този инжекционен анавар на водна основа за мускулни инжекции е революционна разработка на ТН ФАРМА! 

Анавара се предпочита заради много причини, но най-важните три са:

  • Предизвиква значително нарастване на силата, тъй като стимулира синтеза на креатинфосфат в мускулните клетки без да задържа вода в ставите и мускулатурата. Пауърлифтъри и тежкоатлети, които не искат да преминават в друга категория, използват това свойство на оксандролона, което им позволява да станат по-силни без да качват килограми.
  • Втората причина,поради която Anavarе любим на много атлети е, че не ароматизира в никакави дози. Той е един от малкото стероиди, който не се превръща в естроген.
  • Третата причина е, чеAnavar дори във високи дози не оказва влияние на собственото производство на тестостерон. Това свойство се дължи на факта, че оксандролон не упражнява отрицателна обратна връзка по оста хипоталамус-хипофиза-тестиси.

С други думи: при прием на оксандролон тестисите не сигнализират на хипоталамуса -за разлика от приема на повечето други стероиди – да се намали или да бъде прекратено производството на гонадотропния хормон (GnRH) и на лутеинизиращия хормон (LHRH).

В заключение: С Анавар няма съществено да качите мускулна маса, но значително ще порасне силата Ви. Което означава по-големи и повече тежести. А това в крайна сметка при редовни тренировки ще повиши и мускулната Ви маса.

Този американскиинжекционен Анавар е предназначен за всички, които предпочитатбезкомпромисно качество и висок класанаболни стимулатори и спортни храни.

Препоръчва се употребата му в предсъстезателна подготовка и в стероиден цикъл за релеф.

Когато се комбинира със силни андрогенни химикали като Тестовис TN Pharma (Testosterone propionate) или Дианабол TN (Methandienone) може успешно да се приложи и в цикли за мускулна маса.widh 1080 line - Zob.BG

Дозиране на Инжекционен Анавар – TN Pharma USA

Препоръчваният от специалистите прием е от 1 до 3 мл седмично в зависимост от това, дали сте напреднал или начинаещ бодибилдър.widh 1080 line - Zob.BG

Странични ефекти на Инжекционният Анавар на ТН Фарма – Америка

Тъй като Оксандролон е много слабо токсичен и почти няма странични ефекти, се употребява от много атлети за по-дълги периоди от време.

Инжекционата форма на Оксандролон, развита от ТиЕн Фарма,  напълно елиминира риска от натоварване на черния дроб, което е типично за всички 17-алфа-алкилирани стероиди.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Anavar Vial“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

X